dkangel000039 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 και μαυρο και πρασσινο και κιτρινο και μπλε θα εκανα γαμπρο μου και συνεχισε τα ψεματα και τις αυταπατες αν επιμενεις οτι εισαι δημοκρατης-και δεν εισαι ρατσιστης, ομως κατα βαθως δε θα πεισεις ουτε τον εαυτο σου. αλλα επιμενω apple mac
Lucifer Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Εντάξει όταν η παιδεία μας μάς υπαγορεύει πως έχουμε τόσο την εμπειρία και την διορατικότητα να καταλήξουμε στο ότι μαύρος είναι αυτός που την έχει μεγάλη, πουλάει CD και χαμογελάει πλατιά, είναι κατανοητή η άρθρωση τέτοιων απόψεων.
geovard Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 και συνεχισε τα ψεματα και τις αυταπατες αν επιμενεις οτι εισαι δημοκρατης-και δεν εισαι ρατσιστης' date=' ομως κατα βαθως δε θα πεισεις ουτε τον εαυτο σου. [/quote'] Από πού το συμπέρανες αυτό γιά να δω τη συλλογιστική σου. Έπειτα αυτό το mac πού πετάς ξαφνικά μού λέει ότι γιά άλλο thread έψαχνες καί αλλού σε έβγαλε ή μού φαίνεται?
GI@RG@S Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 χαχαχα συνεχιζω να γελαω .... geovard διαβασε την σελιδα 3 προς τα κατω και θα καταλαβεις ..... ρε paredwse που εισαι να κλειιιισειιιςς το τοοπιικκκ ρεεεεεεεεεεεεε ΥΓ. dkangel μην παρεις mac περιμενε να παρεις turion x2 ρεεεε.....οκ!!!
geovard Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Εσύ πάλι τι διάβασες καί κατάλαβες. Η γελάς χωρίς να καταλαβαίνεις.Γιατί τότε....
GI@RG@S Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 να καταλαβω τι???Αυτα που εγω εγραφα στη σελιδα 3 ???!!!!!! $!#@#%@
geovard Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Διάβασε ποιά είναι τα χαρακτηριστικά τού φόρουμ Μπλά-Μπλά γιά να δείς ότι λέει γιά χαλαρή συζήτηση χωρίς εντάσεις.Έπειτα το θέμα ρατσισμός αφού προέκυψε στο thead είναι πρωτίστως κοινωνικό πρόβλημα καί δευτερευόντως πολιτικό. Τώρα γιατί μού αναφέρεις τη σελίδα 3 καί πού εμπλέκομαι εγώ δεν καταλαβαίνω.Τέλος πάντων καλό είναι να είμαστε εύστοχοι σε ότι λέμε. edit: Με το να επαναλαμβάνεις ότι πρέπει να κλείσει το θέμα κατά τη γνώμη μου υποτιμάς τούς moderatores αφού ξέρουν καλλίτερα από σένα τι πρέπει κάθε φορά να κάνουν.
random Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Φάνταζομαι οτι σε αυτό το σημείο, τα νέα μέλη (reg. after 21-06-2003) θα κατάλαβαν τι περίπου "έπαθε" το Μπλά-Μπλά εκείνη τη μέρα. Keep up the good work παιδιά... η επέτειος πλησιάζει το 9 ειναι γρουσούζικο νούμερο, κρεμάστε τη φανέλα
devil_will_cry Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Αντε θα ζητήσω και εγώ συγνώμη για το offtopic γιατί αρχίζω και ξαναβλέπω διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας. Είπα εγώ ότι όλοι οι φοιτητές που διαδηλώνουν είναι αλήτες; Ισα ίσα εγώ είπα πως η αστυνομία φταίει που δεν συλλαμβάνει (ή τουλάχιστον να λιανίσει στο ξύλο) τους πραγματικούς υπαίτιους των καταστροφών κάθε φορά με αποτέλεσμα να αμαυρώνετε η κάθε πορεία και να χάνουν οι άνθρωποι το δίκιο τους αφού τους ταυτίζουν όλους με τα 100 αλητάκια. Από ότι βλέπω συμφωνείς και εσύ' date=' έτσι δεν είναι; Όσο για τον ότι δεν καταδέχεσαι να μιλάς μαζί μου.....ξέρεις εσύ @@ Εγώ δεν έχω κομπλεξάκια να μιλάω μιλάω με τους άλλους γιατί έχουν διαφορετικές απόψεις από μένα, ούτε είμαι φανατικό άτομο που πηγαίνει και γράφει απλώς για να δυναμιτίζει τα ποστ. Μακάρι να καταλάβεις το λάθος σου αλλά δεν το βλέπω.... δεν πειράζει όμως[/quote'] αλητακια λες τα παιδακια που εχουν χασει τον ελενχο και ξεσπουν οπου βρουν? αν ψαχνεις για πραγματικους αλητες καλυτερα να κοιταξεις λιγο πιο ψηλα στο κοινωνικο στερεωμα. εκει που ειναι πιο λαμπερα ολα.
