Προς το περιεχόμενο

programma dimiourgias periodikou

djr1978

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

den dieukrinises an 8a einai e-magazine i 8a tupw8ei kanonika...

ta pragmata einai apla:

* Photoshop gia epe3ergasia photo kai kataskeuh maketas.

* Corel gia kataskeuh maketas (edw mporeis pio eukola na pai3eis me ta grammata)

* Quark Xpress i Adobe InDesign gia selidopoihsh...

bebaia eida kai to akraio.. selidopoihsh se corel.. oi an8rwpoi itan psixopa8eis.. to corel exei polla + alla exei kai ena fobero - otan prokeite gia keimeno (ar8ro)

Δημοσ.

Quark Xpress στο συνιστώ ανεπυφίλακτα.

Το χρησιμοποιούν στις περισσότερες εφημεριδες και περιοδικά.

Βέβαια είναι λίγο δύσκολο να το μάθεις, αλλά αν τα καταφέρεις είναι κορυφαίο.

Δημοσ.

Άλλη μία ψήφο στο Quark Xpress... Πόλυ καλό πρόγραμμα.

Και μισή ψήφο στο InDesign :) :) :) (μισή, γιατί έχω ακούσει πολύ καλά λόγια άλλα δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.)

Δημοσ.

to InDesign einai kata kapoio tropo h "anaba8misi" tou pagemaker pou prouphrxe apo tin Adobe..

Polles efimerides xrisimopoioun akoma to pagemaker.. to opoio einai gelio sto na to ma8eis.. alla exei ena bug.. periorismena grafika. alla oi efimerides (oi perissoteres) xrisimopoioun rizoxarto opote klain.

parola auta stineis entupo sto polu xalaro.

Egw gia na stisw mia efimerida 24 selidwn me to pagemaker 8elw konta stis 5 wres. (moni mou kai me daktulografisi keimenwn+scannarismata)

bebaia i teleutaia ekdosi tou pagemaker pou upirxe itan to 7.0 to opoio itan moufa .. kai to 6,5 to opoio upostirize (epitelous) ton sulabismo.

Twra to InDesign akoma den to epiasa sta xeria mou.. parolo pou exw kai prog kai book.. but still apo oso exw dei einai much better...

buhuhu i need vacations!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...