Luxx Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 μ' αρεσει που εκανα και σκονακια 2 σελιδες και δεν ειχε μπει τιποτα απο αυτα! πρωτη φορα κανω σκονακια.. ολοκληρο σαββατοκυριακο δεν ανοιξα βιβλιο και διαβαζα σημερα το πρωι..!!
LL_NEO Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 πωπω τι έπαθες ρε συ. Κρίμα τόσος κόπος να πάει χαμένος...
Luxx Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 lola... τεσπα. ειχα 18 και ενα 14 παμε στα 32/2=16. καλα ειναι..
djskoufos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Αρχικό μήνυμα από Akutjin <<δεν ήξερα οτι οι εξετάσεις που έδωσες εσύ ήταν για δίπλωμα κατασκοπίας>> Ήταν...να φανταστείς μπροστά μου καθόταν ο Tom Cruise και στην απέναντι σειρά ο James Bont... Τέλοσπαντων,όποιος μπορεί να κάνει σκονάκι μπράβο του... Όποιος γράφει χωρίς σκονάκι πάλι μπράβο του... Κύριε Kandinsky,απότι εχω διαβάσει και σε πολλά άλλα posts σου,τρέφεις μια έκδηλη (μάλλον)αντιπάθεια προς τη νέα γενία... Τι σε ενοχλεί τελικά σε μας??Που μας είναι όλα πιό εύκολα?? Δεν απαξιώνω το τι έχεις κάνει εσύ στη ζωή σου,αλλά εντάξει...μπορεί να είμαστε κατώτερα όντα απο εσένα αλλά δεν χρείαζεται να το κάνουμε συνέχεια και θέμα... Ευχαριστώ.
Kandinsky Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Κύριε Kandinsky' date='απότι εχω διαβάσει και σε πολλά άλλα posts σου,τρέφεις μια έκδηλη (μάλλον)αντιπάθεια προς τη νέα γενία... Τι σε ενοχλεί τελικά σε μας??Που μας είναι όλα πιό εύκολα?? Δεν απαξιώνω το τι έχεις κάνει εσύ στη ζωή σου,αλλά εντάξει...μπορεί να είμαστε κατώτερα όντα απο εσένα αλλά δεν χρείαζεται να το κάνουμε συνέχεια και θέμα... Ευχαριστώ.[/quote'] Αν δεις, ακόμα και σε σημερινο μου ποστ στο ίδιο αυτό θέμα, αναφέρω εμμέσως πλην σαφώς ότι και στη δική μου εποχή τα πράγματα δεν ήταν ρόδινα. Αν μπεις επισης στον κοπο να ψάξεις τα ποστ μου θα δεις οτι προσέχω πολύ τα λόγια μου οταν αναφέρομαι στους νεους διότι δεν πιστεύω στα απαξιωτικά του είδους "όλοι οι νέοι είναι κακοί, στην εποχή μας όλα ήταν καλά". Αλλά δε νομίζω να μπεις σε αυτόν τον κόπο. Κλασική περίπτωση συντεχνιακής συμπεριφοράς, "κατακρίνουν έναν δικό μας άρα μας κατακρίνουν όλους". Αν θεωρεις αγαπητέ οτι πρέπει να δείξω κατανόηση στον καθε τεμπέλαρο που κωλοβάραγε όλη τη χρονιά και κλαίγεται τώρα για βοήθεια (σαν την ιστορια με τον τζιτζικα και τον μέρμηγκα δλδ) αποζητωντας λύτρωση απ' τον από μηχανής Θεό, λυπάμαι έχασες. Αν τώρα θεωρείς ότι αυτό αποτελεί αντιπάθεια προς τους νέους, έχασες ξανά. Αν ήταν γιος μου θα τον ειχα ταράξει στις κλωτσιές, διότι προφανώς χρόνο για σκονάκι έχει, χρόνο για να ποστάρει στο ινσόμνια έχει, χρόνο για να διαβάσει έστω και ένα κωλοκεφάλαιο δεν έχει? Κερατάς και δαρμένος λοιπόν. Εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι λοιπόν.
