SSS787878 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 εχω πηξει! διαβασα καποια αρθρα με καλυτερο το http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=101309&highlight=EMULE+ZYXEL αλλα δυστυχως τιποτα. δεν μπορω με τιποτα να κανω port forward στο emule εχω απενεργοποιησει το firewall των winxpsp2, οπως και το zone alarm, εχω παει στο ρουτερ. NAT>sua only>DETAILS εχω βαλει τις σωστες πορτες σαν start, end kai ip address 192.168.1.1 δηλ. του ρουτερ που δινει δυναμικες ip αλλα τιποτα στο emule alla kai sto utorrent δεν περναω τα τεστ. μετα πηγα στο ρουτερ στο firewall>Default Policy>και τα εκανα ολα forward αλλα τιποτα, μετα κσετσεκαρα το enable firewall αλλα παλι τιποτα. στο firewall>rules summary εχω lan to lan router sto Firewall - Anti Probing το εχω κανει disable και dont response, Firewall - Threshold δεν το εχω πειραξει αυτα!!! αλλα το αφιλοτιμο δεν λεει να παιξει σωστα, οποιος εχει παρομοιο ρουτερ και δουλευει το emule ας βοηθησει γιατι εχω πηξει!(το χω ξαναπει)? Α! παρατηρησα οτι αργει να μου ανοιξει λιγο και τις σελιδες στο ιντερνετ. δεν ξερω αν πειραξα κατι καπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SSS787878 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Αφηστε το βρηκα μονος μου απο το adsl.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 den kaneis port forward stin ip tou router alla stin ip tou pc.px 192.168.1.33.tin dineis karfota stin karta diktiou gia na min stin allaxei to zyxel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SSS787878 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 den kaneis port forward stin ip tou router alla stin ip tou pc.px 192.168.1.33.tin dineis karfota stin karta diktiou gia na min stin allaxei to zyxel. Καπως ετσι το εκανα συμφωνα με τις σουπερ οδηγιες απο το adsl.gr δηλ. πειραζεις nat>sua only αλλα και firwall>rule summary, ασε για καποιον που απο το fritz της hol παει στο zyxelaki ειναι κομματακι δυσκολο, το ρουτερακι αυτο οντως εχει πολλες ρυθμισεις αλλα μου αρεσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SSS787878 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 ακομα εχω βαλει στατικη Ip στο desktop pc οπου δηλ.εχω και το μουλαρι, τωρα στο laptop εχω δυναμικη, παρατηρησα λοιπον οτι πολλες φορες που ανοιγα το φορητο δεν συνδεοταν στο ασυρματο δικτυο, εκανα refresh στο wirelless network το εβρισκε διπλο κλικ πανω του ζητουσα συνδεση, την εκανε αλλα συνεχιζε να δειχνει not connect, εκανα ρεσταρτ και ολα μετα δουλευαν καλα για λιγο παλι. τωρα εβαλα στατικη ip και στο λαπτοπ και θα δω πως παει, α! ξερει κανεις αν στο alternate dns server πρεπει να βαλω κατι? γιατι το εχω αφησει κενο, εχω βαλει default getaway και preferred dns server την ip του router Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 as ta paroume ena ena.to zyxel den mporo na po oti einai diskolo pou les sto port forward.an to les diskolo tote pou na deis to port forward tou telindus.b.stous dns servers mporeis na kaneis ta parakato.ite na baleis tous dns tou provider px 194.219.227.2 kai 193.92.150.3 pou ine tis forthnet.ama gia kapoio logo pesei o enas apantaei o allos.ite mporeis na baleis dns kapoion diko sou i kapoio allo gia alternate i mporeis na baleis to router pou an o router ta exei parei automata tote ta pernaei sto pc sou.oti kai na baleis an mporeis na anixeis selides simenei oti ise mia xara.an den anigei selida tote einai dns.episis enas deutero manual tropos an ta dns einai sosta ine o exeis.bbgeneis se command prompt kai kaneis px ping http://www.forthnet.gr an sou bgalei agnostos ipologistis simenei provlima me dns Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SSS787878 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 as ta paroume ena ena.to zyxel den mporo na po oti einai diskolo pou les sto port forward.an to les diskolo tote pou na deis to port forward tou telindus.b.stous dns servers mporeis na kaneis ta parakato.ite na baleis tous dns tou provider px 194.219.227.2 kai 193.92.150.3 pou ine tis forthnet.ama gia kapoio logo pesei o enas apantaei o allos.ite mporeis na baleis dns kapoion diko sou i kapoio allo gia alternate i mporeis na baleis to router pou an o router ta exei parei automata tote ta pernaei sto pc sou.oti kai na baleis an mporeis na anixeis selides simenei oti ise mia xara.an den anigei selida tote einai dns.episis enas deutero manual tropos an ta dns einai sosta ine o exeis.bbgeneis se command prompt kai kaneis px ping www.forthnet.gr[/url'] an sou bgalei agnostos ipologistis simenei provlima me dns οπως ειπα παραπανω απο το fritz που μου εδωσε αρχικα η hol μεχρι το zyxel ειναι λιγο δυσκολο οχι στις βασικες ρυθμισεις αλλα σε αυτες οπου θελει να φτιαξεις κανονες. κανονες? στο φριτζ απλα τσεκαρα emule και τελος. τωρα για καποιο λογο απο το λαπτοπ εχανα το wifi. απο την στιγμη που εβαλα ομως στατικ ολα μια χαρα, χωρια οτι μου δειχνει και signal excellent που πριν δεν το εδειχνε. τωρα αυτο με τους dns server που μου λες θα το δοκιμασω και αφου εχω hol 194.30.220.114 και 194.30.220.117 πρεπει να ειναι ή να βαλω και στα δυο dns τον ρουτερ αφου παιρνει αυτοματα θα επιλεγει παντα εναν απο τους δυο server? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 οπως ειπα παραπανω απο το fritz που μου εδωσε αρχικα η hol μεχρι το zyxel ειναι λιγο δυσκολο οχι στις βασικες ρυθμισεις αλλα σε αυτες οπου θελει να φτιαξεις κανονες. κανονες? στο φριτζ απλα τσεκαρα emule και τελος.τωρα για καποιο λογο απο το λαπτοπ εχανα το wifi. απο την στιγμη που εβαλα ομως στατικ ολα μια χαρα' date=' χωρια οτι μου δειχνει και signal excellent που πριν δεν το εδειχνε. τωρα αυτο με τους dns server που μου λες θα το δοκιμασω και αφου εχω hol 194.30.220.114 και 194.30.220.117 πρεπει να ειναι ή να βαλω και στα δυο dns τον ρουτερ αφου παιρνει αυτοματα θα επιλεγει παντα εναν απο τους δυο server?[/quote'] to port forward toy zyxel einai eukolo.bazeis port 1111 end port 1111 kai tin ip tou pc.nothing else.kalitera karfotes tis ip opos ipes.tous dns tous pernei automata.ite baleis ton router ite baleis auta pou mou ipes ite to afiseis automatically ama anixei selida simenei oti einai sosti.poles fores bazeis dio oste ama pesei o enas(spanio fenomeno) na paei ston allo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.