Προς το περιεχόμενο

Online κοινότητα Διπλωματούχων Ι.Ε.Κ Η/Υ.

@zouve@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κακια ηταν αυτη aliaser. Για καποιους που δεν μπορουνε οπως εσυ ισως να σπουδασουν εξωτερικο η σε κολλεγια η σε δημοσια ελληνικα πανεπιστημια, ειναι η μονη λυση. Λιγο respect σε παρακαλω για τα παιδια. Αν μη τι αλλο.

Δημοσ.
ΙΕΚ sucks λίγο

den variesai kali kardia , an einai i moni sou epilogi ti na kaneis mathe tehni kai astine pou lene kai oi palaioi..........

pantos na deite kai fetos pos tha gemisoun ta I.E.K skotomos tha ginei.....

Δημοσ.
pantos na deite kai fetos pos tha gemisoun ta I.E.K skotomos tha ginei.....

όπως γίνεται πάντα ... και εγώ απο τους Ι.Ε.Κτζήδες είμαι ...

καλά ήταν, ωραία περάσαμε !! δεν βαριέσαι .. αφού δεν μπορέσαμε να πάμε σε κάτι ανώτερο, καλό είναι και αυτό.

Δημοσ.
όπως γίνεται πάντα ... και εγώ απο τους Ι.Ε.Κτζήδες είμαι ...

καλά ήταν' date=' ωραία περάσαμε !! δεν βαριέσαι .. αφού δεν μπορέσαμε να πάμε σε κάτι ανώτερο, καλό είναι και αυτό.[/quote']

pote den einai arga , o laos leei tha girisei o trohos tha ?????? kai o ftohos

Δημοσ.
ΙΕΚ sucks λίγο

Δηλαδή τα πανεπιστήμια που βγάζουν πτυχιούχους που δεν έχουν ιδέα τι σπούδασαν και καταντούν να γίνουν σουβλατζίδες ή πωλητές σε κάποιο πολυκατάστημα είναι καλύτερα?

Η μήπως αυτός που πληρώνει σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο για να "αγοράσει" ένα πτυχίο, αποκτά περισσότερες γνώσεις απο κάποιον που βγαίνει απο κάποιο ΙΕΚ?

Δε λέω οτι είναι τα ίδια, αλλά μη τα ισοπεδώνουμε όλα πετώντας μια πρόταση στον αέρα.

Αν κάποιος θέλει να μάθει και να γίνει καλός στη δουλειά του, θα γίνει όποιο μπακαλόχαρτο και αν έχει στα χέρια του.

Δημοσ.
Δηλαδή τα πανεπιστήμια που βγάζουν πτυχιούχους που δεν έχουν ιδέα τι σπούδασαν και καταντούν να γίνουν σουβλατζίδες ή πωλητές σε κάποιο πολυκατάστημα είναι καλύτερα?

Η μήπως αυτός που πληρώνει σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο για να "αγοράσει" ένα πτυχίο' date=' αποκτά περισσότερες γνώσεις απο κάποιον που βγαίνει απο κάποιο ΙΕΚ?

Δε λέω οτι είναι τα ίδια, αλλά μη τα ισοπεδώνουμε όλα πετώντας μια πρόταση στον αέρα.

Αν κάποιος θέλει να μάθει και να γίνει καλός στη δουλειά του, θα γίνει όποιο μπακαλόχαρτο και αν έχει στα χέρια του.[/quote']

Ok ρε. Από του χρόνου όλοι στα ΙΕΚ.

Είπα να μη σχολιάσω τίποτα, αλλά όχι κι έτσι.

Το ποιος ισοπέδωσε τι πιστεύω οι περισσότεροι εδω μέσα το κατάλαβαν.

Προς το παρόν βλέπω το απαξιωτικό "7 απαντήσεις και 160 εμφανίσεις".

Έχεις το δικαίωμα να θεωρείς τα πτυχεία μπακαλόχαρτα (γιατί προφανώς η άποψή σου βασίζεται στην ΙΕΚ-εμπειρία σου) και εμείς το δικαίωμα να μη σε παίρνουμε στα σοβαρά.

(παράφραση από paredwse :mrgreen: )

Καληνύχτα σας.

Δημοσ.

