Προς το περιεχόμενο

A8N SLI SE "Problem"

Sam1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H A8N SLI SE είναι η μητρική του Η/Υ μου. Όταν τον αγόρασα στα specs ανέφερε πως διαθέτει 6 channel sound card... Εγώ από πίσω όμως βλέπω 3 τρύπες και όχι 6... Που είναι το 6κάναλο ΟΕΟ!?!?!?

:idea: Μετά από πληροφορίες που κατάφερα να συλλέξω κατέληξα στο συμπέρασμα πως η κάρτα είναι 2 channel hardwarικά και 6 channel softwarικά. Η γνωστή μούφα των εταιριών...

Anyway είναι εις γνώση μου πως δε θα έχει καλή απόδοση, έστω και έτσι όμως έχω μία απορία: Πού στη γη θα βρω τους drivers του 6 channel εφόσων δεν περιέχονται σε κανένα CD και σε κανένα site της κατασκευάστριας εταιρίας ;;;

Please help me!!! Όποιος μπορεί να ρήξει φως στο τούνελ!!!

Δημοσ.

TO 6kanalo paizei me 3 trypes. To kathe karfi pou mpainei stin kathe trypa einai gia 2 kanalia. Pio sygkekrimena i 1h trypa tha einai gia ton mprostino ixo Aristera-Deksia, i 2h trypa tha einai gia ton piso-surround ixo Aristera-Deksia kai i 3h trypa tha einai gia to Kentriko kai to Subwoofer.

Δημοσ.
TO 6kanalo paizei me 3 trypes. To kathe karfi pou mpainei stin kathe trypa einai gia 2 kanalia. Pio sygkekrimena i 1h trypa tha einai gia ton mprostino ixo Aristera-Deksia, i 2h trypa tha einai gia ton piso-surround ixo Aristera-Deksia kai i 3h trypa tha einai gia to Kentriko kai to Subwoofer.

Φίλε μου σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση,;) το γνωρίζω αυτό που λες, ρυθμίζεις από την κάρτα ήχου τα “line in” και “mic” να λειτουργούν σαν speaker outputs. Για να πραγματοποιηθεί όμως αυτή η ενέργεια δεν αρκούν οι απλές ρυθμίσεις από την κάρτα ήχου στο κάτω δεξιά εικονίδιο.:-? Χρειάζεται κάποιο software. Αυτό ψάχνω να βρω...:(

Δημοσ.
Πρεπει να σου εχει ενα software μεσα στο κουτι.

Αν εννοείς το κουτί που μου έδωσαν μαζί με τον Η/Υ, έχει όντως ένα software το οποίο όμως περιορίζεται σε απλούς drivers και τίποτα παραπάνω...

Δημοσ.

Στο BIOS πρέπει να υπάρχει μία επιλογή για το πως θα λειτουργεί η κάρτα, σαν 2-channel ή σαν 6-channel δηλαδή. Λογικά το πρόγραμμα της κάρτας δεν την βλέπει εξακάναλη τώρα επειδή είναι επιλεγμένη η δικάναλη λειτουργία.

Δημοσ.

αν εχεις το τσιπακι realtek 6-7-8.50 τοτε πρεπει να εγκαταστησεις ενα προγραμα που θα βρεις στην asus αφου δεν στο δωσανε και εχει ολες τις ρυθμισεις. αλλα προσεξε γιατι μπορει να υποστηριζει το 5.1 η 6.1 αλλα μονο σε digital... εδω θα το βρεις

http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=A8N-SLI%20SE

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ Narayan, S2Katana και specialy u panos_mp. Η λύση ήταν όλα σε συνδιασμο. Ρύθμισα το BIOS σε 6channel και πέρασα το Patch που μου έδωσε ο panos_mp. Επιτέλους ακούω 5.1 και σας πληροφωρώ, έτσι για την ιστορία, δεν έχει καμία διαφορά από το hardware 5.1, αν εξαιρέσεις ότι δεν έχω καμία line in, όλα είναι άψογα.

Και πάλι ευχαριστώ.;-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...