Προς το περιεχόμενο

sos γραφω ιστορια την τριτη........

sam sam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γκαστρώθηκε η γίδα μου...όποιος γνωρίζει πως να την ξεγεννήσω, ας το καταθέσει σε αυτό το μεγαλειώδες thread, για να μην ανοίγουμε και καινούριο.

Ο sam sam ζει και βασιλεύει...έχει δε ανοίξει κι άλλο thread, όπου και διερωτάται αν υπάρχει διαδικτυακή κοινοποίηση των βαθμολογιών, γιατί δεν αντέχει το παιδί το στριμωξίδι. Δύσκολοι καιροί για πρίγκηπες.

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

hahahaahahaha ΕΛΛΑΔΙΣΤAΝ........ έτσι έτσι θυμάμαι και γω τα σχολικά χρονια με τα σκονάκια κλπ k βλέπω εδώ (αγγλία)ότι ούτε οι fulakovioi δεν αντιγραφουν!!!!

Δημοσ.

Luxx αν κλείσεις και λίγο τον υπολογιστή κι ανοίξεις το βιβλίο να διαβάσεις ίσως κάτι να καταφέρεις! Απ'του χρόνου να απαιτήσεις στις εξετάσεις να προσφέρουν on-line στήριξη σε αυτούς που δεν πρόκαναν! Ή να ζητήσετε απ'τους καθηγητές σας να γράφουν αυτοί στις θέσεις σας! :twisted:

Δημοσ.

Luxx διάβασε συνθήκη της Λοζάννης, Βαλκανικούς, Ένα μάθημα με κάτι αυτοκίνητα(Ford και τέτοια) και συνθήκη Βουκουρεστίου. Στην ενικής αυτά έχω για SOS και σʼ εμένα έπεσαν τα δύο πρώτα και κάτι άλλα από κατεύθυνσης που τα ήξερα. Καλή επιτυχία.

Δημοσ.

επισης μου ειπαν παραθεματα για βαλκανικους και ορισμος τα ταγματα εργασιας.

Δημοσ.

Απ' ότι βλέπω, τα πράγματα εχουν ξεφτιλιστεί τελείως. Κωλοβαράει ο άλλος όλη τη χρονιά και αντί να έχει τουλάχιστον την τσίπα να πει "έφταιξα ρε πούστη, για τους Α ή Β λόγους δεν έκατσα να διαβάσω, sorry ρε μάγκες" θεωρεί το πλέον φυσικο να ανοίξει thread και ακόμα πιο φυσικό να ειναι υποχρεωμένοι κάποιοι να του απαντήσουν.

Αυτή ειναι η κωλονοοτροπία που πρέπει να ξεριζωθεί. "Δεν παίζει ρόλο το ότι είμαι κηφήνας, η κοινωνία μου χρωστάει και πρεπει να μου τα δώσει."

Σε λίγο θα βρεθεί κανεις που θα ανοιξει thread "βοηθήστε με να γίνω διδάκτορας χωρίς να ανοιξω βιβλίο" ή "Ελάτε να μου την τινάξετε γιατί σιχαίνομαι. Τί? Κανεις δεν έρχεται? Ντροπή σας ρε, δε θέλετε να βοηθήσετε έναν τεμπέλη!"

Δημοσ.

Kandinsky δεν ξέρω ρε φίλε, ειδικά σε αυτό το τόπικ αρχίζω και μου θυμίζω ή μάλλον καταλαβαίνω τον πατέρα μου. Ίσως επειδή πριν 2 βδομάδες έδωσα τις τελευταίες εξετάσεις της ζωής μου (εκτός και αν παω σε κανα τριχρονο για MBA) και πλέον νοιώθω εκτός του χορού και άρα μπορώ να λέω πολλά τραγούδια...

Δημοσ.

LL Neo : Καταλαβαίνω τί θες να πεις. Καλύτερα να μοιάζεις με τον πατέρα σου παρά να σου φαίνεται φυσική η όλη φάση.

Ακούω εδώ πέρα για κινητά, hands free και λοιπά. Καλά, οι καθηγητές τί κάνουν? Εντάξει ρε παιδιά, είπαμε, να το κάνεις το σκονάκι μια στις τόσες αλλά αυτό παραπάει.

Ρε σεις δουλέψτε ρε λίγο, ζορίστε τον εαυτό σας! Γιατί είστε τόσο κακομαθημενοι? Ρε, εξετάσεις δίνεις και την τελευταία μέρα θυμήθηκες να διαβάσεις? Μιλάμε, για πολλές κλωτσιές...

Δημοσ.

Καλα αν ειναι αν αναλυσουμε τη νοοτροπια του luxx και καθε luxx .........

Στα πρωτα του ποστ(kai oxi mono) αναρωτιομουν αν διαβαζω καλα, μηπως μιλαει καποιο bot :D .......

anyway lazarosss μακαρι να περασεις αστυνομος :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...