enginstath Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 άκουσα ότι η συλλογή μπλέ πλαστικών πωμάτων μπουκαλιών μεταλλικού νερού συμβάλλει σε ένα κοινοφελές έργο με άμεσους παραλήπτες άτομα με ειδηκές ανάγκες.π.χ.παλαιότερα μαζεύαμε σακουλάκια απο πακέτα τσιγάρων.αν γνωρίζει κάποιος για το θέμα παρακαλώ να με διαφωτησει. Ευχαριστώ
Highlander Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 άκουσα ότι η συλλογή μπλέ πλαστικών πωμάτων μπουκαλιών μεταλλικού νερού συμβάλλει σε ένα κοινοφελές έργο με άμεσους παραλήπτες άτομα με ειδηκές ανάγκες.π.χ.παλαιότερα μαζεύαμε σακουλάκια απο πακέτα τσιγάρων.αν γνωρίζει κάποιος για το θέμα παρακαλώ να με διαφωτησει.Ευχαριστώ Έχουμε γίνει πολλοί !!! Τι να μας κάνουν τα πώματα από τα πλαστικά μπουκάλια του μεταλλικού νερού !
DrLo Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Μαζέυοντας μπλε (όχι τα κόκκινα) καπάκια από τα νερά βοηθάς όχι μόνο τα άτομα με ειδικές ανάγκες αλλά όλους τους συνανθρώπους σου. Αυτό στο λέω από προσωπική εμπειρία. Παλιότερα ... είχα γλιστρίσει σε ένα πεταμένο καπάκι.
Settler Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Μου είπαν ότι με κάποια καπάκια παίρνεις ως αντάλλαγμα ένα αναπηρικό καροτσάκι. Ισχύει ή είναι urban legend?
zaxoys Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Μαζεύοντας μπλε καπάκια από μπουκάλια νερού βοηθάς την ανακύκλωση ( αν γίνεται ), αφού το καπάκι είναι διαφορετικό είδος πλαστικού από το μπουκάλι και πρέπει τις περισσότερες φορές να διαχωριστούν πριν την ανακύκλωση
klainmaingr Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Μου είπαν ότι με κάποια καπάκια παίρνεις ως αντάλλαγμα ένα αναπηρικό καροτσάκι. Ισχύει ή είναι urban legend? Έχω ακούσει ακριβώς το ίδιο πράγμα στο στρατό... εκεί μάλιστα μας βάζανε και τα μαζεύαμε γι αυτό το λόγο... Τώρα αν και τί ισχύει δεν ξέρω...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Νομιζω αυτο ισχυει μονο για τα ανθρακουχα νερα και οχι για τα μεταλλικα.
De@th L0rd Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Εγώ πάλι νομίζω οτι το θέμα με τις ζελατίνες κ τα καπάκια είναι ΜΟΥΦΑ.Πως δηλαδή μαζέυοντας ζελατίνες κ καπάκια (σκουπίδια) βοηθάω μόνο τα ΑΜΕΑ?Βοηθάω το περιβάλλον γενικώς.Μάλλον αστικός μύθος...
kage Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 διαφορες εταιριες για να το παιξουν κ καλοι, σου λενε φερτε μας 5.000 καπακια κ θα σας δωσουμε ενα καροτσακι να το κανετε δωρεα οπου θελετε... ισχυει το λεγαν σε πολλα σχολεια οταν τους πανε εκδρομες στα εργοστασια τους... εποικοινωνησε με τμημα εξυπηρετησης πελατων κ ρωτα τους.το τηλ θα ναι πανω σε καθε προιον τους...
mentos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 λοιπον το ακουσα και εγω αυτο.παλαιοτερα με τις ζελατινες απο τα τσιγαρα ηθελε να μαζεψεις νομιζω 1 κιλο(πραγμα δυσκολο,μιλαμε για ζελατινες).τωρα με τα καπακια ακουσα 1000 καπακια(δεν ακουσα κατι για το χρωμα) κ σου δινουν ενα αναπηρικο καροτσακι η κατι τετοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.