mikelamar Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Υπαρχουν προγραμματα data recovery που να λειτουργουν μετα απο format? Προφανως κατι ξεχασα να σωσω...ευτυχως δεν ηταν δικα μου...
Mavronasel Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δεν νομίζω φίλε μου να βρείς κάτι τέτοιο δυστυχώς.
AoD Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 και όμως υπάρχουν αφθονα( και πολλα απο αυτα δωρεάν και πολύ αξιόπιστα) αρκει το φορματ, άν έχει γίνει απο windows να έχεις επιλέξει το quick format.google it!!! ...φιλε Mavronasel αν δεν είσαι σιγουρος σε παρακαλώ μην κανεις τον κόπο και απαντάς.
NullScan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Όπως επίσης και το get data back for ntfs (υπάρχει και για fat32). Το πρόγραμμα δέν δουλεύει μόνο μετά από quick format αλλά και μετά από κανονικό. Πάνε χρόνια από τότε που το χρησιμοποίησα αλλά δούλευε άψογα.
tornado Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 get data back for ntfs οντως το χρησιμοποιησα πριν λιγες μερες με ενα 80αρι δισκο.... χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος μου τα επανεφερε ΟΛΑ!
cmelegos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 paidia na prosexoume ti leme yparxoun polla. mikelamar an den ta brikes steile mou ena pm na sou steilw lista
kalaeimaigr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Αν θες υπαρχει και το Filescavenger v3.0.1 εγω οσες φορες το δοκιμασα με βοηθησε http://www.quetek.com/prod02.htm
mikelamar Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Ξέρετε εγω δεν εκανα quick format εκανα το αργο και σιγουρο...ξερετε καποιο συγκεκριμενα που θα βοηθησει σ'αυτη τη περιπτωση η να αρχισω να δοκιμαζω τα παντα?
NullScan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δοκίμασε το get data back όπως σου είπα πιό πρίν.
tsakonas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 kserw apo egguro atomo oti exei ginei data recovery se disko me 6 format......ena 10% mono fisika alla ginetai...good luck
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.