Προς το περιεχόμενο

6600gt Pixelview

Tetix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Είμαι ένας όχι τόσο απαιτητικός gamer, αλλά θα ήθελα να αλλάξω επιτέλους και την κάρτα γραφικών, που είναι η GeForce 5200... Βασικά θέλω να ευχαριστηθώ λίγο το lineage στο οποίο κολλάει, αλλά και το Need for Speed και ίσως κανένα καινούριο που θα βγει.

Προσανατολίζομαι προς την 6600gt. Θα ήθελα να μου πείτε αν συμφωνείτε και αν ναι ποιο απ'όλα τα μοντέλα να πάρω.

Είδα μια Pixelview στα 130, νομίζω είχα διαβάσει ότι είναι από τις καλύτερες;!;!

Ευχαριστώ πάρα πολύ!

Δημοσ.

agp εχεις να υποθεσω? περιγραψε μας λιγο το συστημα σου.. μνημες επεξεργαστη μητρικη σκληρο.. τροφοδοτικο!

Δημοσ.

AsRock Dual Sata II

Athlon 64 3500+

512 ddr

Heroichi ace 420pb

Προς το παρον έχω AGP ναι, αλλά η motherboard υποστηρίζει και τα 2

Δημοσ.

θα σου πρότεινα 7600gt ή x1800gto (Shader Model 3.0) ή μεταχειρισμένη 7800gt λίγο παραπάνω από τα 200.

γύρω στο 150αρι ati x850xt ή x800gto2 οι οποίες είναι γρήγορες και πουσάρονται και αρκετά.

αν αυτές δεν σου κάνουν πάρε μια 6600gt να κάνεις τι δουλειά σου και τελείωσες :)

υπάρχει και η επιλογή να μείνεις με αυτή που έχεις και να περιμένεις το dx 10 κατι το οποίο δεν θέλεις φαντάζομαι :D

η 5200 σε σχέση με τις παραπάνω κάρτες είναι φυσικά η μέρα με τη νύχτα

άντε καλές αγορές

(προσωπικά αυτή τη στιγμή θα έπερνα αυτήν: http://my-shop.ath.cx/eshop/catalog/product_info.php?products_id=14230 7600gt με 188€ τελική)

Δημοσ.

και pci express? μπραβο.. παντος αν κανεις την κινηση οντως, και εγω προτεινω την 7600gt που σου προτεινε ο tarrasque ειναι πιο αναβαθμισμενη απο 6600gt στην ουσια, και εχει φτιαχτει για pciexp(η γενια 6χχχ ειχε μετατραπει αρα καλυτερα να παρεις κατι πιο "μαμα"). για 50 ευρω μην πας σε πιο χαμηλη κατηγορια.αν αλλαξεις και τπτ να μην ειναι ακυρη. παντος απο φιλο που ειχε παρομοιο συστημα με το δικο σου με 6600gt με 800χ600 επαιζε το most wanted.

Δημοσ.

Eυχαριστώ και πάλι... Άρα οι επιλογές είναι 7600gt-6600gt-x800gto2-x850xt-x1800gto...

Nα αποκλείσω καμία; Με νοιάζουν κυρίως αυτά τα δύο games τώρα (la2 και nfsmw). Nα προσθέσω ότι θα βάλω ακόμα μία 512 μνήμη.

Δημοσ.

και εγω λεω να παρεις χ850 η εστω χ800 και μια 6800 καλη επιλογη

θα ηταν αλλα εξαρταται τις ευκαιριες

παντως η χ850 ριχνει παρα πολυ

στα νεα παιχνιδια ειδικα στην 6600 οποτε βλακεια θα ηταν να επερνες μια 6600 τωρα διοτι δεν θα σου κραηισει πολυ σε λιγους μηνες θα θελει αλαγμα

Δημοσ.

Όπως φαίνεται θα πάρω κάτι μεταχειρισμένο... Οι δύο προσφορές που έχω είναι:

GecubeX800GT 256MB DDR2 - 140ε

ATI RADEON X800XL GECUBE PCIe με 256MB RAM 256bit GDDR3 - 120ε

Μου φαίνεται ότι η x800XL έχει καλύτερες επιδόσεις από την πρώτη. Είναι έτσι;

Oι Gecube προτείνονται ή όχι;

Επειδή απ'ότι φαίνεται θα πάρω κάποια x800, ας πει κάποιος δυο κουβέντες για τα μοντέλα που κυκλοφορούν, αν και οι xl/xt είναι νομίζω καλύτερες.

Αν τελικά δεν συμφέρει κάποια από τις προηγούμενες θα ήθελα μια x850 για να την κρατήσω κιόλας. x850xt είναι καλή επιλογή;

Δημοσ.
Γεια σας! Είμαι ένας όχι τόσο απαιτητικός gamer' date=' αλλά θα ήθελα να αλλάξω επιτέλους και την κάρτα γραφικών, που είναι η GeForce 5200... Βασικά θέλω να ευχαριστηθώ λίγο το lineage στο οποίο κολλάει, αλλά και το Need for Speed και ίσως κανένα καινούριο που θα βγει.

Προσανατολίζομαι προς την 6600gt. Θα ήθελα να μου πείτε αν συμφωνείτε και αν ναι ποιο απ'όλα τα μοντέλα να πάρω.

Είδα μια Pixelview στα 130, νομίζω είχα διαβάσει ότι είναι από τις καλύτερες;!;!

Ευχαριστώ πάρα πολύ![/quote']

φιλε πριν 1 μηνα αγορασα μια 6600gt - τωρα που επεσαν οι τιμες και αξιζει να την παρεις.

παιζει αψογα χωρις κανενα προβλημα.

τωρα αν βρει σε καλη τιμη μια χ800 να την προτιμησεις γιατι ειναι πολυ ανωτερη - πατνως για μια φθηνη σχετικα λυση η 6600gt θα σου εναι οκ:)

Δημοσ.

k gw de tha sou proteina thn 6600gt, pleon einai poly "ligh", kalytera na dwseis +50eurw k na pareis mia 7600gt, exoun megalh diafora.

O,ti k an pareis pantws, parto gia pci-e omws, mh pareis tzaba gia agp ^^

thn idia mobo exoume k exw dokimasei k to agp k to pci-e, k ta 2 einai apsoga :)

Δημοσ.

Αλήθεια λες!!! :o Ωραία! :smile: Να σου πω,θα βγουν σε όλες τις μάρκες πχ ASUS ή μόνο XFX Pixelview κτλ?Και πόσο θα κυμένεται η τιμή τους?

Εγώ που δεν θέλω πάρα πολλές απαιτήσεις στα γραφικά ποια λέτε να πάρω από τις δύο,την 6600GT ή την 7600GT?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...