Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με τα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας!

wised

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα ίσως είναι λίγο για γέλια για μερικούς αλλά εμένα μου την έχει σπάσει η φάση!

Τα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας εμφανίζονται με ένα πλαίσιο γύρω τους όλη την ώρα λες και είναι επιλεγμένα. Πως μπορώ να απενεργοποιήσω αυτή την επιλογή (ή δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να είναι αυτό το φαινόμενο).

Θα επιθυμούσα μια γρήγορη απάντηση γιατί αλλιώς θα το σπάσω το σκατοpc το καταραμένο, το πατσαβούρι το πράμα, θα το formarω.

Ευχαριστώ για τον χρόνο anyway.

Δημοσ.

Kάτι μου θυμίζει αυτό! Το ότι το έκανε και ο δικός μας υπολογιστή πριν κάτι μέρες και τελικά έφταιγε το ποντίκι! Για κοίτα τα του ποντικιού στον πίνακα ελέγχου! Αν έχεις ασύρματο, ίσως χρειαστεί να το αλλάξεις!

Δημοσ.

Κοίταξα τις επιλογές του πονικιού στον πίνακα ελέγχου αλλά δεν φαίνεται να έχει κάτι σχέση με αυτό.

Να τώρα αποστέλω ένα screenshot για να δείξω τι ακριβώς λέω. αυτά τα άσπρα πλαίσια σου ραγίζουν την καρδιά...

post-26451-129062933785_thumb.jpg

Δημοσ.

Δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας,ιδιότητες, επιλέγεις επιφάνεια εργασίας μετά προσαρμογή επιφάνειας μετά web καί μετά όχι κλείδωμα στοιχείων.Πιστεύω να σού φτειάξει.

Δημοσ.

Geovard, πες μου έναν αριθμό σου από τραπεζα να σου βάλω κάνα εκατομμύριο...

U saved me dudeeee!!!!!! thanx pal i owe ya!

(u are the champion, u are the champion of the world...)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ο υπολογιστής μου (My computer) --> δεξί κλικ Ιδιότητες (Properties) --> Για προχωρημένους (Αdvanced) --> Επιδόσεις/Ρυθμίσεις (Performance/Settings) --> Εφέ προβολής (Visual Effects) --> βάλε tick στο Χρήση οπτικών στυλ στα παράθυρα και τα κουμπιά (Use drop Shadows for icon labels on the desktop) , προτελευταία επιλογή...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...