Βλέπω ένα λανθάνων ρατσισμό ή μου φαίνεται; Οι μέν απαξιώνουν τα ΙΕΚ, οι άλλοι πιστεύουν ότι πιάσαν τη καλή ( ; ) με το ΙΕΚ. Πλέον το πτυχίο είναι ένα τυπικό προσόν το οποίο μετράει μόνο στο δημόσιο και στις θείτσες που κοκορεύονται για το παιδί τους, ανηψιό τους κτλ.

Μην κολλάτε και ψάξτε για ευκαιρίες να πιάσετε την καλή ;)

Δημοσ.
Πλέον το πτυχίο είναι ένα τυπικό προσόν το οποίο μετράει μόνο στο δημόσιο και στις θείτσες που κοκορεύονται για το παιδί τους' date=' ανηψιό τους κτλ.

Μην κολλάτε και ψάξτε για ευκαιρίες να πιάσετε την καλή ;)[/quote']

Μας αποτελείωσες :)

Στο site, παιδιά αλλάξτε το encoding από iso-8859-1 se iso-8859-7, κρίμα είναι.

Επίσης καλύτερα θα ήταν να το είχατε φτιάξει σε κανένα domain που μπορείς να το θυμηθείς πιο εύκολα.

Με γεια το forum.

Δημοσ.
Ok ρε. Από του χρόνου όλοι στα ΙΕΚ.

Είπα να μη σχολιάσω τίποτα' date=' αλλά όχι κι έτσι.

Το ποιος ισοπέδωσε τι πιστεύω οι περισσότεροι εδω μέσα το κατάλαβαν.

Προς το παρόν βλέπω το απαξιωτικό "7 απαντήσεις και 160 εμφανίσεις".

Έχεις το δικαίωμα να θεωρείς τα πτυχεία μπακαλόχαρτα (γιατί προφανώς η άποψή σου βασίζεται στην ΙΕΚ-εμπειρία σου) και εμείς το δικαίωμα να μη σε παίρνουμε στα σοβαρά.

(παράφραση από paredwse :mrgreen: )

Καληνύχτα σας.[/quote']

Σαν φυσικός που είσαι, θα περίμενα να έχεις πιο οργανωμένη και λογική σκέψη.

Ξαναδιάβασε το post μου, κάνε μια ανάλυση στις προτάσεις που έγραψα, βρές και κανα φίλο σου φιλόλογο να σε βοηθήσει αν δυσκολεύεσαι, και άν βρείς να αναφέρω κάτι εσφαλμένο ή προσβλητικό προς συγκεκριμένα άτομα, τότε έλα να μου τη πείς.

Αν δε, θεωρείς οτι το πτυχίο κάνει τον επαγγελματία, τότε καλό είναι το θέμα να σταματήσει εδώ.

Το δικαίωμά σου να ομιλείς δεν σου δίνει το δικαίωμα να παραφράζεις τα λεγόμενα των άλλων βασισμένος σε υποθέσεις... (βλ "προφανώς...")

Δημοσ.

Τα πτυχία δεν λένε τπτ ρε σεις. Δεν νομίζω ότι αμφιβάλει κανείς ότι τα πανεπιστήμια/ΤΕΙ παρέχουν καλύτερη μόρφωση από τα ΙΕΚ αλλά δεν σημαίνει ότι αποκλείεται κάποιο παιδί από ΙΕΚ να είναι καλύτερο από κάποιο παιδί από ΑΕΙ. Άλλωστε δεν βγαίνουν και λίγοι άχρηστοι από τα πανεπιστήμια μας κάθε χρόνο. Δεν καταλαβαίνω γιατί σε αυτή τη χώρα δημιουργούμε κάστες και διαχωριστικές γραμμές στα πάντα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ετσι οπως βγαινουν οι αποφοιτοι με το κιλο πλεον απο τις σχολες δε τρεχει τιποτε κι αν εισαι απο ΙΕΚ ειτε απο τριτοβαθμια σχολη. Ολοι ανεργοι στην ουρα για μια θεσουλα θα ειναι...

Καπου χασαμε το τρενο με τα πτυχια μου φαινεται. Παει ο αλλος εξω, σκαει ενακαρο λεφτα, παιρνει Bsc+Msc απο βαρβατο πανεπιστημιο (οπου πχ δεν υπαρχει περιπτωση ν'αντιγραψεις) κι ερχεται εδω με 900€ μισθο. Ποτε θ'αποσβεσει τα εξοδα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...