ffseriespower Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 γεια σε ολους!ειμαι καινουργιος στο insomnia και αυτο είναι το προτο μου post!ειμαι προγραματιστής για psp.οχι κανενας ειδκος μεσεας ταξεος μπορω να πω.εχω ανεβασει ενα προγραμα για 1.50 users στο εξης site: http://rapidshare.de/files/22610425/rapidlua.rar.html. ειναι στην πρωτη εκδοση (0.1) και κανει απλα πραγματα αλλα στο μελλον θα της προσθεσω σιγουρα και αλλα.συγκεκριμενα με το πατημα καποιων κουμπιων βγαζει τις αναλογες φοτωγραφιες.σε μελλοντικες εκδοσεις προβλεπτω την προβολη ppt αρχείων και εμφανισει των εικονων ακομη και σε psp αλλου ασυρματα.δοκιμαστετη αν θελετε και πειτε μου γνωμες και ιδεες. ευχαριστω!
Narayan Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Μπράβο σου για την καλή προσπάθεια, θα δοκιμάσω το προγραμματάκι το βράδυ
Eddy_Gordo Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 elpizo na aksizei na to katevaso kia na min einai tipota upopto. Pantos opos kai an exei sugxaritiria kai mpravo sou... Poso kairo asxolisai me ton programmatismo se psp? Episis ena polu kalo site einai to http://www.pspgr.uni.cc opou pistevo tha to katevasoun kai tha to dokimasoun para polloi kai tha pareis arketes gnomes
ffseriespower Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 δεν ειναι υποπτο οπως και τιποτα το σπουδαίο ακομα αλλα θα το εμπλουτιζω καθε μερα συμπεριλαμβανωμενου και των πααραπανω(εξαλου ειναι η version 0.1) να σειμειωσω οτι το LEGEND που θα δειτε ειναι ενα απο τα ψευδωνημα μου το background το εβαλα ως αφηερωσει προς το firmware 2.0 που εφερε την 1.50 στην ευρωπη στο αρχειο που θα κατεβασετε ειναι ειναι ολο το πακετο με το lua 0.20 για την 1.50 επισης θέλω να εκφρασω την λυπη μου που η ελλαδα ειναι πισω σε σχεση με αρκετες χωρες στον προγραμματισμο καθως και θελω να ευχαριστησω τον eddy_gordo για το site που μου προτεινε και να του απαντησω οτι εδω και 2 μηνες ασχολουμε με τον προγραματισμο στο psp και μου αρεσουν οι εφαρμογες που ειδικευονται στις εικονες. ευχαριστω και τον ναραυαν για τα καλα του λογια. για οποιαδηποτε νεα εκδοση θα ενημερωνω αμεσα μεσω του insomnia. δεν του εχω βαλει ονομα κατι που θαγινει στην αμεσως επομενη εκδοση. δεν θελω να ανταγωνιστω τους φοβερους προγραμματιστες που φτιαχνουν εφαρμογες οπος pspda ή daxzisoloader αλλα να φτιαξω μια αξιοπιστη εφαρμογη που θα αντιπροσοπευει την ελλαδα που απο οτι ξερω ουτε καν που φενεται στον προγραμματισμο και ειδιος στον προγραμματισμο για το psp
ffseriespower Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 με χαρα μου σας ανακοινωνω οτι η συνεχεια της εφαρμοφης μου που επαναλαμβανω οτι στοχευει την αξιοπιστεια και την αξιοπρεπει εμφανιση των ελληνικων εναντι των ξενων εφαρμογων.θα κυκλοφορισει στις 10-6-2006 και το αναλογο link καταβασματος θα ανακοινωθει στις 11:00 απο το παρων thread.μέσα στις δυνατοτητες του θα συμπεριλαμβανονται τα εξής: έχει προστεθει η δυνατοτητα αλλαγης του φορματ των εικονον απο jpg σε bmp,gif,png.το καλό ειναι οτι στις εικονες σας εκτος απο φορματ θα μπορειται να τις βαζεται και διαφορες φατσουλες!!!!!θα ήθελα επίσης να ανακοινωσω οτι ζητουνται ατομα για δημιουργεια ομαδας για κατασκευει ελληνικου homebrew.οσοι ενδιαφερονται pm me! Υ.Σ το project για την αναπαραγωγή παρουσιασεων (σαν τα γνωστα μας ppt) ειναι στο 5%
Eddy_Gordo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 παρατηριση:καλο θα ηταν να ενσωματωσεις και ενα αρχειο διαβασε με.txt Με αναλυτικες οδηγιες για αρχαριους και οχι μονο και μαλιστα στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ Καλη συνεχεια και περιμενουμε νεα σου!
