Προς το περιεχόμενο

Προς ολους τους Κρητικούς!!!!

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια το καλοκαιρι εχω κλισει ξενοδοχειο στην ιεραπετρα. Παρακαλω προτεινετε μου τις ωραιοτερες παραλιες!!! θα προτιμουσα να μην ειναι πηχτρα στον κοσμο. Και γενικα αν εχει καποια ωραια μερη σαυτη τη πλευρα του νησιου προτεινετε μου!!!

Α και κατι αλλο, καποιος ειπε οτι σαυτη τη πλευρα της κρητης ειναι κρυα τα νερα ισχυει;; αν ναι που να παω για να βρω ζεστα νερα που θελει η γυναικα;;

ευχαριστω [πολυ

Δημοσ.

η παραλια που σιγουρα ειναι παρα πολυ ωραια εκει κατω λεγεται ''Αγια Φωτια'', αν και ελπιζω οτι οσο παει την ανακαλυπτει ο κοσμος και δε σου εγγυομαι για την ερημια που κατα μια εννοια θελεις.Ολη η νοτια Κρητη οπου και να πας ειναι εμπειρια.Να πατε σιγουρα 'Ελαφονησο'.Νοτια Χανια.Ναι,ισχυουν τα γαλαζοπρασινα νερα,η ροζ αμμο και τα αναβαθα νερα.

Εχω την 'υποχρεωση' να σου πω μιας και γνωριζω για το 'Γαιδουρονησι'.Εκει θα δειτε ενα νησακι χωρις ηλεκτρισμο και υδραβλικες εγκαταστασεις.Απο οσο γνωριζω δηλαδη.Ο.τιδηποτε εμφιαλομενο και φαγωσιμο το νησι το προμηθευεται μεσω μιας βαρκας σε καθημερινη βαση τουλαχιστον τους καλοκαιρινους μηνες.Αξιζει να πατε νομιζω εστω και για μια μερα αν αποφασισεται να ξαναζησετε σαν ανεμελοι εφηβοι βεβαια χωρις ξενοδοχειο ισως καθισετε και παραπανω

ΥΓ. το Γαιδουρονησι βρισκεται ακριβως απεναντι απτην Ιεραπετρα μολις πολυ λιγο μακρια της

Δημοσ.

Περα απο αυτα που ειπαν οι προηγουμενοι, ωραια παραλια ειναι και το Κουτσουναρι. Τεραστια (πολυ τεραστια), με λιγο κοσμο και ησυχια.

Δημοσ.

Eyxarιστω πολυ αλλα κοιταω στο χαρτη και δε βρισκω την αγια φωτια πουθενα γυρω απτην ιεραπετρα!!! μα που ειναι;;

το γαιδουρονησι βρισκεται ακριβως απεναντι απο την ιεραπετρα; γιατι ουτε αυτο βλεπω στο χαρτη

Δημοσ.

Που ειναι παλι το κουτσουναρι;;;

ρε παιδια που με στελνετε,;;; ιεραπετρα θα μενω σας λεω:-p

Στον αγιο νικολαο ειναι ζεστα τα νερα; αν ναι καμια ωραια παραλια;

Δημοσ.

ειναι στη νοτια πλευρα του νησιου;; επειδη κοιταω απτη μια πλευρα ως την αλλη και δε το βλεπω πουθενα

Δημοσ.

Οπως κοιτας το χαρτη, ανατολικα της Ιεραπετρας. Εχει κι ενα καμπινγκ εκει που πηγα 2-3 φορες (αρκετα καλο btw).

Επισης, αμα πατε, δειτε και το Ορεινο. Πανεμορφο χωριο στο βουνο.

Δημοσ.