djskoufos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Φιλε Kandinsky,τα παραπανω δεν τα ειπα με καθολου κακη διαθεση. Στο θεμα για τους μαθητες που δεν διαβαζουν,εσυ γιατι να δειξεις κατανοηση??? Απο εσενα ζητησε βοηθεια???Ο καθενας επιλεγει τον δρομο του,εστω και απο αγνοια... Και ο δρομος για αυτους που δεν προσπαθουν ειναι γνωστος... Απλα δεν βρισκω νοημα στο να λεω τεμπελαρο,ξυσαρχιδ@,και οποιο αλλο συνονυμο τους,σε κανεναν...Τι νοημα εχει??? Οι επιπτωσεις ειναι δικες τους... Με εκτιμηση...
Kandinsky Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Ώπα, κάτσε. Ούτε εγώ θέλω να μπω σε αντιπαράθεση αλλά στο αμέσως προηγούμενο ποστ σου με κατηγορείς ότι εχω κατι με τους νέους. Τέλος πάντων, δεν έχει και τόση σημασία.
marios1957 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 ...(σαν την ιστορια με τον τζιτζικα και τον μέρμηγκα δλδ)... Ντάλα καλοκαίρι,σαραντακάτι υπό σκιά,ένας δύστυχος μέρμηγκας κουβάλαγε ένα δυσανάλογο προς το κορμί του σπόρο και πήγαινε στην τρούπα του.Ντάλα ήλιο λέμε,ιδρώτας ποτάμι και ο μέρμηγκας εκεί.... Ξάφνου σκάει Hammer απ' αυτό που είδαμε όλοι net,καμια δεκαριά μέτρα,μέχρι και πισίνα είχε,τίγκα στις 'νίτσες,μ' έναν μπαρμπα-τζίτζικα στο τιμόνι να παλαμαριάζει με όλα του τα άκρα,σούρα και των γονέων,με τον τζίτζικα να φωνάζει,"ρε μέρμηγκα,πάμε παραλία ρε συ,άστη δουλειά" και τον μέρμηγκα να κουνάει το κεφάλι αποδοκιμαστικά και να συνεχίζει τον "Σισιφικό" του... Αλλαγή σκηνικού,καταχείμωνο,χουουουουουου ο αήρ,ψόφο και μπιλοζίρια και ένας δύστυχος μέρμηγκας δίκην κλοσαρ,με μπαλωμένα διπλοτριπλοφορεμένα ρούχα,να προσπαθεί να καταπολεμήσει το κρύο. Νάσου και ο τζίτζικας,με μια RR,πάλι γκομενούλες,πάλι πιώματα,φέσι κυριολεκτικά να φωνάζει τον μέρμηγκα να κάνουνε παιχνίδι στην κουρσάρα.Ενδίδει ο ηρωέτσι μας,μονολογώντας: "'Οποιος μπλάξει αυτόν το μπούστη τον Αίσωπο,να του πει ότι γαμιέται"... Και απ' την αρχή να άρχιζα,παίζοντάς τα όλα σε μιά ζαριά,πάλι τις ίδιες μλκίες θάκανα
djskoufos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Φιλε Kandinsky αυτο το παρακατω με πειραξε λιγουλακι... Αρχικό μήνυμα από Kandinsky <<Καλά ρε, καθηγητές δεν έχετε? Έχετε εξετάσεις και το αφήνουν ρημαδιό και φεύγουν? Μήπως είναι κωφάλαλοι? Κοίτα να αλλάξεις τροπάρι. Θα τα βρεις πολύ σκούρα στη ζωή στο λέω, εκτός κι αν έχεις κανα βύσμα και περνάς όλα τα στάδια της επαγγελματικής σου αποκατάστασης μπάι. Δεν θα στα φέρει κανένας έτοιμα στο χέρι, που μου βαριέσαι ακόμα και να στριμωχτείς για να δεις τη βαθμολογία σου... ΥΓ Πώς μ' άρεσε να έχω νέους στο στρατό κάτι τέτοιους "δουλευταράδες".>> Μου έκανε κάπως... Τον κακομοιρο τον μερμηγκα...αν τον ηξερα θα του επαιρνα ενα Fujitsu για το χειμωνα να ζεστενεται...
