james_ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 grafw apo ti tileorasi (mesw kartas tileorasis) diafores tainies kai ekpompes se video clip(Greek.TVRip.XviD.FrTV.VAs).Pws mporw na tis grapsw se DVD kai na paizetai se DVD player?
astrea966 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 με το nerovision express μπορεις να το κανεις.ειναι απλο και ευχρηστο
tvagge Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 VSO ConvertXtoDVD WinAVI Video Converter "Μουλαρωσε" τα. Απλουστατα και ευχρηστα.
memos31 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Nα ρωτησω και εγω κατι μπαμ μπαμ?Πως κανουμε τα βιντεο κλιπ mp3.Εχω ενα dvd με τους maiden.
neofix Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 VSO ConvertXtoDVDWinAVI Video Converter "Μουλαρωσε" τα. Απλουστατα και ευχρηστα. Μπορείς να κάνεις και κάποιο photo album μαζι με video με αυτά τα προγράμματα;
Trapper Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 leomar_7 έγραψε: Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο james_ (Greek.TVRip.XviD.FrTV.VAs). auto ti einai??? Χωρίς να έχω κάποια ιδιαίτερη γνώση ιερογλυφικών κτλ η μετάφρασή του μου κάνει κάτι από Greek TVRip = ελληνικό TVRip XviD = ο χρησιμοποιούμενος codec FrTV = Frapogallo team VAs = ο μεγαλύτερος capper της Frapogallo team Μου φένεται λοιπόν ότι ο φίλος james_ δεν είναι αυτός που γράφει τις εκπομπές, αλλά τις παίρνει από κάποιο άλλο γνωστό site που δραστηριοποιείται η frapogallo team... Τουλάχιστον τα του Καίσαρος να πηγαίνουνε τω Καίσαρι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.