Προς το περιεχόμενο

avi -> dvd και chapters

devout84

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά

λοιπόν, έχω κατεβάσει μια σειρά anime στον υπολογιστή (150 επισόδεια των 20 λεπτών το καθένα) και θέλω να τα περάσω σε μορφή dvd για να τα βλέπω και στην τηλεόραση. Δοκίμασα το ConvertXtoDVD, αλλά το κάθε επισόδειο μου το περνάει σαν title και όχι σαν chapter που θέλω εγώ. Δοκίμασα και άλλα προγράμματα όπως το DVD-lab pro αλλά και πάλι έχω πρόβλημα και δεν με αφήνει το πρόγραμμα να χωρίσω τα chapters όπως θέλω... Δοκίμασα να ενώσω κάποια επισόδεια και να τα μετατρέψω σε mpeg και μετα να το βάλω στο DVD-lab και να χωρίσω chapters αλλά χάνω συγχρονισμό ήχου/εικόνας.... Καμιά βοήθεια?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

kala ta pas me to convertXtodvd vale kapou 6-8 episodia i me alla logia kapou 1.5gb ta osa symbiesmena avi. vazeis kai tous ypotitlous kai kane menou diko sou apo tis epiloges tou convertx....... de nomizw na yparxei ''etsi pistevw'' kalyteros tropos.

an ypaexei sygoura tha sou dwsei kapoios apantisi

Δημοσ.

Χάνω το συγχρονισμό όταν ενώνω τα 8 πρώτα avi μαζί (πριν τα μετατρέψω σε .vob). Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χάνεται ο συγχρονισμός. Όλα τα videakia είναι mp3 128kbit 48khz και 23,98 fps.......

Δημοσ.

Λές να ξεκινήσω να τα μετατρέπω ένα-ένα σε mpeg2 και μετά να τα ενώσω? Θα μου πάρει πολύ χρόνο μετά νομίζω....

Δημοσ.

Nomizw pws uparxei kaluteri lusi apo to na enwneis kai na kobeis. Sto convert x to dvd stis epiloges/kefalaia mporeis na oriseis ana poso thes na sou ftiaxnei kefalaia opote an baleis episodeia , panw katw exoun tin idia diarkeia kai tou orizeis p.x oti ana 43 lepta 8a sou ftiaxnei kefalaio. Etsi stin ousia ka8e episodeio einai kai ena kefalaio. Toulaxisto an katalaba kala auto 8es na kaneis

Δημοσ.

ConvertXtoDVD και WinAvi Video Converter. Και τα δύο ενώνουν αρχεία. Και τα δύο ορίζουν κάθε πότε θα δημιουργηθεί chapter. Και τα δύο κάνουν DVD. Το πρώτο βέβαια μπορεί να δημιουργήσει και ένα υποτυπώδης menu (όχι chapters' menu).

Για να κάνεις chapters' menu ή μετατρέπεις τα αρχεία σου σε mpeg και χρησιμοποιείς το TMPEGEnc DVD Author και φτιάχνεις τα μενού σου και τα chapters σου και μετά το κάνεις DVD, που δε το προτείνω γιατί η μετατροπή θα επιφέρει απώλεια ποιότητας. Ή το κάνεις DVD χωρίς chapters και μετά με το DVDLab, χωρίζεις τα chapters σου και φτιάχνεις τα μενού σου. Διαδικασία που θεωρώ καλύτερη αφού τα μενού και όχι μόνο, που δημιουργεί το DVDLab δεν έχουν καμία σχέση με τα υπόλοιπα προαναφερθέντα προγράμματα. ΠΡΟΣΟΧΗ, αν έχεις χωρίσει τα αρχεία σου σε chapters και χρησιμοποιήσεις μετά το DVDLab αυτά δεν θα φαίνονται από το πρόγραμμα αλλά υπάρχουν. Αν τα ξαναχωρίσεις, κατά τη διαδικασία του compile DVD θα σου κολλάει ή θα βγάζει σφάλμα.

Αυτά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...