Προς το περιεχόμενο

USb hub και ψυχοφθορο προβλημα!!

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορει και να τα ξερετε πανω-κατω. ολα αρχισαν πριν απο λιγους μηνες που ειχα τις συνεχομενες αποσυνδεσεις και ειχα τρελαθει! δεν ηξερα τι να κανω. εκανα 2 format, αλλα τιποτα. τελικα εφταιγε το usb hub και συνδεσα το router σε θυρα usb του υπολογιστη. μετα ξανααγορασα το ιδιο hub και παλι τα ιδια. εβαλα το χειρηστηριο κολλουσε, εβαλα το ποντικι, κολλαει!! αργει να ανοιξει ο firefox! Κολαση! και δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται αυτο!

το αρχικο hub το ειχα απο το προηγουμενο καλοκαιρι και ξαφνικα τον μαρτιο αρχισαν τα προβληματα. ενταξει λεω θα χαλασε, αγοραζω καινουριο αλλα παλι τα ιδια! τι γινεται βρε παιδια; τι μπορει να φταιει; λες και δεν το δεχεται πια. δεν υπαρχει συμβατοτητα.. θα τρελαθω. τωρα δεν ξερω που να βαλω το ποντικι και το χειρηστηριο..

ειναι και το αλλο. μολις κλεινω το hub ενω ο υπολογιστης ειναι ανοικτος μου βγαζει μπλε οθονη και ο υπολογιστης κανει επανακινηση.

ζηταω απεγνωσμενα την βοηθεια σας!!

* να μπω οτι δεν ειναι θεμα power management, αφου η καθε θυρα διαθετει 500Mah ενω το ποντικι τρωει μονο 100Mah. οποτε κατι αλλο φταιει. κατεβαζω τωρα κατι fixes να δω αν θα γινει τιποτα.. *

Δημοσ.

έτσι όπως τα γράφεις εγώ το μόνο που μπορώ να καταλάβω είναι ότι έχει χαλάσει η θύρα usb της mobo....δοκίμασες σε άλλη θύρα;;;

τα hubakia σε άλλο pc τα δοκίμασες;;;;(αν και είναι σίγουρο ότι θα δουλέψουν)

Δημοσ.

δοκιμασα και σε αλλη θυρα της mobo. γιατι να εχει χαλασει ετσι ξαφνικα; αν και εγω κατι τετοιο νομιζω.. και τι θα κανω αν ειναι οντως χαλασμενη; γινεται να την αλλαξω;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...