sam sam Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 ξερει κανεις τα sos για την ιστορια (3ης λυκειου) παιδια δεν εχω ανοιξει βιβλιο (ολι τη χρονια) τι 8α γραψω??????????? sos sos sos sos sos sos sos sos να μα8ω κανενα sos για να το κανω σκονακι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GI@RG@S Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 ελα ρε μη σκας για τα ενδοσχολικα ,μαλιστα αμα εισαι καλος στα πανελλαδικως να πας και με αερα....
sam sam Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 ελα ρε μη σκας για τα ενδοσχολικα ,μαλιστα αμα εισαι καλος στα πανελλαδικως να πας και με αερα.... να μην σκαω λες ε..... τι να πω...... το προβλημα ειναι οτι στα τετραμηνα ειχα 12 και 13 και αν δεν γραψω την ....... και να δω πωσ 8α παω στην σχολη που 8ελω. η πλακα ειναι οτι δεν ξερω καν την διδακεα υλη !!!!!!!!!!!!!!!!
aledjo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 βαλε στο κινητο σου hands free και ασε εναν φιλο-ξαδερφο κτλ... σπιτι σου με το βιβλιο να σου λεει τις απαντησεις! το εχω κανει αυτο....
sam sam Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 χαχα... και εγω το εκανα φετοσ και εγραψα και στα 6 μα8ηματα (πανελ) για 17.... αλλα δεν λεει γιατι μπορει να με πιασουν αυτη τη φορα και να ψιλιαστουν τιποτα για τισ πανελλ......
DrLo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 βαλε στο κινητο σου hands free και ασε εναν φιλο-ξαδερφο κτλ... σπιτι σου με το βιβλιο να σου λεει τις απαντησεις! το εχω κανει αυτο.... Και εγώ το έχω κάνει ... ως εκφωνητής για φίλο μου αλλά σε εξετάσεις λιγότερο αυστηρές από πανελλ. Δε νομίζω ότι μπορείς να το κάνεις εκεί (και μάλιστα 6 φορές) ' ή τουλάχιστον δεν μπορούσες να το κάνεις όταν έδινα εγώ.
Luxx Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 ω θα ηθελα καποια sos καθως απο τα 2 βιβλια εχω διαβασει μονο 3 σελιδες. φταιει και το γεγονος οτι αλλαξαμε 3 καθηγητες και αρχισαμε το μαθημα της ιστοριας γυρω στο δεκεμβριο! παντως περασαμε καλα, δε λεω.
aliaser Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 χαχα... και εγω το εκανα φετοσ και εγραψα και στα 6 μα8ηματα (πανελ) για 17....αλλα δεν λεει γιατι μπορει να με πιασουν αυτη τη φορα και να ψιλιαστουν τιποτα για τισ πανελλ...... μες στην βλακεία σου ,έχεις και λίγη εξυπνάδα.Πάλι καλά. Καλά τόσο χαλαρά είναι τα πράγματα ρε παιδιά???Που δίνατε πανελλήνιες σε κανα κολοχωριό στην κολοπετεινίτσα που όλοι είναι φίλοι???Σε εμάς κάποτε ούτε να κουνήσεις το κεφάλι δεν μπορούσες.
LL_NEO Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 παιδια δεν εχω ανοιξει βιβλιο (ολι τη χρονια) τι 8α γραψω??????????? Ειλικρινά; Αρχίδια. Μάλλον άργησες κάπως να αγχωθείς.
sniper_206 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Ας άνοιγες και λίγο το βιβλίο όλο το χρόνο. Περίμενες τελευταία στιγμή να σου ρθει η φώτιση? Κάνε κανένα τάμα στο Αγ.Πνεύμα τη Δευτέρα και να ελπίζεις να έχεις διαβασμένους "γείτονες" στα θρανία και καλούς επιτηρητές μπας και αντιγραψεις τίποτα και περάσεις...
-nick- Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Ειλικρινά; Αρχίδια.Μάλλον άργησες κάπως να αγχωθείς. Ακριβως.
sam sam Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 μες στην βλακεία σου ,έχεις και λίγη εξυπνάδα.Πάλι καλά. Καλά τόσο χαλαρά είναι τα πράγματα ρε παιδιά???Που δίνατε πανελλήνιες σε κανα κολοχωριό στην κολοπετεινίτσα που όλοι είναι φίλοι???Σε εμάς κάποτε ούτε να κουνήσεις το κεφάλι δεν μπορούσες. "μες στην βλακεία σου ,έχεις και λίγη εξυπνάδα" δηλαδη τωρα με λες βλαμμενο? με ξερεις προσωπικα??? εγω παλι δεν κουναγα το κεφάλι για :twisted: λογους....
GI@RG@S Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 να μην σκαω λες ε..... τι να πω...... το προβλημα ειναι οτι στα τετραμηνα ειχα 12 και 13 και αν δεν γραψω την ....... και να δω πωσ 8α παω στην σχολη που 8ελω. η πλακα ειναι οτι δεν ξερω καν την διδακεα υλη !!!!!!!!!!!!!!!! τι σχεση εχει αυτο αφου για να εισαχθεις σε σχολη εξαρταται μονο απο τα 6 μαθηματα που δινεις πανελλαδικα..δλδ απο τα μορια που θα βγαλεις ..... δεν καταλαβα τι ενοεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.