ffseriespower Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 http://rapidshare.de/files/22683813/rapidlua0.2.rar.html αυτο ειναι το link για το κατεβασμα της ωερσιον 0.2 της εφαρμογής μου που οπως ειπα σε αυτη την version θα παρει ονομα.το ονομα της ειναι MULTI-SPECIALITY PHOTO EDITOR και για περισσοτερες πληροφορίεσς κοτάξτε ειτε προηγουμενα post ειτε διαβαστε το readme που περιεχει.με συγχωρειτε για την καθυστερηση της μίας ωρας αλλα ειχα προβλημα με την συνδεση μου.η επομενη εκδοση θα αργησει λιγο και το project για την αναπαραγωγή αρχειων σαν τα ppt εχει σχεδον παγωσει.αυτα συμβαινουν λογο οτι ειμαι μονος μου.σηγουρα μολις βρω ομαδα ολα θα γινονται πιο γρηγορα και μιας και δεν υπαρχει προθυμοποιηση απο το insomnia αναγκαστικα θα παρει χρονο ψαχνωντας και αλλου
gtroza Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 ffseriespower δεν θελω να ανταγωνιστω τους φοβερους προγραμματιστες που φτιαχνουν εφαρμογες οπος pspda ή daxzisoloader αλλα να φτιαξω μια αξιοπιστη εφαρμογη που θα αντιπροσοπευει την ελλαδα που απο οτι ξερω ουτε καν που φενεται στον προγραμματισμο και ειδιος στον προγραμματισμο για το psp συγχαρητήρια για την προσπάθεια και καλή δύναμη!
ffseriespower Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 ξερει κανεις πως μπορω να φτιαξω ενα site;ξερετε θελω να το κανω το επισημο site των προγραματων μου;θελω αν γινεται να μην ζηταει πρωσοπικα στοιχεια και αριθμους πιστωτικων και τετοια.αφτο δεν παει να πει οτι δεν θα ενημερωνω πια τους insomnia για οτι βγαζω απλα πρωτα θα το βγαζω στο site και μετα απο μερικα δευτερολεπτα εδω!: - D
Daredevil Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 bres ena free server m8 kai anebase to, an 8es kati aplo tsekare kai ta geocities tou yahoo h ta commmunities tou msn
ffseriespower Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 μπορεις να δωσεις περισσοτερες πληροφοριες και διευθηνσεις γιατι δεν ξερω και πολλα απο sites;
Daredevil Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 an 8es kati pio kalo me perisotera features http://www.thefreesite.com/Free_Web_Space/ gia mia lista apo fre web hosters http://www.joomla.org/ gia to joomla aloiws gia kati pio aplo http://geocities.yahoo.com/join/
ffseriespower Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 με χαρα μου σας ανακοινωνω οτι εντος ολιγον ημερων θα κυκλοφορισει ενα tech demo του προγραμματος παρουσιασεων σαν αυτων του powerpoint που σας ειχα πει για περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με το θεμα ανατρεξτε στο site που δημιουργησα και το οποιο καθε μερα θα ανανεωνεται σχετικα με το psp και τα προγραμματα μου.αυτο δεν σημαινει φυσικα οτι θα παψω να ποσταρω για οτι καινουργιο εδω :) :) ευχομαι να σας αρεσει δεν ειναι κατι προτοτυπο ακομα γιατι πριν καποια ωρα το εφτειαξα :mrgreen: :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.