Προς το περιεχόμενο

Αναγνώριση κλήσεων προς κινητά από εναλλακτικούς παρόχους σταθερής τηλεφωνίας

nontasg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι κατά τη γνώμη μου ένα θέμα στο οποίο ο ΟΤΕ έχει κρατήσει απαράδεκτη στάση...Μα γιατί να μη δίνει τη δυνατότητα στις άλλες εταιρείες σταθερής τηλεφωνίας(Altec Telecoms,Tellas,Vivodi κ.λ.π) να εμφανίζεται το νούμερο στις κλήσεις προς κινητά??:confused: :confused:

Ξέρετε πόσο σπαστικό είναι να παίρνεις τηλέφωνο κάποιον στο κινητό και να μην το σηκώνει επειδή λέει του τη σπάει η απόκρυψη αριθμού??Και τι να του πεις κιόλας,δεν έχει και τόσο άδικο...:???: Ξέρω ότι ο ΟΤΕ έχει πάει σε δικαστήρια με τις εν λόγω εταιρίες γι'αυτό το θέμα,αλλά δεν βλέπω φως...Χρόνια έχει αυτή η ιστορία που συνεχίζεται...:evil: :evil:

Δημοσ.

νομίζω ότι σου δίνεται η επιλογή να φαίνεται το νούμερο σου με ένα μηνιαίο παγιο, χωρίς να είμαι και σίγουρος.

Δημοσ.
νομίζω ότι σου δίνεται η επιλογή να φαίνεται το νούμερο σου με ένα μηνιαίο παγιο, χωρίς να είμαι και σίγουρος.

Και ποια εταιρία σου δίνει αυτή τη δυνατότητα???:confused:

Δημοσ.

Νομίζω όλες.

Είχα πάρει παλιά τηλέφωνο στην TP και μου είχανε πει για ένα ποσό ανα κλήση για να φαίνεται το νούμερό μου....(!) και το έβγαλα απ το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή.

Δημοσ.
όντως αν το ζητήσεις και με την ανάλογη χρέωση, ο αριθμός σου εμφανίζεται κανονικά.

Καλά, πλάκα κάνουμε? Παλιά χρεωνόμασταν την απόκρυψη και τώρα θα χρεωνόμαστε την εμφάνιση του ίδιου μας του αριθμού?:evil: Α ρε Boum Λαρδεν(μην μας βρούν και μέσω google) ρίξε ένα αεροπλάνο πάνω στον ΟΤΕ να ησυχάσουμε!

Δημοσ.
Καλά, πλάκα κάνουμε? Παλιά χρεωνόμασταν την απόκρυψη και τώρα θα χρεωνόμαστε την εμφάνιση του ίδιου μας του αριθμού?:evil: Α ρε Boum Λαρδεν(μην μας βρούν και μέσω google) ρίξε ένα αεροπλάνο πάνω στον ΟΤΕ να ησυχάσουμε!

Πες τα ρε φίλε γ..ω τον πΟΤΕ...Εγώ λέω να πληρώσουμε την Αλ Κάιντα(δεν πάει να με βρει και το google) να βομβαρδίσει τις εγκαταστάσεις τους!!!:twisted:

Τι στα κομμάτια,πιο φθηνό θα μας βγει....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Guys, ap oti ksero dn einai toso tragika ta pragmata... Stin tellas px to miniaio pagio gia ayti tn douleia einai kapou sta 2eyro...

E, dn tha pathoume kai tpt me 2eyro ligotera....

Δημοσ.

Σε αυτή την περίπτωση δε νομίζω ότι φταίει ο ΟΤΕ. Το ποσό αυτό το πληρώνεις στην εταιρεία που έχεις (εναλλακτικό πάροχο).

Το "πρόβλημα" αυτό υπάρχει επειδή οι κλήσεις δρομολογούνται μέσω του εναλλακτικού παρόχου. Θα μου πείτε και γιατί να μην είναι δωρεάν...

Σε αυτό δεν έχω απάντηση :D

Ίσως με τη σειρά τους οι εταιρείες πληρώνουν κάτι στον ΟΤΕ.

Δημοσ.

Όχι ρε, για ότι γίνεται στην τηλεφωνία ας βρίζουμε τον ΟΤΕ. Αυτός ο ΚΑΚΟΣ φταίει για όλα.

Αυτός φταίει που οι πάροχοι σπάνε το PCM30 και από τα 30 κανάλια δίνουν 150 και μετά άντε ο συναγερμός να στείλει σήματα ή να βάλεις ένα μοντεμ....

Αυτός φταίει που οι υπηρεσίες του ψηφιακού κέντρου χρεώνονται από τους παρόχους.....

Αυτός φταίει που πολλά PBX (ιδιωτικά τηλ. κέντρα) δουλεύουν όποτε θέλουν...

Ο ΟΤΕ ευθύνεται για πολλά πράγματα, αλλά ας είμαστε σε θέση να κρίνουμε κ να μην κατηγορούμε χωρίς λίγη σκέψη.

Δημοσ.
Όχι ρε' date=' για ότι γίνεται στην τηλεφωνία ας βρίζουμε τον ΟΤΕ. Αυτός ο ΚΑΚΟΣ φταίει για όλα.

Αυτός φταίει που οι πάροχοι σπάνε το PCM30 και από τα 30 κανάλια δίνουν 150 και μετά άντε ο συναγερμός να στείλει σήματα ή να βάλεις ένα μοντεμ....

Αυτός φταίει που οι υπηρεσίες του ψηφιακού κέντρου χρεώνονται από τους παρόχους.....

Αυτός φταίει που πολλά PBX (ιδιωτικά τηλ. κέντρα) δουλεύουν όποτε θέλουν...

Ο ΟΤΕ ευθύνεται για πολλά πράγματα, αλλά ας είμαστε σε θέση να κρίνουμε κ να μην κατηγορούμε χωρίς λίγη σκέψη.[/quote']

Δεν έχεις άδικο,αλλά με το να μην δίνει την αναγνώριση κλήσεων ο ΟΤΕ στους εναλλακτικούς παρόχους τι κερδίζει??Τέλος πάντων...:???:

Δημοσ.
Πάντως το νέο evoice της HOL (μεσω ADSL) έχει και αριθμοδότιση του τύπου 213ΧΧΧΧΧΧΧ και αναγνώριση :) και ειναι και δωρεάν

Κάτσε δηλαδή εγώ που έχω e-voice μέσω HOL μπορώ να το χρησιμοποιώ και να έχω και αριθμό δικό μου???:confused: :confused:

Ρωτάω γιατί έχω πολύ καιρό να το χρησιμοποιήσω καθώς προτιμώ τον τελευταίο καιρό το voipbuster...:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Αριθμοδότηση έχει προβλεφθεί για VoIP αλλά δωρεάν δεν είναι. Πχ το i-call χρεώνει τον αριθμό 3€ το μήνα. Μακάρι όλοι οι πάροχοι να απορροφήσουν αυτό το κόστος κ να το δώσουν δωρεάν. Για την HOL δεν ξέρω.

Όσο για τους εναλλακτικούς παρόχους σταθερής είσαι σίγουρος για την αναγνώριση; Γιατί στο Tellas 1738 γράφει "Η αναγνώριση κλήσης προς κινητά χρεώνεται 1,79 €/μήνα ανά επιλεγμένη γραμμή"

http://www.tellas.gr/page.asp?gid=8&arid=55&lang=2

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...