lefterhs Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Η ΕΕΤΤ ειναι η αρμοδια αρχη και εχει καθε δικαιωμα να εξεταζει κατα ποσο δικαιολογουνται οι χρεωσεις του ΟΤΕ και καθε εταιρειας τηλεφωνιας σταθερης ή κινητης. Στο παρελθον και εγω εχει ζητησει με e-mail απο την ΕΕΤΤ να μου διευκρινησουν κατα ποσο ειναι νομιμο να σε χρεωνει ο ΟΤΕ για την επενεργοποιηση του ISDN. Προωθησαν την ερωτηση μου επισημα στον ΟΤΕ και συμφωνα με την απαντηση του, εκριναν οτι ειναι αποδεκτη αυτη η χρεωση...
admin.iekep Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Από πότε οι αποφάσεις των ενώσεων των καταναλωτών έχουν ισχύ δικαστηρίου; Απλά αν ο ΟΤΕ σε πάει δικαστικώς θα έχεις ένα παραπάνω χαρτί αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ούτε ότι θα δικαιωθείς ούτε ότι αποδεικνύεται ότι έχεις δίκιο. Αρμόδια για την επίλυση των διαφορών είναι τα δικαστήρια στα οποία μπορεί να καταφύγει ο ΟΤΕ αν δεν πληρώσεις και εκεί θα απαλλαχθείς από την οφειλή και όχι τώρα. Αν κάποιος ξέρει και λέω κάτι λάθος με διορθώνει... φιλε μου οι ενωσεις καταναλωτων εχουν νομικα τμηματα που σε καλυπτουν σε τετοια περιπτωση οπως επισης και η δημοσια υπηρεσια που ανηκω και εχω νομικη καλυψη. απλα να διευκρινησω οτι η καταγγελια μου στην ΕΕΤΤ και ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ και στο ΙΝΚΑ δεν αφορα τη μη ΕΞΟΦΛΗΣΗ/ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ αυτο το δεχομαι να το πληρωσω αν και με συμβουλευουν οι ενωσεις να μην το κανω εγω αυτο που επιθυμω ειναι να ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ετσι ωστε να δικαιωθω για την ταλαιπωρια που ειχα μεχρι να βρεθει το λαθος αυτα ζηταω στην καταγγελια εναντιον του ΟΤΕ ο οποιος τηρει ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ακομα. και φυσικα για να απαντησω στον φιλο η ΕΕΤΤ φιλε μου εχει και ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ εχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΤΕ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ. ελπιζω να σε καλυψα φιλε μου.
admin.iekep Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Η ΕΕΤΤ έχει το δικαίωμα, ακόμα και να επιβάλλει πρόστιμα στον ΟΤΕ φυσικα και εχει το δικαιωμα ειναι η αρμοδια αρχη για τις τηλεπικοινωνιες.
getty Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Σωστός ο admin.iekep άντε να δούμε τι θα γίνει με τον δύσκαμπτο ΟΤΕ...
admin.iekep Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 μεχρι τωρα ο ΟΤΕ δεν εχει απαντήσει σε κανεναν απο τους αρμοδιους φορεις. οταν εχω απαντηση το τι θα γινει θα σκαναριστει το εγγραφο και θα δημιοσευτει. ωστε να ξερετε ολοι τι εγινε και τι μπορειτε να κανετε το θεμα παντως ειναι χρονοβορο απο οτι θα εχετε διαπιστωσει και δεν ξερω αν αξιζει τελικα η ταλαιπωρια και η γραφειοκρατια αυτη. θα δειξει ελπιζω οτι κατι θα γινει.
greek_manager Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 παντως ειναι χρονοβορο απο οτι θα εχετε διαπιστωσει και δεν ξερω αν αξιζει τελικα η ταλαιπωρια και η γραφειοκρατια αυτη. Aυτό είναι το μεγαλύτερο όπλο του πΟΤΕ στις ιστορίες αυτές. Ελπίζει ότι ο καθημερινός εργαζόμενος που δεν ξύνει όλη την μέρα τα μπαλάκια του σαν αυτούς που του δημιουργούν τα προβλήματα, θα πει "που να τρέχω" (ή δεν θα προλαβαίνει καν να το πει αυτό) και θα κάνει άλλη μια φορά τον μαλάκα :neutral: Έστειλα και εγώ την καταγγελία μου σε ΕΕΤΤ και ΓΓ Καταναλωτή και περιμένω πρώτη αντίδραση.
admin.iekep Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 apantisi akoma kamia o logariasmos vevaia me ta anadromika plirothike vevaia ektos ta anadromika pou prosthesan afairesan xrimata pou antisoixousas stin OnDSL Home Dynamic kai prothesan xrimata pou antistoixoun stin OnDSL Office Static koinos to malli pige sta 300 EUROpoula. tora menei na do tha faei timoria kaneis apo ton OTE apo tin EETT dioti i prothesmia teliose gia tin apologia tous.
yorgosd Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 paidia paromoia istoria kai apo mena....exo edo kai 3-4 xronia allaksei ti grammi mou apo pstn se isdn....pote den koitaksa to logariasmo...oso erxotan pigaina kai plirona.pote den eixe erthei kati eksofreniko. koitazo proxtes ton teleutaio logariasmo kai itan 393,50!!!na to to egkefaliko.... koitazo to analitiko kai elege 293(xoris FPA) anadromika....Leo kati lathos tha egine den mporei.... Pairno to 134 kai mou leei mia glikia omologoumenos foni oti epeidi den to ikseran toso kairo oti exo allaksei ti grammi mou to eidan tora kai mou esteilan ola ta parapano pagia pou eprepe na plirono toso kairo mazemena!!!!!!!!!diladi ta 8 euro diafora metaksi tis isdn kai pstn *4 peripou xronia....piga ston ote kai tous eipa oti thelo na tin kano pali pstn kai autoi anti na mou zitisoun signomi gia tin oli diadikasia prospathousan na me peisoun na paro connex!!!!!!AN EINAI DINATON!!!!!!!eno eixa neuriaei poli asxima plirosa kai efiga gia na mi vgo ektos eautou....Auta ta liga, apo ena akoma thima tis aneuthinotitas kai tis proxeirotitas tou megaliterou tilepoikinoniakou paroxou ton valkanion....
