Angeldust Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 H απόκρυψη είναι το πιο εκνευριστικό πράγμα. Κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ κινητό η σταθερό που να βγαίνει με απόκρυψη. Να κόψουν δηλαδή και αυτό το #31# στα κινητά. ΜΟΝΟ τα απόρρητα νούμερα να βγάζουν απόκρυψη και κανένα άλλο.
aciidburn3r Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Κάτσε δηλαδή εγώ που έχω e-voice μέσω HOL μπορώ να το χρησιμοποιώ και να έχω και αριθμό δικό μου??? Ακριβός αυτό. Εμένα μετά την αναβάθμιση σε 512 που έκανα πριν από λίγες ημέρες μου ήρθε ένα μήνυμα για το νέο evoice. Έβαλα τις ρυθμίσεις και τώρα έχω και ένα νούμερο που ξεκινά από 213 το οποίο μπορείς να το καλέσεις από οπουδήποτε (ΟΤΕ- Κινητό) Αν καλέσω σε κινητό εμφανίζεται κανονικά ο αριθμός μου. Για περισσότερα στο evoice.hol.gr
aciidburn3r Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Αριθμοδότηση έχει προβλεφθεί για VoIP αλλά δωρεάν δεν είναι. Πχ το i-call χρεώνει τον αριθμό 3? το μήνα. Μακάρι όλοι οι πάροχοι να απορροφήσουν αυτό το κόστος κ να το δώσουν δωρεάν. Για την HOL δεν ξέρω. Όσο για τους εναλλακτικούς παρόχους σταθερής είσαι σίγουρος για την αναγνώριση; Γιατί στο Tellas 1738 γράφει "Η αναγνώριση κλήσης προς κινητά χρεώνεται 1' date='79 ?/μήνα ανά επιλεγμένη γραμμή" http://www.tellas.gr/page.asp?gid=8&arid=55&lang=2[/quote'] Δεν ξέρω αν θα χρεώνετε ή όχι στο μέλλων μιας και φαίνεται να είναι μια νέα υπηρεσία, Και στο Service που πήρα δεν γνώριζαν και πολλά.
nontasg Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Για Altec Telecoms σχετικά με την αναγνώριση κλήσεων προς κινητά ξέρει κανένας τίποτα??? ΥΓ:συμφωνώ με τον φίλο που είπε παραπάνω ότι η απόκρυψη δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν...Είναι επλογή εντελώς ανούσια...:evil:
nontasg Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Ακριβός αυτό. Εμένα μετά την αναβάθμιση σε 512 που έκανα πριν από λίγες ημέρες μου ήρθε ένα μήνυμα για το νέο evoice. Έβαλα τις ρυθμίσεις και τώρα έχω και ένα νούμερο που ξεκινά από 213 το οποίο μπορείς να το καλέσεις από οπουδήποτε (ΟΤΕ- Κινητό) Αν καλέσω σε κινητό εμφανίζεται κανονικά ο αριθμός μου. Για περισσότερα στο evoice.hol.gr Εμένα δε μου ήρθε κανένα τέτοιο μήνυμα,αλλά θα πάω στο site της HOL να το κοιτάξω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.