Προς το περιεχόμενο

To 1o chip 360!!!

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τι ετοίμαζε ο Gherudos και η παρέα του???

Μακάρι να ήξερα τι ετοιμάζατε. Φαίνεται όμως ότι ούτε εσείς ξέρατε :mrgreen:

Το όλο θέμα με το chip καταντάει γελοίο. Μπορεί να δεις αύριο το counter στο site σου και να χαρείς αλλά η αλήθεια είναι ότι modchip δεν έχουν φτιάξει οι grmods και ούτε πρόκειται. Γιατί τους προμοτάρεις έχω καταλάβει και εγώ και πιστεύω οι περισσότεροι από εδώ μέσα. Τουλάχιστον βγάλε το mod από το chip και άφησε το σκέτο chip για να έχεις κάποιο credibility (αν γίνεται βέβαια ακόμη). Το modchip είναι αυτό που τρέχει και unsigned code και το chip των grmods δεν έχει καμία σχέση.

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νταξει ρε παιδες δεν ειναι modchip με την εννοια του να επιτρεπει να τρεχει unsigned code

Ειναι ομως παρα πολυ χρησιμο ωστε με ενα τσουπ να μπαινεις και να παιζεις live και τσουπ να βγαινεις απο το live και να παιζεις με τα αντιγραφα ασφαλειας.

Προσωπικα για να βγαλω το 360 εγω πρεπει να ξεκρεμασω την 32'' tv απο τον τειχο και για να παρω το καλωδιο του μετασχηματιστη να μετακινησω ολοκληρη βιβλιοθηκη.Που να το κανεις αυτο καθε φορα,πακετο.

Σιγουρα θα το αγορασω παντως,μου ειναι χρησιμο τα μαλλα!

Δημοσ.

Κοίτα βλέπω τα forums και ξέρω πάνω κάτω τι γίνεται στη σκηνή.Τα links μου τα έβαλα. Πήγαινε δες στο maxconsole forums τι γίνεται σχετικά με αυτή την ιστορία. Πρώτος εγώ θα ζητήσω συγγνώμη αν όντως υπάρχει modchip και όχι απλή παραλλαγή του firmware.

Braveheart1980 δε λέμε ότι δεν είναι χρήσιμο. Στο xboxhacker.net το έχουν γράψει εδώ και καιρό πως να το φτιάξεις αυτό. Απλά εγώ σπάζομαι για σχόλια του τύπου "γεια σου ελλαδάρα" και για προσπάθεια προσέλκυσης κοινού σε site. Είναι φανερό αυτό. Ξέρουμε ότι όποιος φτιάξει modchip 360 θα χεστεί στο χρήμα αλλά όχι και να βγάζουμε τέτοιες "πληροφορίες" ως αποκλειστικές.

Δημοσ.
Κοίτα βλέπω τα forums και ξέρω πάνω κάτω τι γίνεται στη σκηνή.Τα links μου τα έβαλα. Πήγαινε δες στο maxconsole forums τι γίνεται σχετικά με αυτή την ιστορία. Πρώτος εγώ θα ζητήσω συγγνώμη αν όντως υπάρχει modchip και όχι απλή παραλλαγή του firmware.

δες τι έγινε στο maxconsole και δες τι διόρθωσαν τώρα και θα καταλάβεις.

Έχουν μπερδέψει το chip DEVIL360 της ομάδας DEVIL360TEAM με το firmware modcip των Grmods Devil Mod 360.Παρεξήγηση ήταν και οι υπύθυνοι ζήτησαν συγνώμη και διόρθωσαν τα νέα στο main site τους.

Χώνεψε το!!!Αν δεν σ αρέσει μην το αγοράσεις.Και κάτι ακόμα δεν το προμοτάρω όπως λέτε μερικοί διότι δεν έχω κάν ΧΒΟΧ360 και ούτε πρόκειται ν αγοράσω ποτέ.Απλά είμαι περήφανος σαν έλληνας που κυκλοφόρησαν κάτι τέτοιο δικοί μας άνθρωποι!!!

Δημοσ.

basika m8 ok mhn douleyomaste me to promote, opws kai kalh h patenta me ta 2 banks alla den einai modchip kai poly perisotero den anakalypse kaneis ton troxo, oi plhrofories gia to how to oso kai o hacked firmware kykloforoun so net

Δημοσ.

Ta mprabo na ta poume ston Ellhna pou 8a kanei release. oi grmods bgalan kati pou htan gnwsto pws ginetai, basisthkan sth douleia allwn kai to kyriotero: de to kanoun gia th skhnh, oute gia th psyxh ths manas toys. 8eloun lefta. eiste yperyfanoi san Ellhnes pou oi Grmods 8eloun lefta? Pisteyete oti ayto pou ekanan einai pragmati dyskolo kai para poly xrhsimo?

Na 8ymisw oti paromoia prospa8eia phge na kanei kai h team-xecuter kai o logos (opws lene) pou den ebgale kati einai ayth h gamimenh kolla. Giati poly apla den einai leitourgiko sthn egkatastash (allo to plug'n'play ki allo to "kyrie tsipadwre pare 50-70e na mou kaneis install to chip pou agorasa").

Dhladh 8a pate na dwsete px 100e (chip+install) gia na xwsete th bank otan mporeite na balete to firm tsampa? H otan me 300e exete 2o x360 gia ta backups kai oxi mono?

Enstaseis yphrxan edw kai kairo gia to poso mporei na kalypsei to hacked fw enan xrhsth, poso mallon gia th bank pou sthrizetai panw s'ayto.

Δημοσ.
gherudos έχεις καταλάβει ότι αυτό που φτιάξανε οι grmods δεν είναι modchip ?

Και τι είναι σοκολάτα;

Για διάβασε τον ορισμό modchip να δείς αν είναι η όχι σύμφωνα με την ηλεκτρονική βιβλιοθήκη wikipedia:

A modification chip or modchip is a device used to play import, backup, or homebrew games and/or circumvent the digital rights management of many popular game consoles, including the Xbox and PlayStation.

Δημοσ.
Και τι είναι σοκολάτα;

Για διάβασε τον ορισμό modchip να δείς αν είναι η όχι σύμφωνα με την ηλεκτρονική βιβλιοθήκη wikipedia:

A modification chip or modchip is a device used to play import' date=' backup, or homebrew games and/or circumvent the digital rights management of many popular game consoles, including the Xbox and PlayStation.[/quote']

Γιατί δε τα γράφεις αυτά και στα ξένα forums ? Επειδή μήπως θα σε πάρουν με τις ντομάτες ? Δε θα μας μάθεις τώρα και τι είναι modchip. Εκτίθεσαι gherudos. Ακόμα περιμένουμε και τη super συνέντευξη μαζί με το super launch :-D

Όπως ακριβώς τα γράφει ο tone είναι. Μη τρελαίνεστε οι υπόλοιποι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...