e-tic Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Με έκανε να γελάσω, αλλά μάλλον εκεί είναι το μέλλον!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Το έχω ξαναδεί αυτό πρόσφατα. Το βίντεο δεν είναι fake, δουλεύει στ' αλήθεια. Πολλά σύγχρονα notebook (μεταξύ αυτών και το MacBook Pro) έχουν κάποιο αισθητήρα επιτάχυνσης έτσι ώστε αν καταλάβουν πως το notebook πέφτει (πχ από το γραφείο στο πάτωμα) να προλάβουν να σβήσουν το σκληρό δίσκο και να "παρκάρουν" τις κεφαλές του έτσι ώστε να μην πάθει κάτι από την πτώση. Κάποιος λοιπόν σκέφτηκε πως ο αισθητήρας αυτός μπορεί να χρησιμοποιηθεί και γι' άλλες δουλειές και έφτιαξε αυτό το προγραμματάκι που χρησιμοποιεί τον αισθητήρα επιτάχυνσης για να χειρίζεται το πρόγραμμα Virtual Desktop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Κι εγώ το έχω ξαναδεί, αλλά είναι λίγο βάρβαρο να χτυπάς έτσι το μωρό σου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 kamia idea pos tha mathoume poia laptop exoun tetoio??? an kai apo thn sony den perimeno kati tetoio, alla pote den xereis... idiaitera endiaferousa skepsh ayth tou typou sto video pantos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afantos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 να δώσω 2 χιλιάρικα και να το χτυπάω σαν γραφομηχανή ε! θα πρέπει να είμαι μαζόχας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 και τα ppc ibook, powerook το έχουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Άρρωστο !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarrasque Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 kai kapoia thinkpad exoune to legomeno active protection system pou asfalizei to skliro otan epitaxynthei to laptop pano apo kapoio threshold. logika aytos o sensor programatizetai kai gia smacks http://www.pc.ibm.com/presentations/us/thinkvantage/56/index.html?shortcut=aps& Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.