Προς το περιεχόμενο

aporia gia to xbox360

sam sam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kapou diabaza pos o skliros diskos kai to xbox1 itan "klidomenos" isxiei kai gia to xbox360?

an nai ti enooun me ti lexsi klidomenos? gia ti arxia? diladi ti den mporo na soso? games mporo na soso?

Δημοσ.
kapou diabaza pos o skliros diskos kai to xbox1 itan "klidomenos" isxiei kai gia to xbox360?

an nai ti enooun me ti lexsi klidomenos? gia ti arxia? diladi ti den mporo na soso? games mporo na soso?

an k den exw katalabei ti akribws ennoeis me ti leksi kleidwmenos na sou pw ti mporeis na kaneis me ton skliro.na swseis ta games sou,ta demos k ta videos pou katebazeis apo to xbox live,na peraseis mousiki.an lene kleidwmenos isws ennooun oti de mporeis na pareis ena diko sou cd me videos k na ta peraseis sto skliro k antistoixa alla pramata.distixws de ginetai auto

Δημοσ.

Ενοώντας κλειδωμένος σκληρός δίσκος, συνήθως έχει να κάνει με το κλείδωμα του με το συγκεκριμένο μηχάνημα, κάτι που ισχύει για το dvd player όπου υπάρχει 'κλείδωμα' μέσω του fw (ένας κωδικός που χρειάζεται για να λειτουργήσει το συγκεκριμένο περιφερειακό στο σύστημα).

Αυτό όμως δεν ισχύει για τον σκληρό δίσκο, δλδ δεν είναι κλειδωμένος κατ'αυτή την έννοια. Όμως ισχύουν αυτά που λέει ο xrest παραπάνω.

Περισσότερες τεχνικές πληροφορίες εδώ.

Δημοσ.
Aplws den boreis na pareis ton skliro kai na ton balis se allo mixanima.Einai diladi kleidwmenos na doulebei mono me to sigekrimeno mixanima xbox.

Δεν νομίζω πως ισχύει κάτι τέτοιο. Έχασα κανα επεισόδιο?

Δημοσ.

ti na sas po, einai ligo mperdema i ipo8esi...

ego ena ps2 exo apo konsoles.alla eixa akousi oti oi skliroi diskoi tou xbox1 itan "klidomenoi" tora ti enoousan den mporo na po oti katalaba.

o logos pou ekana auto to 8ema einai mipos kai katalabo...

basika i aporia mou einai an mporo na soso to afentiko pexnidi sto skliro disko tis konsolas kai na to diabazi apo ekei i konsola.oste na min xriazete na bazo to cd i dvd stin konsola ( i aporia exei na kanei me tropous oste na min agorazo afentika games !!! an mporo na to soso to pexnidi giati na to agoraso, afou mporo na to danisto apo ena videoclub...)

:( lipon ginete auto pou elo?????????

Δημοσ.
Δλδ δεν μπορεις να παρεις το σκληρο κ να τον βαλεις πχ σε ενα pc?

Sto xbox1 den boreis oute na pareis ton skliro kai na ton baleis se pc oute na pareis to skliro kai na ton baleis se ena diaforetiko xbox apo to opoio proerxete!doulebei diladi mono se ena sigekrimeno xbox.Oles aytes oi prostasies bebaia prosperniountai me to modchip.

sam sam ayto pou les ginete sto xbox1 alla oxi sto xbox360(pros to paron)

Δημοσ.
ayto pou les ginete sto xbox1 alla oxi sto xbox360(pros to paron)

ginete sto xbox1? diladi mporo sto atsiparisto xbox na danizome apo to videoclub games na ta sozo kai meta na exo to game mou stin dia8esi mou...mou fenete kapos...

poli kalo-efkolo-"tsampe" gia na isxiei......

an einai opo ta les ( kai exo katalabi sosta ) gia pio logo na stiparo tin konsola mou???

Δημοσ.
ginete sto xbox1? diladi mporo sto atsiparisto xbox na danizome apo to videoclub games na ta sozo kai meta na exo to game mou stin dia8esi mou...mou fenete kapos...

poli kalo-efkolo-"tsampe" gia na isxiei......

an einai opo ta les ( kai exo katalabi sosta ) gia pio logo na stiparo tin konsola mou???

Re si enoeite se tsiparismeno /softmoddarismeno xbox!to pio dimofiles programma gia auti ti douleia(se tsiparismeno/softmoddarismeno xbox epanalambanw) einai to dvd2xbox.Enallaktika iparxei kai to hddloader pou eipe o p3tran

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...