Προς το περιεχόμενο

Δεν έκανα recovery disks μόλις το πρωτοάνοιξα. Πειράζει ΠΟΛΥ??

Sadako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις τελευταίες μέρες έχω ένα δανεικό λάπτοπ απο ένα φίλο που το αγόρασε και μου το έδωσε να του περάσω κάποια προγράμματα. Δεν είχα πιάσει ποτέ ξανά λάπτοπ στα χέρια μου, δεν είχα ξαναασχοληθεί. Με desktop έχω μια κάποια σχετική εμπειρία..

Λοιπόν, στο δια ταύτα. Το λάπτοπ είναι ένα HP dv4450. Όταν το άνοιξα για πρώτη φορά (αμφιβάλλω αν το είχε βάλει κάν στην πρίζα το παιδί πριν μου το δώσει), στην αρχή αρχή όταν άνοιξαν τα XP (ελληνικά), μου ζήτησε αν θέλω να κάνω recovery disks. Συνηθισμένος απο τα desktop δεν έδωσα σημασία, λέω "σιγά, αν θελήσει, του κάνω ένα φορμάτ και τελείωσε". Διαβάζοντας όμως εδώ μέσα, κατάλαβα ότι καλό είναι να υπάρχουν αυτά τα recovery disks (αν θυμάμαι καλά, 2 DVDs χρειάζονται).

Το ερώτημα μου είναι το εξής. Εγώ απο τότε έχω περάσει αρκετά προγράμματα. Αυτό πειράζει πολύ? Εννοώ..αυτά τα recovery disks λειτουργούν σαν τις παλιές boot disks?? Ή σαν το πιο οικείο μου system restore που επαναφέρει το σύστημα σε μια παλαιότερη κατάσταση? Γιατί στη δεύτερη περίπτωση, δεν ξέρω αν οφελεί να τα κάνω απο τη στιγμή που ήδη έχω περάσει κάποια προγράμματα που επηρεάζουν και το περιεχόμενο, και τη registry κλπ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...