Προς το περιεχόμενο

Mia erwthsh sxetika me to programma diodos gia foithtes....

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exw dsl 384 forthnet kai ioulio teleiwnei h syndromh mou...Opote skeftomouna na valw to programma tou tee pou einai 512 gia ena xrono 180 eyrw...Thelw na kanw 2 erwthseis:

1)Prepei na kopsw th geammh dsl tou ote pou exw twra wste na mpei h kainouria apo thn arxh h mporw na diathrhsw ayth pou exw kai na mpei h kainouria kanonika?

2)Pou mporw na apeythinthw gia na valw ayto to programma tou tee?

As apanthsei opoios ekane kati paromoio....Eyxaristw prokatavolika

Δημοσ.

i grammi adsl, efoson tha diakopseis ti syndromi pou exeis tora, tha diakopei... kai meta tha ksekiniseis tis diadikasies gia epanenergopoiisi tis adsl, diladi tha perimeneis pali (an exeis portes stin perioxi sou) kamia 10ria ergasimes...

Δημοσ.

Εγω θα σε συμβούλευα να μη δεσμευτείς με 1 χρόνο για φοιτητικό σε καμία περίπτωση.Εγώ πλήρωσα άλτεκ 3 μηνο και οι ταχύτητες είναι απογοητευτικές.Φυσικά και δε φταίει η άλτεκ αλλα ο ΟΤΕ,γιατί απο άλλη γραμμή και όχι του σπιτιού μου δεν έχω κανένα προβλημα..Τι να πω,είπαμε φτηνο αλλα όχι και έτσι!

Δημοσ.

Ε καλά, μη λέμε και ότι θέλουμε... είναι γνωστό σε όλους ότι από περιοχή σε περιοχή μπορεί να διαφέρει πάρα πολύ η ταχύτητα του adsl... εγώ μπαίνω τώρα απο pc με φοιτητικό της otenet και πιάνει χαλαρά 40kb/s download... από το σπίτι μου, με forthnet έχω καιρό να δω πάνω απο 35kb/s, ενώ για 6 μήνες είχα δώσει 130€, ενώ η otenet για 1 χρόνο ήθελε 140€...

το θέμα της δέσμευσης για 1 χρόνο είναι μηδαμινό, γιατί η τιμή που θα πάρεις το adsl στο φοιτητικό πακέτο είναι τόσο χαμηλή, που ακόμα και μετά απο 1 χρόνο που θα έχουν πέσει οι τιμές, εσύ πάλι κερδισμένος θα είσαι σε σχέση με τα κανονικά πακέτα... το θέμα είναι να βρεις το φοιτητικό πακέτο που σου ταιριάζει... προσωπικά θα έπαιρνα είτε otenet (λόγω εξοπλισμού μέσα στην τιμή), είτε vivodi (λόγω χαμηλής τιμής για 512)

Τέλος, για να δεις αν θα έχεις ή όχι πόρτες στην περιοχή σου, παίρνεις ένα τηλεφωνάκι στο 134, δίνεις το τηλέφωνό σου και το βλέπουν τα παιδιά επί τόπου... το να πάρεις τηλέφωνο σήμερα όμως, για μία αίτηση που θα κάνεις σε 1 μήνα, δε λέει και τίποτα, γιατί ως τότε μπορούν κάλλιστα να έχουν τελειώσει οι πόρτες, ή αν δεν έχει τώρα, να έχουν προστεθεί καινούριες, ώστε να μην έχεις πρόβλημα...

Δημοσ.

ypologise kana μηνα π θα σ κανει ο οτε διακοπη στην Dsl grammh s k στην καλυτερη περιπτωση εως 15 μερες αν εχει πορτες η περιοχη σ...

για διακοπη γραμμης Dsl mias k menei energopoihmenh mporeis na pareis mia netkey 1 mhnos 256 me 20e k na kaneis thn douleia s...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...