tempo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 για τους φίλους απο Θεσσαλονίκη το must μαγαζί ήταν ο "CYCLOS COMPUTERS" στην αρχή της Αγγελάκη
Vaggelovich Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Καπου στο σπιτι μου στη Πατρα εχω εναν 100% λειτουργικο Olivetti PC1 ..Τον ειχα δει να τρεχει το Test Drive στην αντιπροσωπεια και αποφασισα οτι επρεπε να γινει δικος μου :D.....Δεν ειχε τα γραφικα της Αμιγκα αλλα με μυησε στο Dos, πραγμα που μου ηταν πολυ χρησιμο αργοτερα Φοβερες εποχες, παιζαμε multiplayer το f16 combat pilot και γινοταν Ο ΧΑΜΟΣ
Vaggelovich Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Επισης στην πατρα εκανε θραυση ο 'τεχνοχρονος computers'. (κομπιουτερομαγαζο). Μιλαμε τωρα για εποχες πριν 21 χρονια(και βαλε...) Για το Xαρη λες?? Τριων Ναυαρχων ?? :mrgreen: Ωραια χρονια διχως σκοτουρες μονο που ειχα πουληθει για τις 3.5αρες δισκετες που ηταν πανακριβες.Αν δε με γελαει η μνημη μου 8 κατοσταρικα πριν απο 20 χρονια :evil::evil:
ANEMOS-V Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 thymame ston diko mou Spectrum 48 (pou akoma ton exo) ekeino re paidia..to (Mikrodrive) ! poso grigoro itan! pou elega.. AMAN! taxytites.. lol mono pou ta ftyse poli noris..
mjmj Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Για το Xαρη λες?? Τριων Ναυαρχων ?? :mrgreen: Ωραια χρονια διχως σκοτουρες μονο που ειχα πουληθει για τις 3.5αρες δισκετες που ηταν πανακριβες.Αν δε με γελαει η μνημη μου 8 κατοσταρικα πριν απο 20 χρονια :evil::evil: Δεν θυμαμαι περισσοτερα...παει τοσος καιρος... Οντως η 3'' (οχι 3,5) δισκετες κοστιζαν πολυ. Θυμαμαι φιλους που μου εφερναν δωρο στη γιορτη μου...μια δισκετα 3'' για Amstrad!!!!!!!!!!!!!
androu Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Tι μου θυμίσατε τώρα!! εχω και εγώ ένα amstrad 6128 με πράσινο monitor.. μόνο που κάτι είχε πάθει και δεν διάβαζε τις δισκέτες.. Κάτι bubble bobble, bomb jack, pacman!! !!
akmakas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 για τους φίλους απο Θεσσαλονίκη το must μαγαζί ήταν ο "CYCLOS COMPUTERS" στην αρχή της Αγγελάκη Cyclos Computers microsystem Πραγματι πολυ παλιο μαγαζι σε καλη περιοχη αφησε μεγαλο ονομα...Απο εκει ειχα τη πρωτη μου επαφη με τον commodore128 απο εκει αγορασα και ενα joystick ενα quick shot turbo!!! Αργοτερα με την εμφανιση των 16 bit το γυρισε αποκλειστικα στην Atari κατι που πιστευω ηταν λαθος διοτι η Amiga τοτε πουλουσε τρελα!!! Το μαγαζι εκλεισε προσφατα και εγινε φαρμακιο....Φαρμακοθηκα ακομη ενα ιστορικο μαγαζι πεθανε τι κριμα!!! Οδος στουρναρη πραγματικα το pixel ειχε απειρες διαφημισεις για τα μαγαζια εκει!!!! Θυμαμαι ιστορικα μαγαζια Plot 1,2,3 Brain micropolis computers
Pooky(1) Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Εδώ μου είσαι πουλάκι μου!!!!!!!! Akmakas, keep on the retro power!!!!!!!!
Amigan Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Γεια. Δεν χριαζεται να πω και πολλα πραγματα. Αφηνω να μιλησει το nick και η υπογραφη μου. Παλιοτερα χρησιμοποιουσα εναν commodore 64. Ακομα τον εχω, αλλα στην ντουλαπα. Δεν μπορω να πω οτι μου λειπει ιδιαιτερα, μου την εσπαγε το loading απο κασετα. Απο οτι βλεπω Akmakas εισουν και εσυ αναγνωστης του pixel οπως και εγω. Οταν εγγατελειψε την Amiga, αρχιζα να αγοραζω αγγλικα περιοδικα.
akmakas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Εδώ μου είσαι πουλάκι μου!!!!!!!!Akmakas' date=' keep on the retro power!!!!!!!![/quote'] Τρελαρα.......ωραιο avatar ρε συ!!!! Amigan να υποθεσω πως εκτος απο την αγαπη που τρεφεις για την amiga εισαι κατοχος μιας 1200σαρας???? Παντως εαν αγαπας τα pixel και τα νοσταλγεις ελα στο http://www.ellhnismos.org/retro/index.php και θα δεις τι γινεται
Amigan Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Amigan να υποθεσω πως εκτος απο την αγαπη που τρεφεις για την amigaεισαι κατοχος μιας 1200σαρας???? Ε ναι, το λεει και η υπογραφη μου. Παντως εαν αγαπας τα pixel και τα νοσταλγεις ελαστο http://www.ellhnismos.org/retro/index.php και θα δεις τι γινεται Ειδα to url οταν το ποσταρες νωριτερα και μπεικα στο site για 5 λεπτα. Αρκετα αξιολογο θα ελεγα, θα γραφτω κιολας.
k_w_t Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Μιας και πιασατε τα μαγαζια θυμαται κανενας το "ΚΥΒΟΣ Computers" στο Ν.Κοσμο?
Vaggelovich Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δεν θυμαμαι περισσοτερα...παει τοσος καιρος...Οντως η 3'' (οχι 3' date='5) δισκετες κοστιζαν πολυ. Θυμαμαι φιλους που μου εφερναν δωρο στη γιορτη μου...μια δισκετα 3'' για Amstrad!!!!!!!!!!!!![/quote'] Δεν ειχα 6128, Oliveti pc1 ειχα!! και τοτε η 3.5 ηταν φωτια στις τιμες...Ασε που ολo τo software εβγαινε σε 5-1/4.. Πριν απο αυτο ειχα και το Αταρι το κλασσικο με τα rom cartridge Κατι φεγγαρια ειχα εναν c128 δανεικο και αγυριστο απο ενα φιλο με το Final Cartridge που σου επετρεπε να βαζεις τα Peak and Pokes απο τη στηλη του Πιξελ για απειρα κανονακια ,ενεργεια κτλ
k_w_t Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δεν θυμαμαι περισσοτερα...παει τοσος καιρος...Οντως η 3'' (οχι 3' date='5) δισκετες κοστιζαν πολυ. Θυμαμαι φιλους που μου εφερναν δωρο στη γιορτη μου...μια δισκετα 3'' για Amstrad!!!!!!!!!!!!![/quote'] Για δισκετες 3'' πηγαινα στην αντιπροσωπεια της maxell στην Λ.Συγγρου ηταν η πιο φτηνη! 400 δρχ η μια!
akmakas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Eγω αγοραζα δισκετες jvc με 400 δραχμες!!!!! Για καλη μου τυχη βρηκα την πρωτη μου δισκετα 3,5!! Νιωθω σαν το σκρουτζ με την τυχερη δεκαρα!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.