Προς το περιεχόμενο

xp και καλωσόρισμα!

pelasgos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

File platano tha symfwnisw kai egw se ayto .Einai koryfaia (alla kai ta 2000 den pane pisw) kai twra pia oloi sxedon ebgalan drivers gia ta proionta tous.Alla giati les pws otan bgoun tha ginei xamos? Tha ta protimhseis? Afou tha exei mpei ellhniko xeri...

Δημοσ.

ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ COILWORKS.ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ. ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΠΟ ΤΑ 98 ΚΑΙ MILLENIUM,ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΑ. ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΣΤΑ ΛΕΙΤΟΥΓΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΩ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ. shocked.gif" border="0

Δημοσ.

Φιλοι μου επιτρεψτε μου να σας πω οτι οι ...πιο μεγαλοι σε ηλικια χρηστες οπως κι εγω δεν ειχαμε την τυχη αλλα και την προνοια να μαθουμε τοσο καλα Αγγλικα οσο οι νεοτεροι...Γι αυτο οι Ελληνικες εκδοσεις μας βολευουν αρκετα.Εξ αλλο απ οτι ξερω τη μεταφραση των λειτουργικων της microsoft δεν τις κανουν εδω αλλα υπαρχει καπου στην Ευρωπη (νομιζω Ιρλανδια )ειδικο τμημα μεταφρασεων σε αλλες γλωσσες των λειτουργικωντης MS smile.gif" border="0 smile.gif" border="0

Δημοσ.

πάντως οτι και να λένε για τα ΧΡ για μένα είναι κορυφαίο λειτουργικό. τώρα το μόνο πρόβλημα είναι η εύρεση των κατάλληλων drivers.Aλλά να είναι καλά το INSOMNIA. Xαιρετίζω κιόλας όλους τους INSOMNIACS μιας και είναι η πρώτη φορά που γράφω. smile.gif" border="0

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by Platano:

<strong>Φιλοι μου επιτρεψτε μου να σας πω οτι οι ...πιο μεγαλοι σε ηλικια χρηστες οπως κι εγω δεν ειχαμε την τυχη αλλα και την προνοια να μαθουμε τοσο καλα Αγγλικα οσο οι νεοτεροι...Γι αυτο οι Ελληνικες εκδοσεις μας βολευουν αρκετα.Εξ αλλο απ οτι ξερω τη μεταφραση των λειτουργικων της microsoft δεν τις κανουν εδω αλλα υπαρχει καπου στην Ευρωπη (νομιζω Ιρλανδια )ειδικο τμημα μεταφρασεων σε αλλες γλωσσες των λειτουργικωντης MS smile.gif" border="0 smile.gif" border="0 </strong><hr></blockquote><p>Den einai to oti mporei na uparksei provlima me thn metafrash, alla me tous ellhnikous xarakthres pou panta dhmiourgoun provlimata..Ksero pollous pou thn exoun pa8ei kai ego den ta xrhsimopoio mias kai eimaste polu kala me ta greeklish!

Δημοσ.

φιλε μου κavalioti συμφωνουμε αλλα θα προτιμουσα σκετα ελληνικά παρα greeklish. Aλλωστε σαν λαος μονο η γλώσσα μας έμεινε. Πάει η θρησκεια και οι παραδόσεις.και οταν εννοω θρησκεια δεν εννοω φυσικα τον χριστιανισμο. smile.gif" border="0

Δημοσ.

Swsta pelasgos alla kai stis grammatoseires kai sthn ektypwsh ktl. pote den eixa provlima oson sta xena Windows.Malista mia fora mou emfanisthke provlhma kai ayto htan sthn ektypwsh kai eixa ta Windows 98SE ΕΛΛΗΝΙΚΑ!! Τι να πεί κανείς...

Δημοσ.

Egw pali tha protimisw ta ellinika...proxtes anagastika na kanw 3 format se Windows 98 Agglika epeidi molis empena esvine i othoni kai episis otan pigena na sindethw sto internet mou evgaze minima lathous legontas oti den iparxei epikinonia tou modem me tin grami kati pou me ta ellinika den sinvenei kai episis oute i othoni mou klinei....

Δημοσ.

Όσο είχα πάντως τα 98 δεν υπήρχε διάστημα μεγαλύτερο των 3 ημερών που να μην έβλεπα μπλε οθόνη. Είχα τα ελληνικά. Τωρα με τα ΧΡ αγγλική έκδοση φυσικά πάνε αυτά. Μόνο από δικά μου λάθη κολλάει πλέον. Πάντως γεγονός είναι ότι οι ελληνικές εκδόσεις είναι προβληματικότερες από τις αγγλικές. Όλα όμως είναι καλά αναλόγως τις απαιτήσεις και την υπομονή του καθενός: cool.gif" border="0 smile.gif" border="0 frown.gif" border="0 shocked.gif" border="0 confused.gif" border="0 mad.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...