Προς το περιεχόμενο

Έλεος με τα restart

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τι γίνεται με αυτά τα "άκυρα" restart των windows xp?

Όπως είναι το pc και λειτουργεί κανονικά, τσούπ, νάτο το restart!!!

Ορίστε τι λέει μετά την επενεκίνηση η ms:

http://www.uop.gr/~mp26/eleos-billy.JPG

Τι φταίει ρε γαμώτο?

Δημοσ.

Παλιότερα είχα σοβαρό πρόβλημα με τα restart...Σε σημείο να θέλω να πετάξω το pc από το παράθυρο.

Πρώτες σαν σκέψη περνούν οι μνήμες(συνήθως κάνουν και τον χαρακτηριστικό εκνευριστικό ήχο beeeep:twisted: ).Δεν έφταιγαν αυτές...

Ο αμέσως επόμενος ύποπτος είναι η κάρτα γραφικών.Δοκίμασα άλλη κάρτα γραφικών,αλλά τα restart επέμεναν.Μάλιστα εμπλουτίστηκαν με πάγωμα του υπολογιστή(κάθε 10 λεπτά ή θα κολλούσε ή θα επανεκκινούσε το μανάρι μου...)

Τελικά έφταιγε η μητρική.Την ξεφορτώθηκα και βρήκα την υγειά μου:-D

(Μάλιστα για ακόμα περισσότερη υγεία σκέψου το ενδεχόμενο να βάλεις Linux.

Αδιάλειπτη λειτουργία.Μπαίνεις όπoυ θες χωρίς antivirus και αποφεύγεις ακόμα και τα εσκεμμένα restart. :mrgreen:)

Δημοσ.

Zak φιλε μου το ιδιο ακριβως πρόβλημα έχω και μου βγάζει και το ιδιο μηνυμα.Μονο που εγω νομίζω οτι μου το κάνει όταν "τρέχω" προγράμματα όπως limewire ή emule ,περισσότερο το πρώτο.Έχω κλείσει τις αντίστοιχες θύρες στο router και ακόμα συνεχίζει.Το κακό είναι οτι μου το κάνει τώρα τελευταία ενώ παλιότερα ήταν εντάξει το pc και γι αυτό δεν νομίζω οτι είναι θέμα hardware αλλά software.Για δες και εσύ μήπως σου συμβαίνει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.Πού ξέρεις μπορεί να βρούμε μια άκρη.

Δημοσ.

Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις το μηχάνημα σου με μονο τα απαραίτητα.Ούτε εκτυπωτές ούτε τίποτα bluetooth adapters ή ασύρματες κάρτες.

Μόνο μια κάρτα γραφικών και τίποτα άλλο.......

Παρατήρησε το μηχάνημα να δεις πως πάει και το ξανασυζητάμε

Δημοσ.

Στο report λέει ότι προκλήθηκε από drivers.

Μπορείς να αναφέρεις λίγο τα specs από το σύστημά σου ;

Και ιδίως αν έχεις Netmod πάνω στο PC.

Τέλος απενεργοποίησε την επανεκίνηση για να δείς το αρχείο .SYS ή .DLL που προκαλεί το πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...