Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 εγω λεω να φερουμε Γερμανους, G A Y, αστυνομικους
Lucifer Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Είναι δεν είναι γκέη, το ΜΠΙΠ δε το γλυτώνετε όταν ξανάρθει η ώρα!!!
Garnele Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Στις λεσβιακές φαντασιώσεις μου χρησιμοποιώ ΤΣΕΧΕΣ αγαπητέ λούσιφερ. Τώρα αν το ποιντ είναι να τους λες γουρούνια, καλύτερα να κρατήσουμε τους έλληνες διότι με τους γερμανούς, όντως, θα χέζεσαι να τους το πεις κατάμουτρα.
Lucifer Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Εμένα μου αρέσει να χέζομαι Γερμανούς. Νοιώθω πως τα πράγματα πάνε ΣΩΣΤΑ. Επίσης, ψήσου.
pappous_soulis Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 ..μηπως τελικα δεν φταινε οι αστυνομικοι,αλλα οι Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ αστυνομικοι,μηπως πρεπει να φερουμε γερμανους,αγγλους,ισπανους,αλβανους.αλλα ξεχασα εμεις τοτε ποιον θα βρηζουμε. ..no man. Same shit,different race.
sampatis Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 δεν νομιζω γιατι εαν σε σταματηση για καποιο ελεγχο γερμανος αστυνομικος και εσυ του ζητησεις τα στοιχεια του το θεωρει απειλη και μαζευεις 2 χρονακια ετσι για πλακα. οσο γιατην ιταλια ασε εκει οι μπατσοι κυκλοφορουν με πολεμικα στην πλατη και για να ξερετε επειδη το θεμα το εχω ψαξει η ελ.ας ειναι 4ρτη σε εξιχνιαση εγκληματων στην ευρωπη,ενω οι ειδικες δυναμεις[εκαμ]ειναι απο τους καλυτερους παγκοσμιως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.