BadBoy Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Πρέπει να περάσεις και την τάξη, αλλιώς δεν σε δέχονται. Μάθε την ύλη από τους συμμαθητές σου και κάν' την μια ανάγνωση μόνο μέχρι την Τρίτη. Σε μια μέρα πιστεύω προλαβαίνεις να την διαβάσεις μια φορά. Όλο και κάτι θα σου μείνει. Όπως και να 'χει μην περιμένεις αποτελέσματα σε τόσο λίγο χρόνο.
aliaser Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 "μες στην βλακεία σου ' date='έχεις και λίγη εξυπνάδα" δηλαδη τωρα με λες βλαμμενο? με ξερεις προσωπικα??? εγω παλι δεν κουναγα το κεφάλι για :twisted: λογους....[/quote'] όχι δεν σε λέω βλαμμένο αλλά ήταν μεγάλη βλακεία αυτό που έκανες γιατί άμα σε έπιαναν θα σου κόστιζε ένα χρόνο. Μην μιλήσω για το ρεζίλικι που θα έτρωγες.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 [...'] Μην μιλήσω για το ρεζίλικι που θα έτρωγες. Το οποίο ρεζιλίκι συνήθως είναι πολύ χειρότερο από τις συνέπειες που θα'χεις αν σε πιάσουν...
blueviper Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Κι εγώ μέσα σε ένα forum μπορώ να δηλώσω πως έχω κάνει τους 12 άθλους του Ηρακλή με τον Μπαντ Σπένσερ στην πλάτη μου. Αμφισβητώ τόσο τα λεγόμενα του αρχικού poster, όσο και τη σοβαρότητά του εν γένει.
GI@RG@S Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Πρέπει να περάσεις και την τάξη, αλλιώς δεν σε δέχονται. Μάθε την ύλη από τους συμμαθητές σου και κάν' την μια ανάγνωση μόνο μέχρι την Τρίτη. Σε μια μέρα πιστεύω προλαβαίνεις να την διαβάσεις μια φορά. Όλο και κάτι θα σου μείνει. Όπως και να 'χει μην περιμένεις αποτελέσματα σε τόσο λίγο χρόνο. μα για να περασεις την ταξη πρεπει να βγαλεις πανω απο 9.5 (δλδ απολλυτηριο)συνολικα μεσο ορο σε ολα τα μαθηματα και μαλιστα χωρις να μετραει το +-2,που σημαινει οτι για να κοπεις πρεπει να κανεις και υπερπροσπαθια ,αν με καταλαβαινεις.... Ε δεν πιστευω να μιλαμε για τετοιες καταστασεις.... Δλδ πρεπει να εχεις γραψει σε ολα κατω απο την βαση αρκετα,και να εχεις και χαλια προφορικους ωστε να μην ανεβουν....αλλα ειναι απιθανο με το τωρινο συστημα.Οποτε φιλε μην φοβασαι, μα θα ηταν αστειο αμα κανεις περναγε σε σχολη ΑΕΙ,ΤΕΙ πολυτεχνειο και να γινοταν να κοπει.
ramsakis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 μα για να περασεις την ταξη πρεπει να βγαλεις πανω απο 9.5 (δλδ απολλυτηριο)συνολικα μεσο ορο σε ολα τα μαθηματα και μαλιστα χωρις να μετραει το +-2' date='που σημαινει οτι για να κοπεις πρεπει να κανεις και υπερπροσπαθια ,αν με καταλαβαινεις....Ε δεν πιστευω να μιλαμε για τετοιες καταστασεις.... Δλδ πρεπει να εχεις γραψει σε ολα κατω απο την βαση αρκετα,και να εχεις και χαλια προφορικους ωστε να μην ανεβουν....αλλα ειναι απιθανο με το τωρινο συστημα.Οποτε φιλε μην φοβασαι, μα θα ηταν αστειο αμα κανεις περναγε σε σχολη ΑΕΙ,ΤΕΙ πολυτεχνειο και να γινοταν να κοπει.[/quote'] να σου πω την δικια μου μαλακια περσι δουλευα νυχτα ολη την χρονια..ημουν και προεδρος στο σχολειο και οταν διναμε πανελληνιες εγω κοιμομουν και με ξυπναγαν τα παιδια να παμε για καφε..ασε που μια φορα αργησα να τελιωσω απο την δουλεια και τους παρακαλαγα να με δεχτουν για να μην ξαναδωσω αλλη ημερομηνια..το αποτελεσμα ηταν οτι εμεινα!!που στο λυκειο ουτε με αιτηση δεν μενεις!εγραψα σε 3 πανελλαδικα 0 και σε ενα 0,01..και ολοι απορουσαν!! συμπερασμα;δινω και εγω ιστορια την τριτη..δεν ξερω την υλη..δεν εχω διαβασει..με μια μικρη διαφορα:"εμαθα οτι αν δεν αντιγραψεις δεν πας μπροστα!" να'ναι καλα τα παιδια που δεν ξεχασαν τον προεδρο τους ασχετα με οσα τους εκανα! καλη μας επιτυχια συναδελφοι..!! p.s. psaxnw ton nikola..mhpws ton eide kaneis?aytos mou eixe pei na mpw edw..niko o sakhs eimai re ti kaneis?