Δεν θα βρεις καλες παραλιες γυρω απο την Ιεραπετρα, μονο το Γαιδουρονησι απεναντι αξιζει για μπανιο.Γενικα οι ανθρωποι εκει δεν νοιαζονται ιδιαιτερα για την τουριστικη αναπτυξη της περιοχης και δεν θα βρεις τιποτε το ιδιαιτερο.Καλα θα περνουσες σιγουρα αμα ηξερες καμια ντοπια παρεα , οι περισσοτεροι ειναι αρκετα γλετζεδες αλλα και λιγο περιεργοι με τους ξενους , αμα τους κερδισεις ομως μπορει και να μη χρειαστεις ουτε ξενοδοχειο για να μεινεις.Για καλυτερες παραλιες θα συνιστουσα μια εκδρομη ανατολικα προς Μακρυ Γυαλο , Μονη Καψα και Ζακρο.Α, και τα ζεστα νερα σ'αυτα τα μερη καλυτερα ξεχνα τα εκτος αν το ψαξεις μεχρι αηδιας.

Δημοσ.

Αν θυμαμαι καλα γιατι εχω να παω χρονια κατω ο Γουδουρας ειναι ενα πολυ ασχημο χωριο αρκετα χιλιομετρα ανατολικα της Ιεραπετρας γεματο θερμοκηπια .Η περιοχη εκει γυρω εχει ενδιαφερον, ο Γουδουρας ως προορισμος ομως δεν συστηνεται για οτιδηποτε.

Δημοσ.

στον αγιο νικολαο(που ειναι και κοντα στην ιεραπετρα) εχει ωραιες παραλιες με ζεστα νερα; αν ναι προτεινετε τιποτα

Δημοσ.

Κι εγώ τον ξηρόκαμπο έχω ακουστά αν και δεν έχω πάει.

Μπορείς πάντως να πας στο φοινικόδασος στο Βάι μιας και θα είσαι σχετικα κοντά αν και έχει χαλάσει λίγο η περιοχή από τον πολύ τουρισμό τελευταία.

Δημοσ.

Στον ξηρόκαμπο να πας, μόνο αν πετύχεις μέρα που δεν φυσάει. Επίσης παίρνεις το αυτοκίνητο και πας:

1) Ερμούπολη. Είναι λίγο πιο κάτω από το Βάϊ , τελειώνει και ο δρόμος , δεν υπάρχει περίπτωση να χαθείς. Μην πας αμέσως στην παραλία που βλέπεις , θα ανέβεις δεξιά ένα λοφάκι και μπροστά σου θα την δεις, έχει μονοπάτι. Απίστευτη παραλία , δεν φυσάει σχεδόν ποτέ ,τέλειο καθαρό νερό . Φρόντισε να πάρεις και τα σχετικά μαζί σου (νερό , καφέ κτλ ) δεν παίζει τίποτα εκεί. Άμα είσαι και δεινός κολυμβητής , με ένα μισαωράκι κολύμπι βγαίνεις στο Βάϊ και απολαμβάνεις ένα καφεδάκι.

2) Χιόνα. Καλή παραλία, βοτσαλάκι και για ατελείωτο χαλάρωμα. Μόλις αρχίσει και βραδιάζει , πάρε τη γυναίκα σου και πηγαίνετε για ψαράκι στη γωνιακή ταβέρνα (θα καταλάβεις, είναι 3 , η τελευταία στο βάθος) και απολαύστε το μέρος.

3) Κουρεμένος-Μαριδάτη. Λίγο πιο κάτω από τη Χιόνα , ηρεμία , λίγος σχετικά κόσμος. Άμα ειδικά πετύχεις μέρα που δεν φυσάει , θα τρελαθείς.

4) Καλό νερό (γαιδουρογκρέμισμα). Τώρα ειλικρινά, δεν θυμάμαι να σου πω πως θα πας εκεί. Πιστεύω όμως όποιον ντόπιο και αν ρωτήσεις θα ξέρει να σου πει.

Μην ξεχάσεις να επισκεφθείς το μέρος μας, την Σητεία. Λουκουμάδες από Μητσακάκη, σουβλάκι από Στέλιο (είναι θεός) και πολύ ρακί ή κρασάκι το βράδυ. Ε και τα ξημερώματα, ένα ποτάκι στο πλανητάριο, είναι ότι πρέπει :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...