Kandinsky Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Εμένα πάλι με πειραζει ο σταρχιδισμός. Γούστα είν' αυτά...
Lucifer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Η διαιώνιση του σταρχιδισμού είναι μια από τις πολλές αμυντικές δικλείδες του κοινωνικού δαρβινισμού απέναντι στις προσπάθειες του επιπόλαια εφαρμόσιμου ουμανισμού -με τον χριστιανικό του χαρακτήρα. Οπότε τάσσομαι υπέρ του, με βολεύει με τον τρόπο που με βολεύει η στατιστική γιγάντωση του ποσοστού ομοφυλόφιλων.
Kandinsky Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Κοίτα, κι εγώ πιστεύω πως η φονξιοναλιστική απίσχνανση της Βεμπεριανής θεώρησης καταδεικνύει, αναδυκνείει και υποδεικνύει τα πεπερασμένα προβλήματα του σταρχιδισμού ανά τους αιώνες, επιπροσθέτως δε, δίνει το έναυσμα για κοινωνική κριτικη και αναπροσαρμογή του ρόλου της γυναίκας σε σχεση με τη μαγειρική στη εξοχή. Εν κατακλείδι : Παράγγειλα σουβλάκια με πολύ καυτερή σάλτσα και νιώθω ένοχος μια και η ατμόσφαιρα δεν θα είναι ότι καλύτερο για ένα βρέφος.
ifrit Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Η διαιώνιση του σταρχιδισμού είναι μια από τις πολλές αμυντικές δικλείδες του κοινωνικού δαρβινισμού απέναντι στις προσπάθειες του επιπόλαια εφαρμόσιμου ουμανισμού -με τον χριστιανικό του χαρακτήρα. Αυτοσχεδιασμός ήταν τούτο; Τα σπάει.
MariaTs. Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Η διαιώνιση του σταρχιδισμού είναι μια από τις πολλές αμυντικές δικλείδες του κοινωνικού δαρβινισμού απέναντι στις προσπάθειες του επιπόλαια εφαρμόσιμου ουμανισμού -με τον χριστιανικό του χαρακτήρα. Οπότε τάσσομαι υπέρ του' date=' με βολεύει με τον τρόπο που με βολεύει η στατιστική γιγάντωση του ποσοστού ομοφυλόφιλων.[/quote'] Κοίτα' date=' κι εγώ πιστεύω πως η φονξιοναλιστική απίσχνανση της Βεμπεριανής θεώρησης καταδεικνύει, αναδυκνείει και υποδεικνύει τα πεπερασμένα προβλήματα του σταρχιδισμού ανά τους αιώνες, επιπροσθέτως δε, δίνει το έναυσμα για κοινωνική κριτικη και αναπροσαρμογή του ρόλου της γυναίκας σε σχεση με τη μαγειρική στη εξοχή. Εν κατακλείδι : Παράγγειλα σουβλάκια με πολύ καυτερή σάλτσα και νιώθω ένοχος μια και η ατμόσφαιρα δεν θα είναι ότι καλύτερο για ένα βρέφος.[/quote'] Οι λόγοι σας με έπεισαν! Το θέμα τώρα είναι ποιον απ'τους 2 να διαλέξω για δήμαρχο! :roll: Καλύτερα απόψε Kandinsky να την βγάλεις στο μπαλκόνι! Ήδη η ατμόσφαιρα μυρίζει ...μπαρούτι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.