aliaser Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 συμπερασμα;δινω και εγω ιστορια την τριτη..δεν ξερω την υλη..δεν εχω διαβασει..με μια μικρη διαφορα:"εμαθα οτι αν δεν αντιγραψεις δεν πας μπροστα!" να'ναι καλα τα παιδια που δεν ξεχασαν τον προεδρο τους ασχετα με οσα τους εκανα! φίλε με τα μυαλά που έχεις σου εύχομαι να μην μπεις σε κανένα πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ και να μείνεις και δεύτερη φορά και τρίτη μπας και βάλεις μυαλό. Έχει γεμίσει η τριτοβάθμια εκπαίδευση από κάτι άτομα σαν και εσάς που ρίχνουν το επίπεδο κάτω από το 0. Επιτέλους θα αλλάξει το σύστημα και θα αρχίσει ο καθαρισμός από τα βόδια.
ramsakis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 φίλε με τα μυαλά που έχεις σου εύχομαι να μην μπεις σε κανένα πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ και να μείνεις και δεύτερη φορά και τρίτη μπας και βάλεις μυαλό. Έχει γεμίσει η τριτοβάθμια εκπαίδευση από κάτι άτομα σαν και εσάς που ρίχνουν το επίπεδο κάτω από το 0. Επιτέλους θα αλλάξει το σύστημα και θα αρχίσει ο καθαρισμός από τα βόδια. πρωτον εγω δεν σε ειπα βοδι..δευτερον εχω χαρτια απο 3 γλωσσες και μεχρι καποια στιγμη διαβαζα αλλα μετα τα παρατησα..τριτον αν ηθελα να περασω καπου δεν θα εκανα οσα εκανα.. και να ξερεις οτι ειμαι της γνωμης πως για να σπουδασεις σωστα δυστυχως πρεπει να φυγουν οι ψοροπερηφανοι απο την τριτοβαθμια εκπαιδευση..οποτε θα εφευγα για αλλου.. τωρα αν θες να το χοντρηνουμε σε αφηνω να με προκαλεσεις σε οτι θελεις για να δουμε μεχρι που φτανει η δικια σου μαγκια που εχεις περασει καπου.. στειλε μου μνμ καλυτερα γιατι ειμαστε εκτος topic.. na'sai kala..
