georgemarios Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 λοιπον, ενα-ενα 1) ο σκληρος δεν ειναι σαφως για το rendering αλλα για το overall system performance. Τα developing tools που διαθετουμε πλεον (πχ visual studio, 3dstudio max) ειναι ιδιαιτερα απαιτητικα..... 2) δε παω εξωτερικο. Ομως το αιωνιο μου προβλημα ειναι να πηγαινω σε καθηγητες και λοιπους ενδιαφερομενους, να τους δειχνω καποιο ντεμο που εχω κανει στον υπολογιστη τους και να τους λεω "κοιτατε πως ειναι και φανταστητε πως θα ηταν σε μηχανημα με καλη καρτα γραφικων". Τωρα τουλ θα τους δειχνω τη δουλεια πανω στο μηχανημα με το οποιο θα δουλευω. 3) ειμαι σιγουρος οτι θα υπαρχουν παρα πολλοι που ασχολουνται με 3d rendering και απο χομπυ μονο. Εγω βασικα ασχολουμαι ποιο πολυ με ευφυη εικονικα περιβαλλοντα (δες το ως συνδυασμο τεχνητης νοημοσυνης και virtual reality) αρα θελω ενα μηχανημα που να μη μου βγαζει τη πιστη.......... Αυτα...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourlos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 poly wraia....tote tha sou proteina an mporeis vevaia na anevazes ligo akoma to budget sou kata 500 euro wste na exeis mia kaligoria laptop opou na aksizoun...kai na douleueis propantwn euxarista kai grigora....good luck pantws me...kai propantwn kales agores Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgemarios Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 μαλιστα, και σ' αυτα τα λεφτα τι θα προτεινες; θελω να πω, κοιτω το Aspire 5672 και τα 2γιγα ραμ του ειναι δελεαστικα σ'αυτη τη τιμη. Στα 2000 τι παραπανω (που να αξιζει εννοω) θα παρω; Ειμαι τωρα στο ψαξιμο για θεματα συμβατοτητας ΑΤΙ και λινουξ, αν παιζει τοτε μπορει να χτυπησω τουρμπο εξ για να εχω καλο σερβις...... Ε, αν του βαλω και επεκταση εγγυησης στα 3 χρονια, μαλλον διχιλιαρο θα παει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Γεια σου φίλε georgemarios. Επειδή και εγώ ασχολούμαι με 3D (τόσο σε επίπεδο modelling/rendering όσο και προγραμματιστικά) ψάχνω notebook αυτή την περίοδο και -εκτός απροόπτου- έχω καταλήξει στο ASUS Α6Ja . Βέβαια έχει ΑΤΙ αλλά θα το παλέψω στο Linux (ελπίζοντας ότι θα τα καταφέρω ). Αν κοιτάξεις στο skroutz.gr θα βρεις τιμές από 1400+ Ευρώ περίπου. Στην αγορά δεν βλέπεις και πολλά ASUS αλλά τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου φορητού και η διετής εγγύηση είναι δέλεαρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldust Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 ego tha proteina ACER Aspire 5672WLMi dagkoto Αν έκανες μια αναζήτηση στο forum για τα προβλήματα που παρουσιάζονται με την Acer και το Support της, δεν θα το πρότεινες... Εγώ ACER θα έπαιρνα ΜΟΝΟ αν μου το χάριζαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grek77 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 To hardshop έχει τις καλύτερες τιμές. Γιατί δεν κοιτάς εδώ; http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=3664&catid=238 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grek77 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Νομίζω είναι αυτό που ψάχνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgemarios Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Γεια σου φίλε georgemarios. Επειδή και εγώ ασχολούμαι με 3D (τόσο σε επίπεδο modelling/rendering όσο και προγραμματιστικά) ψάχνω notebook αυτή την περίοδο και -εκτός απροόπτου- έχω καταλήξει στο ASUS Α6Ja . Βέβαια έχει ΑΤΙ αλλά θα το παλέψω στο Linux (ελπίζοντας ότι θα τα καταφέρω ). Αν κοιτάξεις στο skroutz.gr θα βρεις τιμές από 1400+ Ευρώ περίπου. Στην αγορά δεν βλέπεις και πολλά ASUS αλλά τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου φορητού και η διετής εγγύηση είναι δέλεαρ. για δες' date=' στο openmind λενε οτι εχει Nvidia GeForce 7300. Μαλλον εχουν κανει αυτοι λαθος ή ειναι το ιδιο μοντελο με αλλη καρτα; Η οθονη του τι λεει; (Η πλακα ειναι οτι και εγω αυτο κοιτουσα τωρα και καπακι ειδα το μηνυμα σου χαχα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grek77 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Καλύτερα να μπείς στα site των κατασκευαστών και να συγκρίνεις λεπτομερέστερα.