Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα Οθόνης ή GPU?

BillT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια!! εχω μια viewsonic crt 17'' (6ετιας πλεον) συνδεμενη στη vga εισοδο μιας ati 9600. ξαφνικα που λετε πριν μια βδομαδα η οθονη μου αρχισε να μου κανει κατι περιεργα κολπα!! εκει που δουλευει κανονικα αρχιζει να χανει τη στοιχιση της απο το καδρο της οθονης( χανω δηλαδη την πανω και την κατω μπαρα των windows) και τελος μαυριζει τελειως και μενουν μονο καποιες ασπρες γραμμες σε ολη την οθονη. ουτε το μενου ρυθμισεων της οθονης δεν μπορει να ανοιξει οταν ειναι ετσι. συνηθως επανερχεται με ενα on/off ομως καμια φορα μπορει να παρει και παραπανω. η συχνοτητα που το κανει δεν ειναι σταθερη. μπορει να περασουν μερικες ωρες και να μη γινει τιποτα και αλλες φορες ανα λεπτο. επισης οταν τελικα επαναφερει, το καδρο της οθονης ειναι πολυ μικροτερο απο αυτο που εχω ρυθμισει χωρις ομως να εχει χαλασει η αναλυση. τελος, στην καρτα γραφικων εχω συνδεσει κα την tv μου με s-video και δεν παρουσιαζει κανενα προβλημα. τη στιγμη δηλαδη που η viewsonic αρχιζει τα κολπα η tv δειχνει το pc μου κανονικα!!

λοιπον, πως το βλεπετε εσεις? ειναι οθονη ή καρτα?

αν ειναι οθονη μικρο το κακο. ετσι κι αλλιως τα λεφτα της τα εχει βγαλει και με το παραπανω, ασε που στο τελος του μηνα ειναι προγραμματισμενη η αγορα tft. μηπως ομως ειναι προβλημα της GPU?? ειμαι με AGP και θα θελα να δωσω χρηματα για καρτα αυτη τη στιγμη.

thanks!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...