aliaser Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 πρωτον εγω δεν σε ειπα βοδι..δευτερον εχω χαρτια απο 3 γλωσσες και μεχρι καποια στιγμη διαβαζα αλλα μετα τα παρατησα..τριτον αν ηθελα να περασω καπου δεν θα εκανα οσα εκανα..και να ξερεις οτι ειμαι της γνωμης πως για να σπουδασεις σωστα δυστυχως πρεπει να φυγουν οι ψοροπερηφανοι απο την τριτοβαθμια εκπαιδευση..οποτε θα εφευγα για αλλου.. τωρα αν θες να το χοντρηνουμε σε αφηνω να με προκαλεσεις σε οτι θελεις για να δουμε μεχρι που φτανει η δικια σου μαγκια που εχεις περασει καπου.. στειλε μου μνμ καλυτερα γιατι ειμαστε εκτος topic.. na'sai kala.. haha φίλε εγώ σε λίγους μήνες θα είμαι masteras. Είχα την τύχη να σπουδάσω και Ελλάδα και εξωτερικό και μπορώ να κρίνω πολύ καλά τι γίνεται. Δεν είμαι από αυτούς που πήραν τον πούλο στις πανελλήνιες και πήγαν έξω. Οπότε ας μην παίξουμε το ποιός είναι πιο μάγκας. Όλοι έχουν κάνει σκονάκια ,αλλά το να λες ότι άμα δεν αντιγράψεις δεν πάς μπροστά μπορεί να ισχύει εν μέρη στην Ελλάδα αλλά άμα είσαι μάγκας όπως το λες και αφού από ότι κατάλαβα θες να βγείς εξωτερικό, έλα να τα κάνεις αυτά στα αγγλάκια να δεις τι "βρωμόξυλο" θα φας . Φιλικά.Sorry για το βοδι το παίρνω πίσω.
ramsakis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 haha φίλε εγώ σε λίγους μήνες θα είμαι masteras. Είχα την τύχη να σπουδάσω και Ελλάδα και εξωτερικό και μπορώ να κρίνω πολύ καλά τι γίνεται. Δεν είμαι από αυτούς που πήραν τον πούλο στις πανελλήνιες και πήγαν έξω. Οπότε ας μην παίξουμε το ποιός είναι πιο μάγκας. Όλοι έχουν κάνει σκονάκια ,αλλά το να λες ότι άμα δεν αντιγράψεις δεν πάς μπροστά μπορεί να ισχύει εν μέρη στην Ελλάδα αλλά άμα είσαι μάγκας όπως το λες και αφού από ότι κατάλαβα θες να βγείς εξωτερικό, έλα να τα κάνεις αυτά στα αγγλάκια να δεις τι "βρωμόξυλο" θα φας . Φιλικά.Sorry για το βοδι το παίρνω πίσω. Τωρα συμφωνουμε..οντως και εγω για τα ελληνικα δεδομενα μιλαω γιατι οταν εγω δεν καταδεχομουν να αντιγραψω και μονο βοηθουσα αυτοι που βοηθουσα πηγαιναν καλυτερα απο εμενα..(οχι σε διαρκεια βεβαια) Την αποψη του εξωτερικου την ειπα γιατι με ενδιαφερει να ζησω εκτος Ελλαδας..οχι γιατι θελω να αποφυγω κατι(πανελληνιες).. Μπραβο σου για τις σπουδες σου ευχομαι να κερδισεις περισσοτερα απο οσα εδωσες.. na'sai kala..
ramsakis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 εγραψα 15-16 περιπου..μου ειπαν κατι κοριτσια τα sos και ευτυχως πεσανε..τωρα που τα λεμε το επιπεδο στα ενδοσχολικα δεν ειναι υψηλο..στα περισσοτερα μαθηματα μονο απο τα πολλαπλης επιλογης γραφεις ενα 8 με 10..καλα αποτελεσματα να εχουμε..
sikaztarek Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 τι έγινε τελικά ο sam sam; μήπως τον πιάσαν και έχει εξαφανιστεί τόσες μέρες; nanai kala...
MariaTs. Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Tουλάχιστον το βιβλίο της Ιστορίας το έχεις ακόμη sam sam ή το ψάχνεις; Θα συμφωνήσω με τον aliaser... Κάποτε δίναμε εξετάσεις και μας έλεγαν: "μόνο στυλό, γόμα και ένα μπουκαλάκι νερό θα έχετε"... Άσε που ούτε δίπλα μας μπορούσαμε να κοιτάξουμε κι ο δε καθηγητής είχε ανοίξει αυλάκια απ'τα πάνω-κάτω μην τυχόν και ρίξουμε αλλού το βλέμμα! Με 12-13 τελικό βαθμό περνάς τη σήμερον σε σχολή;
Luxx Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 ρε παιδια 2 σελιδες και ακομα δεν ειπατε κανενα sos. εγω γραφω την δευτερα και δεν ξερω τιποτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.