Snolly Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 ... σε ένα laptop προσπαθώ να συνδέσω δύο συσκευές αποθήκυσης. Η μία είναι ένα μικρό usb stick η άλλη ένας 2,5 transcend εξωτερικός. Και οι 2 συσκευές σε άλλους υπολογιστές συνδέονται και αναγνωρίζονται κανονικότατα. Άρα κάτι φταίει με το laptop το οποίο έχει Win XP GR SP2 φρεσκοφορμαρισμένο. Οι συσκευές εμφανίζονται κανονικότατα και στο device και στο disk management αλλά όχι στο My computer & explorer... Επειδή δεν τους αντιστοιχίζουν τα Windows γράμμα. Αν το κάνω χειροκίνητα ΚΑΙ πάλι δεν εμφανίζονται αλλά αν γράψω το path (που μόλις τους έδωσα) στον explorer βλέπω τα αρχεία κανονικότατα!!! Και στο restart το γράμμα που έδωσα δε μένει. Δε μου έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο... Καμιά ιδέα;
Highlander Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Αν πας δεξί κλικ στο My Computer - Manage και πας Disk Managment, εκεί μπορείς να αλλάξεις το γράμμα του stick. Προφανώς κάνει conflit με κάποιο άλλο γράμμα δίσκου, ίσως δίσκο δικτύου.
Snolly Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Όχι δεν κάνει conflict με άλλο γράμμα, σε κάθε restart δεν πέρνει ΚΑΘΟΛΟΥ γράμμα. Αν του δώσω εγώ γράμμα, συνεχίζει να μην εμφανίζεται πουθενά στον explorer (my computer κλπ) αλλά αν χειροκίνητα πληκτρολογήσω το γράμμα που του δίνω μπορώ και βλέπω τα αρχεία του! Γνωρίζω για τα conflicts δεν είναι κάτι τέτοιο.
AbreLosOjos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Είχα το ίδιο πρόβλημα στο pc, αλλά εμένα έφταιγε το DeepFreeze. Φαντάζομαι δεν το έχεις εγκατεστημένο... Ακόμα και απενεργοποιημένο όταν το'χα δεν αναγνώριζε το usb stick, παρά μόνο από το disk management με Action->Rescan disks.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.