Προς το περιεχόμενο

Οδηγός εισαγωγής Gmail, Hotmail, Yahoo στο ThunderBird

NOPSTRIM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κι εγώ νομίζω πως το extension δεν είναι συμβατό πια...

Που βρίσκουμε νέο extension;

Έχουν κάνει και σημαντικές αλλαγές στο live mail. Έχουν προσθέσει δυνατότητες κτλ... Ίσως αυτό είναι...

Καμιά ιδέα;;;;

:)

Φαντάζομαι, όταν θα είναι διαθέσιμες θα ανέβουν εδώ ...

EDIT: Εδώ φαίνεται να ανεβάζουν κάποιες δοκιμαστικές εκδόσεις. Έχω εγκαταστήσει τα νέα extensions από εκεί, αλλά ακόμη δεν λειτουργεί. Ίσως εκεί βρούμε το extension όταν το ετοιμάσουν...

EDIT2: Η έκδοση hotmail-1-2-11b9 από το παραπάνω site λειτουργεί με την παλιά σελίδα του hotmail και ρύθμιση για νέα σελίδα στις ρυθμίσεις του extension...Σε αναμονή, λοιπόν, για πλήρη λειτουργία

• Απαντ. 282
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ερώτημα σχετικά με thunderbird και eset smart ή nod32.

Υπάρχει τρόπος να αναγκάσουμε το eset να τσεκάρει τα μηνύματα σε λογαριασμό gmail, τον οποίο έχουμε ρυθμίσει να λειτουργεί μέσω thunderbird;

Ρωτάω διότι, όπως θα γνωρίζετε, το eset - Και κανένα άλλο αντιβιοτικό καθώς λένε - δε μπορεί να σκανάρει κρυπτογραφημένα μηνύματα (στο gmail βλέπε SSL και port 995).

Δημοσ.

Εμενα εφτιαξε το Hotmail και χαλασε το Yahoo.com (αν και εκανα το upgrade)

Γκρρρρρ!

edit: ΟΚ, τελικα ηταν απλο, πρεπει να βαλεις το plugin σε BETA mode

Δημοσ.

Πφφ.. το άκρως εκνευριστικό error που πέρνω εγώ όταν προσπαθώ να συνδεθώ είναι το εξής: "Sending of password did not succeed. Mail server localhost responded: Hotmail said you must pay money to have WebDAV access" ..Όχι δεν έχω επιλεγμένο το WebDAV από τα add-ons. Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα με λογαριασμούς Hotmail? :@

Δημοσ.

Εδώ λειτουργεί μια χαρά με Webmail v1.3.0 και Webmail-Hotmail v1.2.11. Βέβαια, άλλαξα και από το site του Hotmail το είδος του λογαριασμού μου από Classic Hotmail σε Live Hotmail. Μάλλον παίζει κι αυτό ρόλο...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον θελω αν γινεται να μου ξεκαθαρισετε κατι.Μολις θελω να φτιαξω νεο λογαριασμο επιλεγω webmail η λογαριασμο email?εχω ηδη hotmail(web) και θελω να μπορω να στελνω και να παιρνω τα mails και στο TB

Δημοσ.

Μία checklist όπου μπορείς να απαντήσεις με ένα ΝΑΙ ή με ένα ΟΧΙ:

1. Πριν ξεκινήσεις τη δημιουργία account, έχεις εγκαταστήσει στον Thunderbird τις τελευταίες εκδόσεις των Webmail και Webmail-Hotmail add-ons;

2. Μετά την εγκατάστασή τους, έκανες restart τον Thunderbird;

3. Μετά το restart, έλεγξες από Tools --> Add-ons --> Webmail --> Options --> Servers tab αν εμφανίζει την ένδειξη Running κάτω από τα πλαίσια POP και SMTP;

4. Κατά τη δημιουργία account, επέλεξες ως τύπο account την επιλογή Web Mail (και όχι Email account);

Τέλος πες μας αναλυτικά τί στοιχεία έδωσες στις ρυθμίσεις του account, αποκρύπτοντας προφανώς το τμήμα του e-mail σου πριν το παπάκι @ ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...