pc_admin Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Ειμαι συνδρομητης της telepassport και εχω sdsl 256kbps γραμμη . Εχω κλεισει τον χρονο που υποχρεωνει το συμβολαιο οποτε τωρα μπορω να φυγω αν θελω. Ξερει κανεις αν θα γινουν μειωσεις τιμων στα παγια του dsl της telepassport?? Ενω ολοι εχουν ξεσκιστει στις προσφορες για το adsl η telepassort απο τα χριστουγεννα δεν εχει μειωσει τις τιμες ουτε ενα cent . Τωρα με 256up/256down γραμμη δινω 47€ τελικη τιμη ( παγιο adsl + τηλεφωνου ) ενω με καποια αλλη εταιρεια θα εδινα για 512down/128up γραμμη 25 + 15 το παγιο τηλεφωνου = 40€ - Χανω και 7€ . Με 128up/128down kbps ειναι 35 € ,ενω με αλλους 20€ παγιο γραμμης +15 παγιο τηλ =35€ και εχεις 384down/128up. Telepassport ξεκολλα!!! Θα φυγουμε ολοι με ελαφρα πηδηματακια!!:twisted:
De@th L0rd Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Φύγε αμέσως.Όσοι θέλουν αισχροκέρδια να κλείσουν!
vasiliou Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 An baleis mia 384 skepsou oti exeis kai ena kostos energopieiseis grammhs ote giro sta 40€ eyro,agora enos adsl modem kana 50€ari kai allo ena 45€ari kostos energopiiseis adsl , diladi 135€ eyro gia ksekinima, ektos an pareis ena paketo conex ktl pou exoun pano kato toso Alla skepsou oti prepei na plironeis kai tin pstn to ote 24€ eyro pagio to dimino diladi 12€ to mina! ena twra me thn tp dineis 47€ola mazi! eno me mia 384 adsl tha dineis 20€ pagio gramhs 15€ isp kai 12€ diladi 47€ kai pali!Opote dikh sou h epilogi! ΥΓ: Pou einai h aisxrokerdia???oeo ta idia @@ oloi tous!Mine opos eisai file mou giati an pas ston pOTE em tha ta akoumpas se ayton pou arkteka exei faei alla tha exeis kai mia 384 pou tha paizei san 128 dioti apo ping trela kai apo pitarismena dslam fimizete o ote!!!Gnomi mou na mhneis!
capthookb Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Γιατί να πάει να πάρει γραμμή από ΟΤΕ; Για να τα πληρώνει διπλά; Μπορεί να πάρει π.χ μια συνδρομή adsl 1Bill Forthnet και να δίνει 19,30e το μήνα (μαζί με το φπα) για 384 και τίποτα άλλο (πέρα από το πάγιο του τηλεφώνου που είναι σε κάθε περίπτωση το ίδιο)
De@th L0rd Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Είπα εγώ να πάει στο πΟΤΕ ? Και που ξέρετε αν δεν πληρώνει πάγιο στον ακατανόμαστο..?
μανος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 An baleis mia 384 skepsou oti exeis kai ena kostos energopieiseis grammhs ote giro sta 40€ eyro' date='agora enos adsl modem kana 50€ari kai allo ena 45€ari kostos energopiiseis adsl , diladi 135€ eyro gia ksekinima, ektos an pareis ena paketo conex ktl pou exoun pano kato tosoAlla skepsou oti prepei na plironeis kai tin pstn to ote 24€ eyro pagio to dimino diladi 12€ to mina! ena twra me thn tp dineis 47€ola mazi! eno me mia 384 adsl tha dineis 20€ pagio gramhs 15€ isp kai 12€ diladi 47€ kai pali!Opote dikh sou h epilogi! ΥΓ: Pou einai h aisxrokerdia???oeo ta idia @@ oloi tous!Mine opos eisai file mou giati an pas ston pOTE em tha ta akoumpas se ayton pou arkteka exei faei alla tha exeis kai mia 384 pou tha paizei san 128 dioti apo ping trela kai apo pitarismena dslam fimizete o ote!!!Gnomi mou na mhneis![/quote'] Αυτά που λες από που τα άκουσες; Από πού και ώσπου πληρώνεις με το ξεκίνημα 135 ευρώ; Εγώ έχω το παρακάτω πακέτο http://jetpack.altectelecoms.gr/jetpack384/homepage.html'>http://jetpack.altectelecoms.gr/jetpack384/homepage.html και πλήρωσα 40 ευρώ για 3 μήνες στα 384 ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ (εκτός το πάγιο της pstn) Δηλαδή 40/3= 13,34€ + 14,76€ για το πάγιο της pstn γραμμής είναι 28,10€ το μήνα. Μετά το τρίμηνο ή φεύγεις και σου μένει το modem για μελλοντική χρήση ή πληρώνεις 19,9€+14,75=34,65€ το μήνα. Η telepassport σε δεσμεύει με ετήσιο συμβόλαιο και πληρώνεις 34,51€ για 128 και 53,55€ για 384. Βέβαια σου παρέχει υψηλότερο upload αλλά και τα 384/128 που μου δίνει η Altec είναι μια χαρά. Αν όμως τολμήσεις να διακόψεις πριν το έτος τότε ΣΕ ΤΙΜΩΡΕΙ πληρώνοντας σε αυτήν το κόστος εγκατάστασης και ενεργοποίησης που λέει ότι είναι 120€ (πολλά δεν είναι; ) και με ψιλά γράμματα αναφέρει και για το κόστος απεγκατάστασης μόνο που δεν αναφέρει τιμή (ίσως είναι kinder έκπληξη) Βάλε και 34,91€ εφάπαξ τα χρήματα που θα δώσεις στον ΟΤΕ για να πάρεις τηλέφωνο (αν θέλεις βέβαια) Εγώ πληρώνω πάγιο OTE + dsl 384 στην ALTEC, 28,10€ το μήνα και μετά το τρίμηνο 34,65€. Επίσεις αν θέλω παραμένω, και αν δεν θέλω απλά φεύγω και δεν πληρώνω τίποτε άλλο. Δηλαδή πληρώνω 25,45€ λιγότερα τους πρώτους 3 μήνες και 18,9€ λιγότερα τους υπόλοιπους σε σχέση με την telepassport. Αν σκεφτείς όλα τα παραπάνω θα καταλάβεις που είναι το κλέψιμο, και ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ. Αυτά για να ξέρουμε τι λέμε. Για του λόγου το αληθές βλέπε http://jetpack.altectelecoms.gr/jetpack384/homepage.html (τιμή altec στα 384) http://www.telepassport.gr/tph.asp (τιμές telepassport) http://www.oteshop.gr/page_content.asp?wid=109&hop=h (τιμή ΟΤΕ για pstn) Αλήθεια δεν μας δίνεις κανένα link για τις χρεώσεις που αναφέρεις βάση των οποίων έκρινες ότι συμφέρει η telepassport;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.