iliadisk Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Στον Η/Υ παίζω AVI αρχεία και φαίνονται εντάξει. Ενώ με VGA out που έχει η κάρτα στην Τηλεόραση μου δείχνει τα πάντα που βλέπω και στην Οθόνη του Η/Υ δεν βλέπω όμως τα Avi αρχεία - Βίντεο. Δηλαδή τα Βίντεο φαίνονται κανονικά στον Η/Υ αλλά όχι και στην Τηλεόρασή μου. Τι φταίει; Ευχαριστώ...
kostaspap Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Τοιδιο προβλημα ειχα και εγω.Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να ανοιγεις μαζι με το προγραμμα που χρησιμοποιεις για το avi και το win dvd gia παραδειγμα.
iliadisk Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Εννοείς το πρόγραμμα windvd ? έχω το powerdvd κάνει αυτό; Δηλαδή τρέχω το windvd και το αφήνω ανοικτό και μετά τρέχω το vplayer ας πούμε που έχω για τα avi αρχεία ;
CyberDreamer Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Πρέπει να ψάζεις λίγο τις ρυθμίσεις τις VGA (ανάλογα με την vga που έχεις) δεξι κλίκ στην επιφάνεια εργασίας ---> ιδιότητες --------> Ρυθμίσεις -----> Για προχωρημένους... λογικά η VGA σου θα έχει προσθέσει κάποια εξτρά μενού για TV out κτλπ. Πρέπει να ορίσεις ότι θα έχεις dual view ή clone (π.χ. αν έχεις ATI έχει κάποιες επιλογές on screen) Θέλει λίγο ψάξιμο....
spargy Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Ακολούθησε την συμβουλή του CyberDreamer και θα έχεις σίγουρο αποτέλεσμα.
kostaspap Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Ναι οπως το γραφεις.Δοκιμασε αυτο που σου ειπα,και αν δεν αποδωσει κανε αυτο που λενε τα παιδια.Μπορεις και με τα δυο προγραμματα,αλλα πρωτα ενεργοποιησε το clone kai τσεκαρε και τις ρυθμισεις video sto dvd player.
iliadisk Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Ευχαριστώ παιδία τελικά πείραξα λίγο τις ρυθμίσεις της VGA Κάρτας, αλλά τώρα με επιλογή μπορώ να βλέπω ή στην Τηλεοράση ή στον Η/Υ όχι όμως και στα δύο AVi αρχεία. Αν και δεν με πειράζει ιδιαίτερα αναριωτιέμαι γίνεται να δίχνει και στα δύο ; Και πάλι ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
MY80- Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Αν και δεν με πειράζει ιδιαίτερα αναριωτιέμαι γίνεται να δίχνει και στα δύο ; Dystyxws h pleiopshfia twn kartwn exei mono 1 hardware overlay.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.