Προς το περιεχόμενο

αναβάθμιση μνήμης HP και εγγύηση

desertman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω ένα HP Pavilion 5023EA με 256MB μνήμη και αγόρασα ένα επιπλέον DIMM 256MB..

πριν το τοποθετήσω έστειλα email στην HP Ελλάς για να ρωτήσω εάν θα χάσω την εγγύηση εφόσον το ανοίξω για να βάλω την μνήμη...

μου απάντησαν ότι όντως θα χάσω την εγγύηση και μου πρότειναν να απευθυνθώ στους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες Westnet και Infoquest...

τηλεφώνησα στην Infoquest και ο τεχνικός μου είπε ότι δεν θα χάσω την εγγύηση εάν την τοποθέτήσω μόνος μου, εφόσον δεν προξενήσω κάποια βλάβη...

σημειωτέον ότι η εργασία για την τοποθέτηση της μνήμης χρεώνεται 22 ευρώ...όσο κοστίζει και η μνήμη...!!!!

έχει κάποιος άλλος HP και ανάβαθμισε την μνήμη μόνος του...?

δεν ξέρω τι να κάνω...

δεν θέλω να δώσω 22 ευρώ για μια απλή τοποθέτηση μνήμης αλλά απο την άλλη φοβάμαι ότι θα χάσω την εγγύηση

Δημοσ.

emena sthn hp mou eixan pei na parw mnimi hp pou sinistousan kai kostize ta triplasia kai na to paw ekei gia na mou tin allaksoun (na anoiksoun ena kapaki kai na valoun th mnimi) kai na tous plirwsw giati tha erixnan trelo idrwta! episeis eixa rwtisei gia simvath mnimi kai oxi hp kai mou eixan pei tha xaseis thn egyhsh! sthn teliki phra mia mnimi monos thn egatesthsa monos kai otan to piga sthn hp gia kapoio allo provlima den eipan tpt.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Είναι απλα τα πράγματα φίλε μου.

Αγοράζεις την μνήμη να προσέξεις να είναι η σωστή και την τοποθετείς χωρίς να αφήσεις σημάδια στο καπάκι και της βίδες και αν ποτε σου χαλάσει το notebook την αφαιρείς και τους το πας για service.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...