sotoman v2 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 λολ απο πανω ενοοώ bad se C tors στα καλα καθούμενα μου εμφανίζει το εξης μύνημα κατα το μπούτ το λαπτοπ μου (acer aspire 5024WLMi) Δέν ειναι δυνατή η εκκίνηση των windows επειδη το παρακάτω αρχείο λείπει ή ειναι κατεστραμμένο:\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM Μπορείτε να μπλα μπλα μπλα μπλα κλπ. εχω χασει το cd με τα windows xp home που τρεχει το λάπτοπ. βαζω κατι recovery discs της ACER, αλλα recovery δεν γινεται γιατι εντοπίζει bad sectors. βαζω να εγκαταστήσω κατι win xp pro που εχω, αλλα είτε παω να διαγράψω ενα partition ή να τα κανω εγκατάσταση χωρίς να διαγράψω τπτ βγαζει the partitition you selected cannot be deleted ή An error occured(τι πρωτότυπο lol)while setup was updating partition μπλα μπλα... setup cannot continue αντίστιχααα! δοκίμασα να βαλω και κατι suse linux 9.0 αλλα ούτε αυτο δεν μπορει να ... κατατμήσει τον σκληρό δισκο. και εχω την υποψία ότι τα εχει τινάξει ο σκληρός. αν μπορείτε να με βοηθήσετε.... ευχαριστώ εκ των προτέρων
skoy Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 kane ena check Disk... trekse sto run: chkdsk C:\ /f /r tha se rwtisei an theleis na ginei sto epomeno restart, pata y Ayto gia bad sectors...
sotoman v2 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 το θέμα ειναι πως δεν μπαινει κάν στα windows...
hralman Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Ενα εργαλειο οπως το ERD Commander θα σε βοηθουσε πολυ τωρα... Για οσους δεν το ξερουν, το προγραμμα bootαρει σε ενα δικο του περιβαλλον στυλ windows, και εχει διαγνωστικα προγραμματα, εργαλεια, οτι θες. Απο κει θα εβλεπες τι τρεχει με το σκληρο σου. Μεχρι δικτυο μπορεις να φτιαξεις με αλλα pc, η να μπεις στο internet. Πολυ καλοφτιαγμενο προγραμμα... μηπως μπορεσεις να το βρεις απο το 'θειο' να κανεις τη δουλεια σου?
sotoman v2 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 το δοκίμασα και το erd. bootάρει κανονικά, με ωγαζει σε γραφικό συστημα αλλα κολλαει σε ενα σημείο και δείχνει μόνο το φόντο/. δλδ δεν κανει τπτ. τι λεει τελικα φταίει κάτι hardware?
hralman Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Το ERD bootαρει απο το dvd-rom... δε διαβαζει καθολου δισκο για να φορτωσει. Μου κανει εντυπωση που κολλαει. Δοκιμασε το σε ενα αλλο pc να δεις, και αν εκει λειτουργει κανονικα τοτε μαλλον πρεπει να αρχισουμε να ψαχνουμε το hardware του φορητου σου.
sotoman v2 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 το δοκίμασα σε αλλο pc και δουλεύει άψογα. μαλλον το hardware φταεί. αλλα εκτός απο σκληρό τι αλλο φταίει για να μήν τρεχει το commander?
hralman Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Χμ... μνημη ισως? πολυ πιθανο τελικα να μην ειναι καν ο σκληρος σου το προβλημα. Θα προτεινα να τον βγαλεις, να τον βαλεις μεσω μιας θηκουλας εξωτερικης-usb σε ενα αλλο pc πανω και να του κανεις ενα scan με ενα διαγνωστικο να δεις αν θα βρει bad sectors. Να δουμε αν εχει κατι ο δισκος αρχικα.
manitaroulis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Den isxuei auto pou les, an de mporei na diavasei to partition to ERD de tha sikwthei pote, vale ena cd ton XP trekse ti recovery console, kai vale fixboot, fixmbr, checkdsk /f des ta unimata kai steile post
sotoman v2 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 έβαλα fixboot. εβγαλε cannot fix boot εβαλα fixmbr λεει cannot write bood sector κατι τετοια ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ! επειδη ειναι ακόμη στην εγγυηση δεν θα τον ανοίξω εγω και μαλλον θα το πάω στο μαγαζί που το αγόρασα. ετσι κι αλλιώς δεν το χρειαζομαι άμεσα οποτε μπορώ να περιμένω καναν μήνα
hralman Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Den isxuei auto pou les, an de mporei na diavasei to partition to ERD de tha sikwthei pote, vale ena cd ton XP trekse ti recovery console, kai vale fixboot, fixmbr, checkdsk /f des ta unimata kai steile post Αναλογα φιλαρακι. Στην αρχη σε ρωταει αν θες να διαβασει το installation των windows που υπαρχει μεσα, και αν του πατησεις οχι ανοιγει μονο του χωρις να χρειαζεται να διαβασει partition. Το εχω χρησιμοποιησει σε τελειως κατεστραμμενο δισκο και ανοιξε μια χαρα, αρκει να του πεις να ΜΗΝ δει το installation των windows που υπαρχει στο συστημα.
sotoman v2 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Αναλογα φιλαρακι. Στην αρχη σε ρωταει αν θες να διαβασει το installation των windows που υπαρχει μεσα, και αν του πατησεις οχι ανοιγει μονο του χωρις να χρειαζεται να διαβασει partition. Το εχω χρησιμοποιησει σε τελειως κατεστραμμενο δισκο και ανοιξε μια χαρα, αρκει να του πεις να ΜΗΝ δει το installation των windows που υπαρχει στο συστημα. εμενα παντως δεν εφτασε σε αυτό το βήμα. κολλησε μετα το network configuration
hralman Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Απο τη στιγμη που δε θες να το βγαλεις λογω εγγυησης, τοτε πηγαινε το να το δουν αυτοι. Και αν για οποιοδηποτε λογο δεν σου ισχυσει η εγγυηση τοτε κανε αυτο που ειπα παραπανω. Βαλ'τον εξωτερικο σε ενα αλλο μηχανημα και τρεξε ενα διαγνωστικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.