caveneo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Όλος χαρά που το hitech άρχισε να δίνει Super Audio CD, πήγα και πήρα αυτό με τον Santana. Το βάζω στο DVD-Player της Sony DVP-NS 700 και διαπιστώνω ότι δεν είναι με πολυκάναλο ήχο. Τί ρεζίλια είναι αυτά ρε παιδιά. Έδωσα 8? και το Super Audio CD είναι στέρεο. Αν είναι δυνατόν!
carlmikaze Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Χωρίς να είμαι ιδιαίτερα σχετικός, είμαι σχεδόν βέβαιος πως ένα SACD απαιτεί και SA σύστημα αναπαραγωγής.
caveneo Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Εννοείται ρε φίλε ότι χρειάζεται player ειδικό που να παίζει SACD. Το DVD-Player που έχω φυσικά και παίζει SACD, 270€ το είχα πάρει. Έχω το Pink Floyd - The Dark Side of the Moon σε SACD και παίζει κανονικότατα. Επίσης το DVD-Player το έχω συνδεδεμένο με το Technics EH-780.
dim_b Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δεν πρέπει να έχει πολυκάναλο ήχο το Abraxas. Στο SACD που είχε βάλει τον προηγούμενο μήνα (Dave Brubeck) είχε μια ένδειξη "Stereo Multi-ch" που στο Abraxas δεν έχει (δεν έχω player γιά SACD γιά να το τσεκάρω).
caveneo Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 To abraxas τί είναι; Όσο για e-mail έστειλα εχθές το βραδάκι και ακόμη δεν έχω πάρει απάντηση.
dim_b Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 To abraxas τί είναι; Πως λέγεται το άλμπουμ που είχε το Hitech;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.