nontasg Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Εγώ παλιότερα είχα για πολύ καιρό το antivir.Μετά έβαλα το AVG.Και με τα δύο είχα μείνει ικανοποιημένος,αλλά όχι απόλυτα...Όμως έχω ένα εξάμηνο περίπου που χρησιμοποιώ το nod32 και με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο από όλες τις πλευρές.Μικρό,ελαφρύ για το σύστημα,πολύ εύχρηστο και προστατεύει πολύ καλά από τα κακόβουλα προγράμματα :-D
DJ LMNT Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 siga siga iremiste mou tn pesate kanonika re eidimones oloi ton agglikon...Greeklish grafo..ean krinete tis gnoseis ton agglikwn tou kathena etsi apla...tn patisame genikos..! popo tsantila... pantos efxaristo...!
parisb Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Kai gw tha pw sygnwmh an se enoxlhsan ta sxolia mou. Kalws irthes sto forum. Alla einai xtyphta ta lathi
DJ LMNT Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 1on) edaksi mn treleneste dn to eipa gia to sygnomi...! 2on) den eimai senior member i mallon eimai giati den thimame to password gia nato kanw activate pali..xrisimopio to insomnia apo to 99/2000 3on)Sas efxaristo gia ta post sas..
djgenesis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 I to speak the england toung veri best. pshfos sto NOD32 me crackaki... NOMIMOTATO !!!!! heheheheheheeh End if giou ar riting in griknglis dis is de goue'i' tou spik
nontasg Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 pshfos sto NOD32 me crackaki... NOMIMOTATO !!!!! heheheheheheeh Μήπως εννοείς...με fixάκι??? :mrgreen:
nontasg Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Εγώ λέω χωρίς να βγάζω τον εαυτό μου απ'έξω:"Μην κρίνουμε για να μην κριθούμε" :-? :-? Σαν εξυπνάκηδες την πέσαμε στον άνθρωπο να τον φάμε επειδή έκανε ένα λάθος πιστεύω από απροσεξία...Φίλε sorry και ελπίζω να σε βοηθήσαμε σε αυτό που ρώτησες...Καλό σου βράδυ.
2arkoudi Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 για το ΑVG τι γνώμη έχετε? To AVG einai kai kalo kai free...ean thes omos kati kalitero tote NOD32
Str Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 exo to kaspersky suite... molis to evala, kanei check kai gia spyware... einai kai firewall to exei dokimasei kaneis poli kairo na pei gnomi?
DJ LMNT Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Εγώ λέω χωρίς να βγάζω τον εαυτό μου απ'έξω:"Μην κρίνουμε για να μην κριθούμε" :-? :-? Σαν εξυπνάκηδες την πέσαμε στον άνθρωπο να τον φάμε επειδή έκανε ένα λάθος πιστεύω από απροσεξία...Φίλε sorry και ελπίζω να σε βοηθήσαμε σε αυτό που ρώτησες...Καλό σου βράδυ. Pes ta re trele...Edw mas metrane ta lathi ena ena..Me fagate...Po po tsandila..
billpeppas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Σαν εξυπνάκηδες την πέσαμε στον άνθρωπο να τον φάμε επειδή έκανε ένα λάθος πιστεύω από απροσεξία... Όχι και σαν εξυπνάκιδες. Σαν εξυπνάκιδες θα έπρεπε να πείτε: a) 2 λάθη στο ίδιο post, replay αντί reply & antivarius αντί antivirus. το ίδιο λάθος ( antivarius ) και στον τίτλο και στο κείμενο δεν είναι εύκολα από απροσεξία c) να γράψεις καταλάθως antivurus ή antivorus από υπερβολική keyboardιδική ταχύτητα είναι πιθανό. Αλλά το να φύγει το δάχτυλο από το u στο a είναι λίγο δύσκολο. καλοπροαίρετη πλάκα κάνω
Goacore Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 c) να γράψεις καταλάθως antivurus ή antivorus από υπερβολική keyboardιδική ταχύτητα είναι πιθανό. χμ... μήπως είναι καταλάθΟς και οχι καταλάθως?
nontasg Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δεκτή η καλοπροαίρετη πλάκα,no problem.Δες το και έτσι:ο φίλος μας ανακαλύψε την εξέλιξη των antivirus,τα antivarius... :mrgreen: Λοιπόν,εγώ λέω να κοιτάμε τον εαυτό μας και να αφήσουμε ήσυχους τους άλλους...Εδώ κάνουμε συζήτηση και λύνουμε απορίες μεταξύ μας,δεν μαθαίνουμε γραμματική και συντακτικό...
nontasg Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Φίλε DJ LMNT προτείνω,όπως διόρθωσες τον τίτλο του topic,να διορθώσεις τα λάθη και στο πρώτο σου post ώστε να γλιτώσεις τις "επιθέσεις" άλλων που μπορεί να μπουν στο topic και μόλις αρχίσουν να διαβάζουν τα posts να δουν τα "τραγικά" λάθη σου και να κάνουν κι αυτοί εξάσκηση στη γραμματική τους... :mrgreen: :mrgreen: Ελπίζω να με καταλαβαίνεις έτσι??? ;-) ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.