Προς το περιεχόμενο

.sub to .srt, γίνεται αυτή η μετατροπή?

giankyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια ταινία που οι μόνοι υπότιτλοι που βρίσκω είναι Αγγλικοί και .sub! Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει η δυνατότητα μετατροπής σε .srt ούτως ώστε να τους μεταφράσω.

Δημοσ.

υπαρχει,ναι. time adjuster. ανοιγεις τους sub, πας μετατροπη, και του ζητας το: 00:00:00-00:00:00 (βελακι) 00:00:00-00:00:00, και σου κανει τη μετατροπη σε χρονους. κανεις SAVE, το αρχειο σου , με ονομα πια movie.srt.

ETOIMO!

Δημοσ.

Tι λές? Είναι εντελώς διαφορετικά formats, αυτό που λές είναι αδύνατον! Μπορεί να γίνεται η αναπαραγωγή απλά, αν το πρόγραμμα που το παίζει να αναγνωρίζει την σωστό extension..

Δημοσ.

Μάλλον κάτι δεν πάει καλά με τους .sub που έχω.. Μου βγάζει αυτό το μήνυμα, πατάω ναι και στα μισά μου πετάει το error.

16gc2.jpg 26fo.jpg

Φίλε sret με το Subtitle Workshop πως μπορώ να το κάνω?

Δημοσ.

Η επέκταση sub είναι πολύ κοινή για υπότιτλους και ΔΕΝ αντιστοιχεί σε ένα συγκεκριμένο format. Μπορεί να είναι ακόμη και VobSub (αν συνοδεύεται από .idx).

Μπορείς να παραθέσεις τις πρώτες γραμμές του αρχείου; Λογικά με το Subtitle Workshop θα κάνεις πολύ εύκολα τη μετατροπή.

Και φυσικά μπορείς να τους μεταφράσεις ακόμα και σαν .sub με οποιονδήποτε text editor. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...