StEvEd Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 e re yorgo me kanes k gelasa!Sorry kiolas Gia gelia k gia klammata einai tetoies periptoseis! Kai einai na mi sou tixoun...Polla simvainoun k kalo einai na ta psaxneis (Periptosi se geitones pou eixe ftharei to kalodio kai opote milage o enas xronotan o allos!Prin 4 xronia ayto!)Koitate ti plironete kai ti ipografete...
admin.iekep Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 ΝΑΙ αλλα αν το λαθος γινει σε εταιρεια η σε δημοσια υπηρεσια οπως αυτη που δουλευω ΔΕΝ ΖΗΤΑΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ στους ΙΔΙΩΤΕΣ γιατι κανουν διακρισεις. αυτο ειναι το παραπονο μου. τελικα ο λογαριασμος ηρθε 24 ευρω αναδρομικα τελη συνολο λογαριασμου 300 ευρω. αναμονη της αποφασης απο ΕΕΤΤ αν υπαρξει τιποτα.
MoUCLAs Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Φιλε μου εγω είμαι μαζί σου.. μιας και θα μπορούσε να είχε συμβεί το ακριβώς αντίθετοο.. το οποιο ολοι μας ξέρουμε ότι είναι και πιο πιθανόο...! Εγω βαρεθεί αυτούς τους αμόρφωτους Υπαλλήλους του ΚΩΛΟΥ.. που δεν εχουν ιδέα τι τους γίνεται.. έχουν μάθει 5 προτάσεις και ανάλογα διαλέγουν και σου την τσαμπουνάνε!!
admin.iekep Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Αγαπητοι μου φιλοι θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι απο την καταγγελια μου προς την ΕΕΤΤ και την ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ το αποτελεσμα ηταν να στειλουν ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ προς τον ΟΤΕ και τιποτα παραπανω οπως και περιμενα και εγω φυσικα ως ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ να κανω το χρεος μου και να πληρωσω τον λογαριασμο κανονικα με τα αναδρομικα συνολο 300 ευρω. Οπως καταλαβατε και φυσικα το γνωριζατε οταν πας ως ιδιωτης το αποτελεσμα ειναι το παραπανω βεβαια δεν γνωριζω αν εγινε καμια εσωτερικη επιτροπη και αν συνεβει τιποτα εγω ξερω οτι ουτε καν συγνωμη για το λαθος τελικα δεν ζητησαν αναιρεσαν ακομα και την επιστολη που ειχαν στειλει οτι θα ερευνουσαν αν ηταν λαθος του υπαλληλου τους και φυσικα για τον τροπο που το χειριστηκαν οι υπαλληλοι τους. Το μονο ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που δινω ειναι στην ΟΤΕΝΕΤ η οποια ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ λεγοντας και προς την ΕΕΤΤ και την ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ οτι εγω οταν ΖΗΤΗΣΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΥΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΜΕΣΩΣ τα οικονομικα ζητηματα ειναι ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΤΕ. Τελικα σε αυτην την χωρα ως ΙΔΙΩΤΗΣ δεν βρισκεις το δικιο σου θα πρεπει να κανεις οτι και εγω απο εδω και περα να πηγαινεις με την ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ που δουλευεις η με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ που δουλευεις μονο τοτε σε υπολογιζουν. Αυτο το λεω διοτι εκει που εργαζομαι εγινε παρομοιο λαθος και οχι μονο δεν πληρωσαμε τα αναδρομικα αλλα ζητησαν και συγνωμη τα συμπερασματα δικα σου. ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ σε οποιον εχει παρομοιο προβλημα εγω πλεον οτι προβληματα εχω θα τα λυνω με τον "πλαγιο τροπο" δυστυχως γιατι δεν μου αρεσει αλλα ειναι ο μονος τροπος που δουλευει σε αυτην την χωρα και βρισκεις το δικιο σου.
admin.iekep Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Επισης προς ενημερωση σας Με πηρε μια κυρια (τα στοιχεια της τα εχω ολα) ειναι η διευθυντρια του τμηματος ADSL στο 134 μου ζητησε συγνωμη για το λαθος των υπαλληλων ή της υπηρεσιας μου ζητησε να κοψει πιστωτικο για τον οτε το ποσο που χρεωθηκα απο λαθος και οπως ηταν φυσικο εγω αρνηθηκα λεγοντας οτι την ευχαριστω μονο και μονο για την επισημη συγνωμη της. για μενα το θεμα εχει ληξει ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΗΝ ΟΤΕΝΕΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΒΡΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ. ΑΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΓΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ. Κυριοι μπορειτε πλεον να το ΚΛΕΙΔΩΣΕΤΕ το παρον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.