Προς το περιεχόμενο

anazitisi antivirus

DJ LMNT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kalispera eimai ena palio melos pou spoudaze agglia...kai epistrepsame me ptyxiaki sto xeri...exw xasei ligo tin roi ton pragmaton...thelo na mou dosete gnomes gia antivirius..egw exw to kaspersky alla dn eimai eyxaristimenos..enoeitai oti download sto free to thelo..oxi na agoraso...! i ll be waiting your replys..:-D

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν και σπουδασες Αγγλια Antivirus ειναι ! ΟΧΙ Antivarius!

Περα απο την πλακα αν θες κατι ελαφρυ και καλο το NOD32 ειναι μονοδρομος!

Δημοσ.
kalispera eimai ena palio melos pou spoudaze agglia...kai epistrepsame me ptyxiaki sto xeri...exw xasei ligo tin roi ton pragmaton...thelo na mou dosete gnomes gia antivarius..egw exw to kaspersky alla dn eimai eyxaristimenos..enoeitai oti download sto free to thelo..oxi na agoraso...! i ll be waiting your replays..:-D

Το nod32 είναι ένα από τα καλύτερα antivirus(κατά τη γνώμη μου το καλύτερο).Αυτό να βάλεις...:)

ΥΓ: Άλλαξε το όνομα στο θέμα γιατί θα την ακούσεις από πολλούς...:mrgreen:

Δημοσ.
Αν και σπουδασες Αγγλια Antivirus ειναι ! ΟΧΙ Antivarius!

Περα απο την πλακα αν θες κατι ελαφρυ και καλο το NOD32 ειναι μονοδρομος!

Giati to "replays" de sou leei tpt? :P reply oxi replay. Replay exw merika kala golakia na tou steilw :P

Den thelw na ginw eristikos alla den einai dynaton na exei spoudasei Aglia to paidi kai na exei 2 stis 2 aglikes lekseis lathos.

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλάβω γιατι κολλάτε σε ασχετα πράγματα...

Αν θέλεις κατι ελαφρυ και αποτελεσματικό το nod32 ειναι η καλύτερη επιλογή.

To ποιο αποτελεσματικό ομως στην ευρεση ιων ειναι το kaspersky.

Δημοσ.

Απλα το antivarius εκανε ΜΠΑΜ!

Ενταξει ομως καλυτερα να ξεκολλησουμε απο το θεμα Αγγλικης Ορθογραφιας!

Εδω κανουμε λαθη οταν γραφουμε Ελληνικα!!!

Δημοσ.

Καλησπέρα, να προετείνω antivir ? Ήταν το τελευταίο αντιβιωτικό μου πριν περάσω σε linux...

Εντάξη, ενα λάθος στην πληκτρολόγηση έκανε ο φίλος, δε χρειάζεται να τον ξαναστείλουμε πίσω στην αγγλία για να μάθει να πληκτρολογεί σωστά;! :-)

Δημοσ.

Προστίθεμαι σε αυτούς που συνιστούν το NOD32...αν ταυτόχρονα επιθυμία σου είναι να είσαι και νόμιμος, δικός μου μονόδρομος είναι το AVAST.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...