mikelamar Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Γιατι δεν μπορω να ανεβασω animated avatar που πληρει τις προυποθεσεις σε μεγεθος και pixel?????
DrLo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δε νομίζω ότι δεν υποστηρίζονται animated Avatars. Απόδειξη το Avatar του kostastnt
mikelamar Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δεν ειπα οτι δεν υποστηριζονται...ειπα οτι κατι φταιει και δεν μπορω να τα ανεβασω.
MariaTs. Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δε νομίζω ότι δεν υποστηρίζονται animated Avatars. Απόδειξη το Avatar του kostastnt To δικό μου δεν είναι animated?
mikelamar Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Οκ δοκιμαστε να το αλλαξετε και πειτε μου...θα το κανω copy το δικο σου να το δοκιμασω και το αλλαζω επιτοπου.
mikelamar Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 You may not upload animated images. Αυτο μου απαντα σε καθε animated avatar.
MariaTs. Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Έχεις δίκιο! Μάλλον αυτό θα οφείλεται στην αναβάθμιση που έγινε πριν λίγο καιρό στο ινσόμνια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.