Lucifer Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 αλητακια λες τα παιδακια που εχουν χασει τον ελενχο και ξεσπουν οπου βρουν? Είναι επιεικής.
devil_will_cry Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Είναι επιεικής. απο εσενα ειδικα παροτι μου εισαι λιγο αντιπαθης γενικα τετοια απαντηση δεν την περιμενα. σε εχω για ποιο λογικο ατομο και με καποιες ευαισθησιες.
Lucifer Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δεν είμαι της ευαισθησίας, είμαι της αξιοπρέπειας. Περιμένω από τους άλλους την ίδια ωριμότητα που δείχνω, σε χρονική αντιστοιχία. Κοινώς και εγώ έχω προβλήματα, και εγώ τραβάω πίκρες, αλλά αν νοιώσω την ανάγκη να σπάσω κάτι, θα σπάσω κάτι δικό μου. Ο,τιδήποτε που εμπεριέχει την εκτόνωση του θυμού ή του ιδεώδους ενάντια σε κάτι επί του οποίου δεν διατηρώ το παραμικρό δικαίωμα για κάτι τέτοιο, είναι αλητεία του πιο λαϊκού και βρώμικου τρόπου, και εφ' όσον η πρόληψη από το οικογενειακό περιβάλλον έχει ήδη αποτύχει, οι αντιδράσεις οφείλουν να είναι αποτελεσματικές.
aliaser Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Άμα τσαντιστώ να έρθω να σπάσω κάτι δικό σου γιατί ήδη έχω σπάσει αρκετά δικά μου?
devil_will_cry Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δεν είμαι της ευαισθησίας' date=' είμαι της αξιοπρέπειας. Περιμένω από τους άλλους την ίδια ωριμότητα που δείχνω, σε χρονική αντιστοιχία. Κοινώς και εγώ έχω προβλήματα, και εγώ τραβάω πίκρες, αλλά αν νοιώσω την ανάγκη να σπάσω κάτι, θα σπάσω κάτι δικό μου. Ο,τιδήποτε που εμπεριέχει την εκτόνωση του θυμού ή του ιδεώδους ενάντια σε κάτι επί του οποίου δεν διατηρώ το παραμικρό δικαίωμα για κάτι τέτοιο, είναι αλητεία του πιο λαϊκού και βρώμικου τρόπου, και εφ' όσον η πρόληψη από το οικογενειακό περιβάλλον έχει ήδη αποτύχει, οι αντιδράσεις οφείλουν να είναι αποτελεσματικές.[/quote'] δηλαδη οποιος δεν εχει το υποβαθρο και την παιδεια να ζυγισει τις καταστασεις και τις αντιδρασεις του ειναι αλητης. αν το βλεπεις ετσι τι να πω.παραβλεπεις παρα πολλα πραγματα. η μαλλον δεν νομιζω οτι τα παραβλεπεις απλα νομιζω οτι εχεις αναπτυξει μια λογικη που παραβλεπει τον ανθρωπινο παραγοντα και παει κατευθειαν στο αποτελεσμα. το θεμα ειναι να μην φτανουμε σε αυτο το σημειο οχι να τιμωρουμε. ετσι νομιζω εγω τουλαχιστον. α ναι και τωρα που το θυμηθηκα ενας αξιοπρεπης ανθρωπος οφειλει να ειναι ευαισθητος αλλιως μου σκαει λιγο σε μαριονετα. αυτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.