Καλή αγορά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 για δες, στο openmind[/url'] λενε οτι εχει Nvidia GeForce 7300. Μαλλον εχουν κανει αυτοι λαθος ή ειναι το ιδιο μοντελο με αλλη καρτα; Η οθονη του τι λεει; (Η πλακα ειναι οτι και εγω αυτο κοιτουσα τωρα και καπακι ειδα το μηνυμα σου χαχα ) Ναι μόνο εκεί το έχει με 7300. Από το site της ASUS ξέρω ότι βγαίνει με Χ1600 . Την οθόνη δεν την έχω δε αλλά από επικοινωνία που είχα με μέλος του forum μου είπε ότι είναι ευχαριστημένος. Γενικά ψάχνω καιρό για φορητό και εχω καταλήξει στα ASUS A6Ja, Acer 5652 και Toshiba Satellite A100 237. Kαι τα 3 έχουν περίπου τα ίδια χρήματα και τις ίδες (περιίπου) επιδόσεις.Κατά 99% θα πάρω το ASUS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ViRuSs Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 ναι' date=' δε θα ελεγα οχι αλλα ξερεις τι ταχυτητα εχει ο δισκος; Ειναι 120αρης και μυριζομαι 4200rpm..... ή όχι;και επιπλεον ειναι ΑΤΙ καρτα....... ξερει κανεις η X1400 turbocash με ποια nvidia ειναι αντιστοιχη σε επιδοσεις;[/quote'] kalhspera , dysthxws den mporw na apanthsw sthn erwthsh sou alla auto pou mporw na se pw me sigouria einai oti h sygkekrimenh karta grafikwn einai 128 mb shared kai otan xreiastei trabaei apo thn kyria mnhmh tou ypologisth (ram) an mporeis na dwseis 1699 me 12 atokes doseis , se proteinw anepifylakta to acer aspire 9112 wlmi , to opoio to exw kai egw kai einai tzami...an 8es mpes sto plaisio kai des to...petaei!!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GI@RG@S Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 kalhspera , dysthxws den mporw na apanthsw sthn erwthsh sou boro ego ...i x1400 einai paromia se epidoseis me tin 7400 tis nvidia File mou an anebeis sta 2xiliarika gia des afto tha se ikanopoihsei sigoura .. http://openmind.gr/product_info.php?cPath=21_32_218_222&products_id=2782&osCsid=d917c7483dc08e2de44e26ed0dcbbd37 kalitero cpu,2GB ram, poli kaliteri karta grafikon .. grigoro skliro kai toshiba... Pezei kai ftinotero me ligoteri mnimi pados.. einai kai afto ama thes 17ara http://openmind.gr/product_info.php?products_id=1841 protimo omos to toshiba Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgemarios Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 kalhspera ' date=' dysthxws den mporw na apanthsw sthn erwthsh sou alla auto pou mporw na se pw me sigouria einai oti h sygkekrimenh karta grafikwn einai 128 mb shared kai otan xreiastei trabaei apo thn kyria mnhmh tou ypologisth (ram) an mporeis na dwseis 1699 me 12 atokes doseis , se proteinw anepifylakta to acer aspire 9112 wlmi , to opoio to exw kai egw kai einai tzami...an 8es mpes sto plaisio kai des to...petaei!!! :)[/quote'] το σκεφτηκα παρα πολυ για το 9112, πολυ δελεαστικο, αλλα τοσα που εχω ακουσει για τα acer και το σερβις τους με κανουν πολυ διστακτικο. Μαλλον για turbo-x με βλεπω τελικα, τουλαχιστον να ξερω οτι την ιδια ή εστω την αλλη μερα θα το εχω πισω σε περιπτωση προβληματος..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgemarios Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 λοιπον, για πολλους και διαφορους λογους, ειμαι πλεον κατοχος ενος Fujitsu Siemens Amilo Pi1536. Αν και αρκετο καιρο πληροφορικαριος, δεν εχω εμπειρια απο λαπτοπς. Ωστοσο η πρωτες μου εντυπωσεις ειναι πολυ θετικες. Δειχνει αρκετα στιβαρη κατασκευη, με βολικο πληκτρολογιο, ωραια ζωηρα χρωματα στην οθονη, σχεδον αθορυβο. Ειμαι στη δουλεια τωρα και δεν το εχω διπλα μου, ωστοσο αν θα ηθελε καποιος να του δωσω καποια πληροφορια σχετικα με το μηχανακι ή κανενα benchmark, πολυ ευχαριστως. Εχει win xp home ελληνικα(*&^*%*@%^@!!). Α ρε φορματ που εχει να πεσειιιιιιιιιιιιιι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.