Lucifer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Ρε πορνόγερε (με την καλή έννοια!!!!!!!!) καντίνσκη, δεν έπαιζα. Σοβαρά μιλούσα. Αν καταφέρεις να πεις αυτό που εννοώ με απλούστερη και εξίσου ακριβή ορολογία, πάσο. Αμάν εσείς του άμπστρακτ, μη δείτε τίποτα δομημένο, εκεί, να του αλλάξετε τα πρέκια.
BIAP Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Να μεταφρασω σε λιγοτερο συνοπτικη εκφραση? Παραδειγμα...Ειμαι straight αντρας, οι gay αντρες πολλαπλασιαζονται, λιγοτερος ανταγωνισμος στις γυναικες που μου αντιστοιχουν. Αφησε τους επομενως να αυξανονται [σταρχιδισμος], εμενα με συμφερει... Ειμαι εργατικο μυρμηγκι...Καπου διπλα μου ορισμενοι δεν εργαζονται, και για καποιο διαστημα ξεγελουν και ξεγελιουνται με ψιχουλα αντιγραφης κτλ κτλ. Ο ουμανιστης που κοπτεται για το μελλον τους, τους συμβουλευει να αλλαξουν τακτικη γιατι μακροπροθεσμα δεν θα μπορεσουν να ανταπεξελθουν και να προοδευσουν. Ο σταρχιδιστης, αφηνει τον κοινωνικο δαρβινισμο να παρει τα πανω του. Τους αφηνει στην τυχη τους, και εχοντας λιγοτερους αντιπαλους, προοδευει ο ιδιος και τους αφηνει στη μοιρα τους... Μονο να προσθεσω, οτι αν καποιο φαινομενο προκαλλεσει δυστυχια σε εναν σημαντικο αριθμο, και τα κεκτημενα του σταρχιδιστη θα απειληθουν.
Lucifer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Χμ στο δικό μου πλάνο ο σταρχιδιστής είναι αυτός που άφησε το τραίνο να φύγει.
BIAP Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Αυτο λεμε, οτι μπορει να εκτροχιαστουν μπολικα πανω στο σπιτι σου...
Kandinsky Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Luci no prob. Καταλαβαίνω τί θες να πεις. Το θέμα είναι ότι με την υπάρχουσα κοινωνική κατάσταση στη χώρα μας, ο δαρβινισμός δεν εφαρμόζεται όπως ακριβώς το θέτεις μια και μπαίνει μέσα η παράμετρος του βύσματος. Εν ολίγοις, δεν πα νά'σαι εσύ ο καλύτερος πυρηνικός φυσικός, αν εγώ είμαι ένας σταρχιδιστής που έβγαλα το Φυσικό με τη βάση και έχω βύσμα, εγώ θα απολαύσω τα προνόμια....
sam sam Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 μ' αρεσει που εκανα και σκονακια 2 σελιδες και δεν ειχε μπει τιποτα απο αυτα! πρωτη φορα κανω σκονακια.. ολοκληρο σαββατοκυριακο δεν ανοιξα βιβλιο και διαβαζα σημερα το πρωι..!! :twisted: αυτο 8α πει γκαντεμια.....:evil: αλλα ειπαμε να κανουμε σκονακια αλλα να ανοιγουμε και κανενα βιβλιο... εγω παντοσ διαβαζω τισ προηγουμενεσ ημερες και 4 ωρεσ πριν τισ εξετεσεισ σκονακια. παντως σε καταλαβενω απολυτα και εγω σημερα τελευταιο μα8ημα και ολα τα κειμενα ειχα κανει σκονακια μονο το τελευταιο οχι... και επεσε.... παλι καλα που ειχα καλη φαντασια !!!
MariaTs. Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Mην αγχώνεστε! Διασκεδάστε το εδώ! Υπάρχουν και χειρότερα βλέπετε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.