Koultouras Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Τί λέτε σχετικά με αυτά τα δύο μοντέλα; http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=4497&catid=19 http://openmind.gr/product_info.php?products_id=2512 Τί προτείνεται σαν καλύτερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Για εμένα η κορυφαία κατηγορία σε μηχάνημα Toshiba είναι η σειρά Tecra (απαγορευτικό όμως το κόστος της). Τα Fujitsu δεν τα έχω σε υπόληψη, (αλλά αυτό έχει να κάνει γενικά με τα γερμανικά προϊόντα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Τα toshiba είναι πολύ καλύτερα από τα Fujitsu!!Αλλά είναι ακριβά τα γαμημένα!!!για να πάρεις ένα στις επιδόσεις του Fujitsu πρέπει να τα σκάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntountou Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 τα toshiba είναι τα κορυφαία σε ποιότητα laptop αλλά προτείνω fujitsu.. η σχέση τιμής/επιδόσεων είναι υπέρ της fujitsu και δεν νομίζω ότι τα fujitsu υστερούνε τόσο πολύ σε ποιότητα.. πλέον όλες οι επώνυμες εταιρείες έχουν πολύ καλά και προσεγμένα μηχανήματα.. έχω fujitsu από τον Δεκέμβριο του 03 χωρίς κανένα πρόβλημα, όπως και ένας φίλος μου απλά, αν αγοράζεις toshiba είναι κάτι σαν να αγοράζεις mercedes. εσύ θα αποφασίσεις τελικά και ξέρεις αν σε περισσεύουν να δώσεις το κάτι παραπάνω για toshiba θα σου πρότεινα να πας σε καταστήματα πληροφορικής να δεις απο κοντά ενδεικτικά κάποια μηχανήματα από αυτές τις εταιρείες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laptopmaniac Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Μεταξύ αυτών των 2 εγώ θα αντιπροτείνω ένα τρίτο, το Amilo A1655G που είναι κατα 100+ ευρώ φθηνότερο απο το 1650 με μόνη διαφορά τα 80GB αντί τα 100 που έχει το 1650. Link για 1655G Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sam1983 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Τί λέτε σχετικά με αυτά τα δύο μοντέλα;http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=4497&catid=19 http://openmind.gr/product_info.php?products_id=2512 Τί προτείνεται σαν καλύτερο; Βάση τιμής απόδοσης το πρώτο, αλλά όσων αφορά τις εταιρίες... καλύτερα το δεύτερο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koultouras Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Βασικά με ενδιαφέρει πολύ η ποιότητα. Καλά κάνω και στηρίζομαι σε αυτήν για Laptop; Μήπως πράπει να κοιτάξω περισσότερο τα χαρακτηριστικά; Αξίζει να δώσω λεφτά για ποιότητα; Επίσης έχω ακούσει οτι τα fujitsu ανεβάζουν και θερμοκρασίες. Ισχύει ή είναι αερολογίες; Μεταξύ αυτών των 2 εγώ θα αντιπροτείνω ένα τρίτο, το Amilo A1655G που είναι κατα 100+ ευρώ φθηνότερο απο το 1650 με μόνη διαφορά τα 80GB αντί τα 100 που έχει το 1650. Link για 1655G Ωραίο είναι και αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koultouras Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Επίσης έχω ακούσει οτι τα fujitsu ανεβάζουν και θερμοκρασίες. Ισχύει ή είναι αερολογίες; Ξέρει κανένας τίποτα πάνω στο θέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Ισχύει φίλε από προσωπικές εμπειρίες που είχα σε 2 μηχανάκια.Η siemens έχει από τα πιο μάπα σε ποιότητα σε υπολογιστές.Είχα το 1630 αν θυμάμαι καλά με 2 ανεμιστηράκια δούλευαν σαν τρελλά συνέχεια και επίσης έχω στο σπίτι και ένα lifebook c1320 αξίας 1700 €.Καμία μα καμία σχέση με ένα hp compaq που επίσης έχω.Το lifebook το ανεμιστηράκι δούλευε συνέχεια και ακουγόταν πολύ.Και αυτό που με εντυπωσίασε,το πληκτρολόγιο πατιόταν μέσα,βούλιαζε.Σε συσκευή 1700€ δεν δικαιολογούνται τέτοια με τίποτα.Φύγε μακριά από siemens.Αντίθετα έμεινα κατευχαριστημένος από HP Compaq nx8220 από θέματα ποιότητας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntountou Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 εγώ με επεξεργαστή centrino δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα.. το ανεμιστηράκι δουλεύει σε λογικά πλαίσια (συγκεκριμένα, πολύ σπάνια) εκτός αν τρέχω πολύ βαριές εφαρμογές για το δικό μου σύστημα οπότε και δουλεύει συνέχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandipl Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 ego me siemens 1667 den tha mporousa na eimai pio eyxaristimenos (an kai ton exo gia voithitiko ypologisti oxi gia vasiko) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bgeorgalas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 και εγώ θα χηφίσω υπέρ της Siemens....είχα έναν amilo d και δούλεψε (και δουλέυει ακόμα σκυλίσια για 5ετία) και τώρα έχω των α1667g1 και προς το παρών κανένα πρόβλημα και ποτέ πρόβλημα με θερμοκρασίες (και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, τα ανεμιστηράκια δουλεύουν, κάποιος μπορεί να πει οτι χαλάνε και τον κόσμο ή ότι κάνουν φασαρία αλλά ποτέ δεν μου έχει σβήσει λόγο θερμοκρασίας....) το θέμα είναι νομίζω πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις.... Anyway για το θέμα ποιότητας εγώ ρε παιδιά δεν βλέπω διαφορά ανάμεσα στις εταιρίες...τουλάχιστον ως προς τα πλαστικά τους (μπορεί απλά να μην είμαι ψείρας) και εχώ πιάσει πολλά μηχανήματα στα χέρια μου (sony, compaq, fujitsu, acer, ibm, toshiba)...αν θες πάντως να είσαι σίγουρος κάνε μια βόλτα να τα δείς από κοντά και να αποφασίσεις μόνος σου..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandipl Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 emena sto 1667g2 den akougete kix . vazo to ayti mou pano mpas kai akouso tipota Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laptopmaniac Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Έχοντας περάσει πολλά αλλά πάρα πολλά λάπτοπ απο τα χέρια μου, θα έλεγα τελικά ότι τα Fujitsu είναι μια μέση λύση. Καλή σχέση τιμής-απόδοσης και καλύτερα σε ποιότητα απο τα Acer που είναι και ο άμμεσος ανταγωνιστής. Για αυτόν τον λόγο έχω και τα 2 της υπογραφής μου. Για τα toshiba έχω να πω τα καλύτερα, αλλά πολύ ακριβά μου μοιάζουν τώρα τελευταία. Aν πάντως θες κορυφαία ποιότητα και σχετικά καλές επιδόσεις θα σου πρότεινα και αυτό...IBM Lenovo N100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koultouras Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δέν ξέρω. Είμαι λίγο επιφυλακτικός για dual core. Είχα ακούσει πριν κανα 6μηνο απο ένα παληκάρι οτι οι dual core σε laptop δεν έχουν τελειοποιηθεί ακόμα και οτι λειτουργούν λάθος σε βασικές διεργασίες τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.