Mantis_C_P Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Καλημέρα στην παρέα. Έχω παιδευτεί πάρα πολύ αλλά το ubuntu αρνείται πεισματικά να με συνδέση στο δίκτυο.Έχω διαβάσει πολλά φόρουμ σχετικά με το θέμα αυτό αλλά δεν μπορώ να βρω που κάνω λάθος.Το modem το βρίσκει στην com1 , είναι εξωτερικό σειριακό zoom v92. Καταχωρώ τα στοιχεία της σύνδεσης username-password , ακούω απο το μεγαφωνάκι το σήμα του ΟΤΕ αλλά κλήση δεν κάνει. Έχω τρέξει σαν root το pppconfig και έχω αλλάξει το ATDT ΣΕ ATX3DT αλλά και πάλι δεν με θέλει. Αυτά γίνονται στο περιβάλλον Gnome. Αντίθετα με το περιβάλλον KDE συνδεόταν στην εξωτική ταχύτητα των 9600 αλλά μετά από λίγο έβγαζε μήνυμα ότι ο δαίμονας πέθανε ξαφνικά.! Δεν ξέρω τι άλλο να σκέφτω. Κάθε δυνατή βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Αν γίνεται να είστε αναλυτικοί όσο γίνεται γιατί δεν είμαι και γκουρού πάνω στο linux.
NeTd4mN Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Kalhmera, thimame oti to ATDT to ekana ATX0 kai oti sto /etc/ppp/options to "lock" to kaneis comment, dhladh "# lock" (xwris ta ""). Kai apo KDE epeze meta mia xara twra gia gnome try it.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.