gregdais Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δεν γνωρίζω δυστυχώς εάν έχει ξαναειπωθεί παρόμοιο θέμα, αλλά θα ήθελα να ζητήσω (από τους Moderators και τους χρήστες του Insomnia) την άποψη τους και για μεγαλύτερο Avatar (σε διαστάσεις π.χ. 110x110pixels). Έχω δει ένα σωρό Forums που έχουν Avatar μεγάλης ανάλυσης και είναι πολύ όμορφο θεώρησα ότι είναι καλή φάση και για τον Insomnia…!!!
blueviper Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Προσωπικά μιλώντας θα προτιμούσα όχι μόνο να παραμείνουν τα avatar ως έχουν, αλλά να κοπούν κι ορισμένα γραφικά από υπογραφές. Υπάρχουν κάποιες τέτοιες που περιλαμβάνουν 5-6 εικόνες και μάλιστα ευμεγέθεις, με αποτέλεσμα να γινόμαστε μάρτυρες της αντιαισθητικης εικόνας ενός post 2 γραμμών που καταλαμβάνει μισή οθόνη με όσα κουβαλάει. Ελπίζω να μη γίνει το Insomnia "dsl only", μια κι ακόμα υπάρχουν pstn users εκεί έξω που λογικά δεν έχουν καμία διάθεση να περιμένουν ένα εξάμηνο για να κατέβει η photo του καθενός. Κι εγώ όμως ακόμα μπορώ να σκεφτώ πολύ πιο χρήσιμους τρόπους για να αφιερώσω το bandwidth μου.
gregdais Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 σωστός blueviper περί υπογραφών... αλλά το avatar δεν ενοχλεί αν επεκταθεί κατά 30χ30 pixels. Οι υπογραφές είναι αυτές που δημιουργουν το χάος, την καθυστέρηση του ανοίγματος, και την βαρύτητα του forum... εξάλλου τα avatar είναι μικρά σε ανάλυση και σε μέγεθος.
gregdais Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Ποοοο!!!! μου ήρθε μια ιδέα....!!!! να την πω;;;
gregdais Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 έστω ότι έχουμε 1.(εικόνα πρώτη) ένα κλασσικό insomnia avatar (ανάλυσης 80 Χ 80) 2.(εικόνα δευτερη) ενα avatar ανάλυσης 100 Χ 100 3.(εικόνα τριτη) ενα avatar ανάλυσης 120 Χ 120 4.(εικόνα τέταρτη) ένα δικής μου εμπνεύσεως (δεν γνωρίζω αν υπάρχουν αλλου) wide screen avatar το οποίο δείχνει ότι ακολουθούμε την τεχνολογία, καθώς επίσης ισοροπεί το θέμα του χώρου/αναλυσης γιατί θα είναι σε μια ανάλυση με aspect ratio 16:9 και ανάλυση 90 Χ 144!!! τέλειο!!!! αφού τα υπάρχοντα avatar είναι σε ανάλυση 80χ80 παρατηρούμε ότι δεξιά από το avatar υπάρχει ο διπλάσιος + διαθέσιμος χώρος!! οπότε το wide avatar χωράει στο οριζοντίως και στο ύψος προεκτείνεται μόλις 10pixels!!!
SteSak Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Είναι πολύ καλή ιδέα! Μακάρι οι διαχειριστές του insomnia να το κάνουν.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Προς το παρόν δεν υπάρχει σκέψη για αλλαγή των μεγεθών επιτρεπόμενων εικόνων στα avatar και στις υπογραφές. Ευχαριστούμε πάντως για τις προτάσεις.
gregdais Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Το διοικητικό «τμήμα» του Insomnia.gr φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν έχει σκοπό να υλοποιήσει τις παραπάνω ή εφάμιλλες ιδέες. Το Thread αυτό όμως δεν χρειάζεται να κλειδωθεί για κανέναν απολύτως λόγο, διότι : Α. μπορεί να λέμε τις ιδέες μας περί avatars χωρίς να απευθύνονται αποκλειστικά και μόνο στο Insomnia αλλά και για άλλες υπηρεσίες. Β. μπορεί στο μέλλον να χρειαστεί οι διαχειριστές, να προβούν σε μια τέτοια ενέργεια, οπότε καλό θα είναι από κάποια εσωτερική πηγή απόψεων και προτάσεων-λύσεων να ξέρουν τι αρέσει και προτιμούν οι χρήστες! σωστά paredwe;
sYn Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Εμένα πάντως μου έχει δημιουργηθεί η εξής απορία: Γιατί δεν μου επιτρέπεται να χρησιμοποιήσω animated image ως avatar και το μόνο που δέχομαι είναι "You may not upload animated images."; H οποία animated image είναι διαστάσεις: 50x50 και μέγεθος της τάξης των 6kb.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.