Προς το περιεχόμενο

Μπορω να ενωσω τα τηλεφωνα απο δυο διπλανα διαμεριματα με την ιδια dsl?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και αγοραζω το διπλανο μου διαμερισμα και σιγουρα δεν χρειαζομαι και δευτερη τηλεφωνικη γραμμη, γινεται να με καποιο τροπο οι μπριζες τηλεφωνου του διπλανου διαμερισματος να συνδεονται με το δικο μου νουμερο και ετσι οταν καποιος με καλει να χτυπαει και στα δυο διαμερισματα?

Δεν πιστευω να υπαρχει κανα προβλημα με την συνδεση shared LLU Vivodi?

Δημοσ.

Ναι γίνεται... Ζήτα όμως την βοήθεια ενός ηλεκτρολόγου όμως γιατί δεν είναι και τόσο εύκολο...

Δημοσ.

Πάρα πολύ εύκολο είναι... απλά πηγαίνεις στο ισόγειο/υπόγειο που έχει η πολυκατοικία τον πίνακα των τηλεφώνων και ενώνεις τις παροχές των δύο διαμερισμάτων με την ίδια γραμμή που έρχεται από τον ΟΤΕ.

Δημοσ.
Πάρα πολύ εύκολο είναι... απλά πηγαίνεις στο ισόγειο/υπόγειο που έχει η πολυκατοικία τον πίνακα των τηλεφώνων και ενώνεις τις παροχές των δύο διαμερισμάτων με την ίδια γραμμή που έρχεται από τον ΟΤΕ.

sostos ;) etsi orepei na kanei

to mono provlima hparxi ean h grami einai isdn :(

Δημοσ.

Και πως βρισκουμε τις γραμμες κατω στο υπογειο? Βαζουμε μια μπαταρια στα καλωδια του διαμερισματος και ψαχνουμε κατω στο κουτι για δυο καλωδια που θα αναψουν ενα λαμπακι που θα ενωσουμε?

Για να μην ξηλωνω μπριζες μηπως υπαρχει κανα ετοιμο γκατζετακι μπαταριας-βυσματος να μπαινει κατευθειαν στο φις της μπριζας οτε?

Δημοσ.

Και φυσικά πρέπει να ενημερώσεις τον ΟΤΕ για αυτή σου την κίνηση. Μάλλον καλύτερα να τους πεις να το κάνουν αυτοί.

Νομίζω όμως πως νομικά, απαγορεύεται αυτό, ας είναι ο ίδιος ιδιοκτήτης.

Στη ΔΕΗ το έχουν προβλέψει και απλά τους ενημερώνεις ότι από το ίδιο ρολόι θα παίρνουν ρεύμα 2-3-4-5-χ διαμερίσματα και απλά σε χρεώνουν παραπάνω δημοτικά τέλη, ερτ κτλ, γιατί έχεις περισσότερα τετραγωνικά.

Στον ΟΤΕ δεν ξέρω αν έχουν προβλέψει κάτι τέτοιο.

Όλα αυτά για να είσαι εσύ καλυμένος σε τυχόν έλεγχο.

Δημοσ.

Εγω θα απομονωνα την γραμμή που έρχεται από το κουτι της πολυκατοικίας , με ενα τρυπανάκι τρυπα στη μεσοτοιχία και γεφύρωμα μιας πριζας.

'Η ασύρματο dect και τέλος

Δημοσ.
Εγω θα απομονωνα την γραμμή που έρχεται από το κουτι της πολυκατοικίας ' date=' με ενα τρυπανάκι τρυπα στη μεσοτοιχία και γεφύρωμα μιας πριζας.

'Η ασύρματο dect και τέλος[/quote']

swstoooosssss:-D :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...