mjmj Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Εχω εναν εκτυπωτη canon pixma 4000. Τον εχω περιπου 1 χρονο. Στο διαστημα αυτο, τυπωσα αρκετα κειμενα, δεν θα τα ελεγα πολλα. Φυσικα, κειμενα με μαυρου χρωματος χαρακτηρες. Φωτογραφιες ειναι ζητημα αν εχω τυπωσει 10-15. Kαι μη φανταστειτε τιποτε ιδιαιτερο, 10x15, και με ολα τα χρωματα(οχι κοκκινες φωτο). Και τωρα, καθε φορα που τυπωνω, μου βγαζει μηνυμα οτι το χρωμα magenta τελειωνει!!! Καλα, πως γινεται αυτο? Μηπως οταν τυπωνει μαυρο κειμενο, χρησιμοποιει και magenta???(λεω τωρα, απιθανο το θεωρω). Να πω οτι ο εκτυπωτης διαθετει 2 μαυρα μελανια εντος του, ενα για κειμενο και ενα φωτογραφικο μαυρο αν θυμαμαι καλα. Επισης, κανενα αλλο χρωμα δεν μου εχει βγαλει μεχρι τωρα ενδειξη οτι τελειωνει. Τι φταιει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosta Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Ναι ο εκτυπωτής όταν τυπώνει γριζοπά πράματα ακόμη και είναι μαύρο κείμενο...Γενικά δηλαδή το φάσμα του γκρι, Χρησιμοιποιεί και το Magenta. Σήμερα σκαναρα μια φοτοτυπία με ασπρομαυρη φοτο και στις επιλογές του scan ενω΄έβαλα grayscale βγήκε από τον εκτυπωτή ένα ροζουλί πράμα. Πολύ καλό μεν αλλά με χρώμα δε. Για να χρησιμοποιείς μόνο το μαύρο να βάζεις στις επιλογές ασπρομαυρη εκτύπωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ItsToasted Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Nai, an den epilegeis to "use black cartige only" ta xrisimopoiei ola kai kanei mixi gia na sou vgalei to mauro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mjmj Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Αργησα αλλα το καταλαβα. Πλεον θα ξερω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.