trelamenos84 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 παρτε ενα δειγμα απο αλεφαντο για οσους δεν το απολαυσαν!προσοχη ειναι 50-60 MB!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΝΤΥΠΩΣΕΙΣ! Your Download-Link: http://rapidshare.de/files/22582430/alefas.mpg.html
MariaTs. Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Και επί τη ευκαιρία! Δεν είναι καλεσμένος του Μουρατίδη στην "Βεράντα" του, το Σαββάτο ή την Κυριακή; Δεν θυμάμαι ποια απ'τις 2 μέρες είναι η εκπομπή του Μουρατίδη.
DrLo Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Your Download-Link: http://rapidshare.de/files/22582430/alefas.mpg.html Καλώς τα παιδιά, καλώς τα 3-0
trelamenos84 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 παρτε και ενα αποσπασμα γυρω στα 5 mb ,(για να μην παραπονιουνται οι απλες συνδεσεις!!!!!!) http://rapidshare.de/files/22606200/alefantos.avi.html
DrLo Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δε μπορώ να κρατηθώ άλλο. Αν και μου τη σπάνε αυτοί που το κάνουν τώρα θα το κάνω εγώ μόνο και μόνο επειδή είναι η δεύτερη φορά που αναρωτιέμαι (και το ποστάρω) αν η δημοσίευση link για κατέβασμα τηλεοπτικών εκπομπών παραβιάζει τους όρους του site (δεν είναι GPL η TV). Το προηγούμενο περιστατικό που θυμάμαι ήταν από τον χρήστη lemoni που παρέπεμπε στη σελίδα του που είχε βίντεο από την εκπομπή του Θέμου. Ήμαρτον Θεούλη μου, δε θα το ξανακάνω
LL_NEO Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 DrLo να υποθέσω ότι το έχεις κάνει report και διαμαρτύρεσαι επειδή κανείς δεν επενέβη; Διότι αν αυτό δεν ισχύει, τότε ξέρεις ότι δεν έχεις δικαίωμα να γκρινιάζεις.
DrLo Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Όχι για αυτό το post δεν έκανα report, άλλωστε το κατέβασα και εγώ. (νομίζω για τη παλιά περίπτωση , χμ μπορεί δε θυμάμαι)
Xorxhs! Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Διότι αν αυτό δεν ισχύει, τότε ξέρεις ότι δεν έχεις δικαίωμα να γκρινιάζεις. Δικαιωμα εχει και να γκρινιαζει και να κανει οτι γουσταρει,οπως και ο καθενας μας,απλά ο καθενας ειναι υπευθυνος τω πραξεων του
trelamenos84 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 εγω εκανα upload το αποσπασμα το οποιο ειναι capture apo tv.που ειναι το προβλημα ρε παιδια?
fantomas3004 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Μόνο που εγώ δέν μπορώ να το κάνω DOWNLOAD. Πώς γίνεται trelamenos84?
Γηρυόνης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Αχαχαχαχα κορυφαίος!!!! Ειδικά εκεί που έλεγε για το μυδράλιο, όλα τα λεφτά :D
DrLo Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 DrLo να υποθέσω ότι το έχεις κάνει report και διαμαρτύρεσαι επειδή κανείς δεν επενέβη; Διότι αν αυτό δεν ισχύει, τότε ξέρεις ότι δεν έχεις δικαίωμα να γκρινιάζεις. εγω εκανα upload το αποσπασμα το οποιο ειναι capture apo tv.που ειναι το προβλημα ρε παιδια? ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν ένας χρήστης γράψει μήνυμα σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού (Crack' date=' Serial, Key generator) ή για ιστοσελίδες που διαθέτουν [b']παράνομα αντίγραφα έργων που προστατεύονται από την νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας καθώς και σύνδεσμους (links) για ιστοσελίδες με τέτοιο περιεχόμενο[/b], θα του απαγορευτεί άμεσα η πρόσβαση στο forum (ban) χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση! Στην απαγόρευση μηνυμάτων για παράνομο λογισμικό περιλαμβάνονται και σύνδεσμοι (links) για αρχεία .torrent τα οποία αναφέρονται σε εμπορικά προγράμματα ή σε παράνομα αντίγραφα έργων που προστατεύονται από την νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας, σύνδεσμοι (links) για ιστοσελίδες που περιέχουν συνδέσμους για αρχεία .torrent καθώς και καθώς και σύνδεσμοι για ιστοσελίδες που διευκολύνουν μέσω αρχείων torrent την μεταφόρτωση τέτοιων παράνομων αντιγράφων (torrent trackers). - Προφανώς το thread έχει ήδη κριθεί από τους mod και έχει βρεθεί σύμφωνο με τους κανόνες. - Ζητώ συγνώμη. Δεν είχα προσέξει το "Mitsikostas Public Licence" της παραγωγής αυτής και υπέθεσα ότι προστατεύεται από τη νομοθεσία για πνευματικά διακιώματα. ΥΓ : Όποιος μπορεί ας κάνει capture τα σημερινά παιχνίδια του mundial γιατί δε θα προλάβω να τα δω live.
Γηρυόνης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 παράνομα αντίγραφα έργων που προστατεύονται από την νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας καθώς και σύνδεσμους (links) για ιστοσελίδες με τέτοιο περιεχόμενο Δεν υπάρχει κάποιο αντίγραφο εδώ, παρά μόνο κομμάτια από εκπομπή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.